Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
takze Maoam a Smilestarr mate podobne typy postavy, kedze ani na jednej z vas nie je vidno nejake (podla vas) kilo navyse.
:-))
to sme tu spolok krasnych zien :DD
ahoj danielkaaa :)) Neboj nepohnem sa dnes , ešte mám pyžamo :DD Aa pojde step by step, priatelia, dva a pol chlapa... :D A bude mi dobre :)))
ten malicek: tak zavisi od hlbky poranenia a miesta, ze kde konkretne, ci bola zasiahnuta slacha a pod., ale Smilestarr je odbornicka na tieto veci, ja nie :D
je lepsie ist to dat osetrit z toho dovodu, ze ak je zasiahnuta slacha, nieco treba zasit, dalej sa tam lahko dostane infekcia, treba to vycistit a niekedy sa dava aj preockovanie proti tetanu, ak nebolo posledne roky preockovanie
no neviem, ze ako si tam zarezala, prerezanie znie tak, ze aj slacha alebo co
jaaaj Maoam ... :DD Ty si prípad... :)))
A je velmi pekna a tie vlasy! :D
Ja sa tomu staremu uchylakovi v sanitke vobec nedivim, ze ju tak balil :DD.
Danielka, ja tiez nenavidim vybalovanie. Zbalena som rychlo,a le to vybalovanie, och...vsetky tie drobnosti zasa poukladat, veci prat aaaaa.
carey - a ty si setris na dovolenku cez rok, alebo ako to u teba funguje? Lebo pokial viem, tak nebrigadujes ani nic, ze?
..myslim, ze so zranenym malickom dokaze clovek celkom pohodlne fungovat - opravte ma ak sa mylim.
Mimochodom, ja sa tiez vzdy balim az den pred, ale to ma este relativne bavi, lebo sa tesim, ale neznasam, fakt najviac, ked dojdem domov a musim sa vybalovat :))
Smilestarr - ahoj :-)) Ty pracantka nasa, ja ti uplne fandim! :D A nie ze dnes porusis svoje predsavzatie a pohnes sa, uplne si zasluzis oddych. A ked stihla Maoam tvrdi, ze si ako prutik, no ja tomu asi uverim ;))
Smilestarr, aj ja tebe :-).
Baby, Smilestarr je neskutocna kocka! A uplne ako prutik. Neviem si predstavit Smilestarr s nizsou vahou, uplne ako modelka je.
už som poslalaaa :D ale to mam taky "akože" e-mail ,, potom .. :D
jeeej maoam ty si zlataa :)) no veru jazdím ... ani ja neviem ako vyzerááš veru .. :D pošlem ti nejaké foto,idem na to :)