Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka, ja si myslim, ze toto ak sa stalo, tak len za predpokladu, ze sa odohrala nejaka dramatickejsia scena doma alebo inde, kde to rodicom (alebo inym ludom) doslo, za inych okolnosti nie. Ludia dokazu velmi dlho tajit svoj zly stav a ak je rodina lahostajna, moze to trvat roky :-/. Väcsinou sa nieco musi odohrat, kde to dotycny clovek uz nevladze ustat (ten tlak) a praskne to, pripadne pokus o samovrazdu a pod.
Danielka a ty sa ako drzis?
ja si naivne myslim, ze sa lieci
mna by zaujimalo, ci sa ma lepsie ako v zime a ci je uz v cieli, vsak preslo polroka odvtedy, takze asi ano
No veru, to uz aj mne par krat napadlo, co je s Luckou.
Ktovie, ci sem obcas nakukne. ale ak ano, mohla by nas pozdravit.
baby, ja som si vcera spomenula na Lucku, ktovie, ako sa jej dari? a ako je na tom s vahou? mna by to fakt zaujimalo, ako zije a tak
caute babule, mna vcera strasne bolela hlava, nakoniec z toho bola migrena, u nas sa velmi menil cas, z horucav sa riadne ochladilo a strasne prsalo, tak najskor z toho
aktualne parametre (pred MS), tesiiiim sa :D:
87 (+2) - 69 - 92
stehno 51,5
165cm/54,6kg
:DDD a to jem ovela viac ako predtym, ked mi na tom tak zalezalo, daco dat dolu :D
vcera o 21h som jedla Milka LillaStars, polbalika (lieskove oriesky obalene v ml. cokolade :D)
prajem pekny pondelok.
prsi, boli ma hlava, ale to prejde. musi!! :))
Zajtra zase teplo, aspon sa komare vyliahnu.. :D
cau fesandy,
zelam vam pekny den!
Ja idem trochu von so psom na prechadzku, vytravit ranajky, a hlavne, kym este nie je tak teplo, a potom hor sa do prace :-// No co uz, predstavujem si, ze potom budem mat pokoj - tak to ma drzi pri zivote, ked stracam nervy :D
Inga22 a skus taku prisnejsiu sebareflexiu a najdi pozieracov casu, ma ich kazdy z nas! niekedy sa ani nezda, ze kolko casu zabijeme niektorymi vecami, ktore keby sme nerobili, mame ho ovela viac.
v tomo ma VaMo pravdu (slobodna, bezdetna, bez vlastnej domacnosti = ovela menej povinnosti), na druhu stranu ja osobne velmi dobre chapem u teba, Inga22 to, ze ked mas pracu, kde si 12h, je to fakt brutal, zamestnania su rozne, ale ked robis 12h, tak vstavas o 5 a doma si neskoro vecer, to ledva clovek stihne jedlo, sprchu a padne do postele
preto, musis sa proste zorganizovat, to je zaklad, urcite mas plan doma, ako a kedy pracujes, takze si budes musiet lepsie zadelit cas a sily, aby si to dala aspon 4x tyzdenne (ked chces schudnut), udrziavacka je tak 3x tyzdenne, 1-2x je nic, tomu sa hovori 'zdravotny sport', cize aby sa clovek vobec hybal, to je skor pre chorych ludi, aby neatrofovali svaly a pod.
vsetko je v organizacii, skus si to dat na papier a najst cas, ktory si vyhradis na sport, 3-4h do tyzdna najdes, ako som uz pisala, napr. stacionar je vec, ktoru mozes robit aj pri telke a zabijes dve muchy jednou ranou (pozries si nieco,co si chcela vidiet, mas relax + zaroven odkrutis sport :D)