Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax Mat ja tvoju kondicku, tak strcim celu insanity ...tam :-) Ja pri 170-180 fucim jak parny stroj!
Inak po tyzdni uzivania Animal Flexu hlasim pozitivnu odozvu, dufam, ze to bude len a len lepsie.
maoam Balicisko dosiel, ja som tam mala obuv na cvicenie - PARADA, velka spokojnost a potom hlavne pre potomka veci - vsetko dobre, spokojnost. Sebe som vzala jeden taky cicovsky overal c.10 - jasne, ze mi je velky, ale tak som deffinitely poucena, ze ang. 10/S/ je nasa asi 38. Ale nevadi, tak ci tak to bolo myslene ako na doma oblecenie, takze aspon si vravim, ze "pohodlne".
No tak, kedy davame stretko v naj podniku - PLAZ33? Prave bezi reklama, brrrrr!
PS: to koleno ma uz dve hodiny stipe! :-/ otrava.
VaMo - aj ja som dnes na teba myslela, pri behani :D som si spomenula na isanity - kedze som bezala stale okolo 170 :DD a ked som sa raz pozrela na hodinky a vidim ze 180 tak som v pude sebazachovy zabrzdila :DD ale pritom sa mi bezalo uplne perfetkne, akoby som ani nepauzovala :)) tak som sa tesila, potom som si na teba este spomenula ked som cakala na krizovatke :D
a potom si idem svojim "ladnym behom" cez taky maly lesik, po lesnej cesticke, na ktorej som sa vy..spadla - ale zvladla som to elegantne len s oskretym kolenom :DD
zajtra celkom v pohode den predo mnou, ako u vas?
Maoam - este stale mas take plne dni?
VaMo, dnes som na teba myslela, lebo som navstivila tu stranku :D, uz ti prisiel balicisko ? ak ano, sedi vsetko, tesis sa z tych veci? :D
Vamo, ten obvod ale kolise, tak medzi 87-88, dnes bolo 88 :D
VaMo :DD, ja netusim, ked som postupne chudla, ubudalo postupne aj z prs, troska padli, ale mam pocit, ze moje telo sa nejako adaptovalo a vyrovnalo si to hore samo :D, zasa trocha napuchli :D, ja som mala hore vzdy pekne nadelene, takze nemam male prsia, teraz su tak akurat :D (75B)
no ale tesim sa,ako sa to prehuplo :DD
inak baby, ja som vam zabudla odpovedat na anketovu otazku, tak ja sa bazenom vyhybam :D
maoamka to akoze ako toto davas? Vaha dole, obvody dole a prsa HORE? Ved to je proti "zakonom starootcovskym"!!! :-)))
Pockajme este mesiac a maoam nam napise
vyska 165/168 :-)
Ale myslim, ze takyto vyvin potesi asi nejaviac.
caute baby, tak je koniec mesiaca (pred MS), tak uvadzam miery z maja a terajska (asi som ostala uz jedina? :D)
mesiac maj/jun
vyska 165/165
vaha 55,5/54,5 (-1)
prsia 85/88 (+3)
pas 70/69 (-1)
boky 93/92 (-1)
stehno 52,5 /51,5 (-1)
speky 85/85
Inga22: vsetko je v hlave, vela ludi ma zly rezim aj kvoli tomu, ze chodia neskoro spavat a neskoro vstavaju, tym padom im chyba kazdy den hned par hodin, to sa nezda, ale je to tak
neviem, aky si typ, napr. keby si cez vikend chodila skoro spavat a tym padom na druhy den skoro rano vstala, namiesto toho ist spat o 23h alebo neskor a vyspavat do obeda, co robi vela ludi, bola by si jednak viac fit (to si zvykne clovek, ked sa prepne, trva to nejaky cas ale da sa to) a jednak by si mala cely den cojaviem od 6-7h rano pre seba, ako sobota, tak aj nedela
mnohi spia do obeda a tmolia sa potom po byte, uz je obed a poobede su zasa unaveni a uz nic nestihnu, vecer zasa preflakaju :D
najvykonnejsi je clovek rano a doobedu, od 12-14/15 je clovek prirodzene utlmeny, potom zasa ozije na par hod a vecer okolo 19-20h je telo unavene a pripravene na spanok, co mnohi ignoruju, potom unavu kompenzuju vecer sladkym a este pozeraju telku do polnoci
neviem, ako je to u teba, ale skus si rozobrat svoje dni od pondelka do nedele a najst ten zadrhel, preco si to nevies zorganizovat lepsie, urcite nieco najdes
Ahojte dievčatá :)
No veru mňa kúpaliská tiež nelákajú. Škoda, že nemáme more :D. Ja nevyhľadávam ani jazerá, tak ako Danielka píše, mám rešpekt pred vodnými živočíchmi :). Vlastne ja sa ani kúpať nechodievam v lete pokiaľ neabsolvujem dovolenku.
No a keď tak plaváreň za účelom plávania, nie máčania sa :).
Maoam, ešte k spomínanému, čo sa týka mojej organizácie času, tak v tom som naozaj slabá, stále nemám taký stály režim. Na jednej strane je to aj fajn, že nemám každý deň rovnaký, pracujem tak všakovako a keď mám voľný deň, tak buď voľný nie je kvôli iným povinnostiam alebo je a strávim ho ani neviem ako :). Obvykle sa snažím aj niečo produktívne učiniť, ale faktom zostáva, že tá organizácia mi veľmi nejde.
VaMo, chápem, že keď jedného dňa prídu deti a iné starosti, tak to bude s časom oveľa horšie. Ja obdivujem ľudí, ktorí stíhajú všetko, domácnosť, deti, manžela/ku, svoje záujmy a večer si nelíhajú do postele psychicky a fyzicky totálne zničení zo všetkých tých povinností. Klobúk dolu. Myslím, že Ty patríš medzi tie osoby :).
Opäť mi to raz vyšlo, myslím počasie. Dnes bude asi pekne slnečno a ja budem v práci :). Čo už, človek si nenavyberá.
Pekný deň vám prajem.
VaMo - aj tebe dakujem za povzbudenie :) bude to asi tak, ako hovorite.
Raz, ked mi bolo vselijako mi jedna pani povedala: "everyday is different" a mala pravdu. Zajtra moze byt vsetko uplne inak :-)
a mne uz je lepsie, vzduch sa precistil tym dazdom a opat je slnko.
VaMo - u mna tiez jednoznacne prirodne mlaky. V bazene som nebola ani nepamatam ..a doslova sa mi zdaju neprijemne tie termo bazeny, kde sa ludia len tak mocia, fuuuu. I ked predstava, ze okolo mna plavaju ryby ma tiez velmi nenadchyna :DD
TRX je super!! Par krat som s tym "saskovala" :-)) VaMo, ty nasa inovatorka. Tesim sa z teba, si taka inspirativna pre mna, dufam, ze ma to nakopne :))