Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Maoam - a na SVK povedat nieco DOKTOROVI, no to kde sme?! :DD
nikto asi nema rad, ked ho niekto schladi a usmerni :)) Ja sa niekedy az cudujem, ako to vobec moze existovat, taky arogantny clovek.

xdanielax

Ahoj Carey - teraz sa znovu stravujes dietne, alebo ako si na tom?
Mimochodom, podla mna do chorvatska (pokial nejdete niekam uplne na juh) vobec netreba ist noci - to vam povedia viaceri, ale ak myslite, ze to bude lepsie (mozno kvoli teplu? ) tak, kedze si hore ja si myslim, ze su na mieste rozne lahsie jedla, ked si das aj kusok chleba s niecim tak sa nic nestane.. to je moj nazor.

Ja sladkosti vobec nie teraz, ale to je tym, ze som skoro nonstop na ovoci (+ obcas tvaroh, acidko, alebo tak.. ) Vcera som to prehnala s plnenou paprikou a nic moc teda, mam pocit, ze dnes som este plna z toho.

Maoam

Danielka: nie, tu je vela takych ludi, tu si ludia nenechaju skakat po hlave :D, teda väcsina nie. Ja viem, na SVK ked sa o zves, si hned za namyslenu a problemovu :DDD.

Maoam

Danielka, nechci vediet, kolkokrat som za tuto vlastnost dostala na dekel. Ludia nemaju radi ludi, ktori sa ozyvaju. A nebodaj ak este maju tendenciu chranit slabsich alebo znevyhodnenych, tak si nepraj kolko agresie zazijes od niektorych jedincov (manipulatori, atd) :-/. To je uz riziko s tym spojene. Ale zasa na druhej strane, ked nepovies a nekonfrontujes, tak tym ludom to netrkne. Potrebuju dostat do frnaka a pocitit hranice. Uskodit im to skutocne neuskodi.

xdanielax

Maoam - presne, tiez ked mam pred niekym prilisny respekt, tak si poviem, ze predsa je to tiez len clovek a nema sa co na mna vyvysovat.
A takisto sa snazim spravat aj ja, nebyt nieco viac, ale ani nieco menej.

No snad aj ja raz budem schopna takychto pohotovych akcii ako ty :D Ale ani sa necudujem, ze si bola jedna z mala, co sa ozvala (ak nie prva), neviem ako tam u vas, ale tu si vacsina ludi necha so sebou robit a potom sa stazuju DOMA a frflu, lenze ked to dovolia, tak co sa cuduju.

carey

Ahojte baby, pekny zaciatok tyzdna :)
Ja som vstala o pol 7 a bola na pilatesi, bolo fain, take dobre nabudenie.
Baby potrebujem radu, idem v piatok do Chorvatska na 10 dni a cestujeme samozrejme v noci a neviem co mam vtedy jest, lebo tak v noci sa spi, ale ja urcite nebudem spat 12 hodin :D ak 2 tak to bude vela. Je normalne ak si vtedy dam aj nejaky chlebik so zeleninou? Neviem ako to riesit, a vlastne ta strava tam mame len ranajky a vecere, takze medzitym to bude zaujimave..dufam ze nepodlahnem roznym chutovkam...
Inak baby odkedy mam klud, nemam stres tak vobec nejem sladke, nepotrebujem ho (okrem ovocia)

Inak Maoam ty si teda dobraa takto povedat doktorovi do tvare, ja by som sa neodvazila, fakt super..

Inak mne sa celu noc snivalo o topankoch, ze co si zbalim do kufra :D:D

Maoam

no a este zabil takym blbym tonom, ze 'este som nevidel taky pripad odkedy tu som, bla bla' a ja ze: 'no, tak bol najvyssi cas' :D

Maoam

Danielka, no to mi ide, ked som v lezernej nalade :D, vies ako s tym popcornom v kine a kopnutim do sedadla :D.
Proste je to clovek, ako ja a ty a ma sa spravat slusne. Mne je jedno, ze je to 'pan lekar'. Chodi na zachod rovnako ako kazdy iny a nosi trenky.

xdanielax

Maoam - obdivujem tvoju pohotovost! Mna vzdy taketo vystizne argumenty napadaju az PO, a potom mi je to nanic - akurat sa mozem v duchu rozculovat so zadostucinenim :DDD
Takze perfektne. Navyse, podla mna je riziko ho takto schladit, lebo moze byt este horsi.. alebo tento uz horsi byt nemohol? :-)))

Maoam

Danielka hej presne, konkretne na tom mieste su nakumulovani len taki a este aj sestricky su presne take, vsetko na jedno kopyto, ked ma vytocil, tak som sa opytala, ze ci tam funguje nejaky specialny casting a cim arogantnejsi, tym skor ma sancu na umiestnenie. Tak ostal s otvorenou hubou ale konecne bol klud potom.