Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
smilestarr - supeer ! :-) Vidis, ja som na tej obchodnej nebola, ani nepamatam :D Ja nerada chodim po obchodoch, ale chapem, ked clovek pride niekam do ineho mesta .. - to by som mozno aj ja nakukla :-)
Ja som este stale neabsolvovala ani svoj planovany nakup plaviek, uz som fakt ako mala. A veruze ani sa mi nic nechce v tomto teple. I ked sa mi zda, ze dnes to zatial nie je az taka tragedia ako cez vikend. To som uz ozaj nevedela, co so sebou. Smilestarr - zavidim bazen :-) A ako zvladas 12stky? Aj si mala vyjazd k nejakym kolapsom z tepla? :-))
Heatherka, mam z toho velku radost :-).
ahojte kočky :)
Dlhšie som tu nebola, mala som šnúru 12 hod. služieb :)
Danielka v sobotu som bola v tej ba, bolo super, mala som aj kamošku takže žiadne zablúdenie sa nekonalo :) Najviac sa nám páčilo na Obchodnej ulici :D Super obchody,lepší výber ako tu ... Takže nejaké oblečenie pribudlo . :) Niekde sa tu riešili kúpaliská,no ja tiež nie som typ čo by vyhladaval kúpaliská , vôôbec... Máme aj doma bazén a ja ked si predstavím čo všetko a kto všetko je v tých bazénoch čo sú v mestách .... No nie, nie .. :D A prírodné jazerá už vôbec. Mňa jednoducho nebaví sa vypekať niekde pri vode... Radšej mám hory :)
Ale toto teplo sa už nedá vydržaaať , už každý deň čakám že v počasí budú spomínať búrky a nič :/
Carey a ty si už mala tú skúšku, či ešte nie ?
maoam, hlasim sa po neviem akej dlhej dobe, ale moje hormonz sa zacinaju normalizovat, uz neberiem duphaston :) neviem ci je to zmena celeho zivotneho stylu, alebo len nejaka nahoda, ale velmi ma to tesi :)
Vcera som o pol piatej vyrazila smer zelezna-koliba. No cela mokra kym som tam prisla, a to som si vravela, ze medzi tymi stromami je taky "chladnejsi" vzduch. Komare uz funguju naplno. Ale hore bolo perfektne, tien, deka, pivko :)) A domov som dosla znicena jak z celodennej tury :DD
dnes ma cakaju aj trochu povinnosti, ale nevadi, aj tak by sa mi nechcelo von cez to teplo. A vecer nieco vymyslim este.
Prajem vam pekny vikend!!
jeeeees, konecne je to tu :-)
Este do stredy prezijeme v domacich podmienkach a potom hor sa do rajtovania kade-tade.
Inspiraciu ti asi nedam, danielka, u nas "hrozi" kupko, les, Dunaj a samozrejme si najdem cas aj na posilku.
Inak zacala som uz delit treningy , doteraz som cvicievala cele telo, ale uz necitim odozvu...zato po vcerajsich nohach "separe" citim zadok a harmstringy /jaka som uz mudra :-) / poriadne.
A z coho sa vytesujem asi najviac - v stredu som mala vrch a brucho a konecne /po 600 cvikoch vyslovene len na brucho pocas treningu/ mam aj jemnu svalovicu okolo pasu :-)
Viem, mozno vam to pride divne - vytesovat sa z takychto veci, ale este stale ma to bavi a tak to robim na maximum. O par mesiacov to uz mozno bude celkom inak a najdem potechu v niecom uplne inom - aj potom dam vediet.
Ahoj baby, u mna uz vikend!
dnes to bola sranda sledovat mladeznikov s obalmi na "vysvecka" :-))
dokonca som si dnes stihla aj zabehat, ale nic moc, kedze som to nestihla skoro rano. Strasne teplo bolo.. teraz som uz po obede a aspon do stvrtej nevystrcim nos z tohto prijemneho chladocku co tu mam. Dokonca mam aj ponozky :))
Na dalsie dni sa kvoli teplu velmi netesim, ale tak uvidime. Dnes este planujem nejaku "turistiku" v lese - v ramci bratislavskych moznosti, to bude fajn. Len dufam, ze ma dovtedy prestane bolet brucho (kramy). au:-//
co vy, planujete nieco specialne na vikend, cim by som sa mohla inspirovat? :-)
Ahojte baby, par dni som tu nebola, v utorok, stredu som behala do skoly a spat a vcera dobiehala zameskane. Uz si pripadam zasa vycerpano, ale vydrzim to :)
Vidim ze u vas je vsetko v poriadku. Radujem sa ze teraz rano este nie je tak teplo, mozem mat otvoreny balkonik a ucit sa.
Kavu mam uvarenu, ranajky zjedene a idem sa do toho pomaly pustit.
Krasny den vam prajem :)
VaMo - ten fitmagazin, je fajn stranka, rada si tam citam clanky, su pisane takym stylom, ze to pochopi asi kazdy :-))
a hovoris, ze Animal flex funguje? Tak to uz si druha, budem na to pamatat, ked bude treba, kupim aj ja. - aj ked, je mi jasne ze by to mala byt skor prevencia, nez liecba, ale tak co uz so mnou :D
u mna dnes po dlhej dobe NUDNY den, teplo stale...ani behat sa mi nechce v tomto pocasi. Som rada ze som. Zajtra vstavacky do prace, ale nevadi, rano je vonku velmi prijemne, to ma bavi :)
interesantne :-)
www.fitmagazin.sk