Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
maoam aj ja nosim rifle 28-29.. :D
Carey, tak to som zvedava na vahu aj miery a Danielka, ty uz mesiace slubujes a nic :-////
Carey, to som si na 100% ista, ze vsetky sa tu vnimate hrozne skreslene a tym negativnym smerom.
Ale toto robi velmi vela zien :-//, je to skoda!
Zbytocne si robia komplexy tam, kde vobec ziadne nemusia mat.
Blbe je, ze baby podliehaju aktualnej mode vychudnutych vyziel, velmi sa rozmohli PPP, vsade sama anorexia. No a ked je baba normalne stihla, povazuje sa za buchtu.
Tak ano je jasne ze musim byt sirsia... sak ja nehovorim ze som tlsta alebo co..vlastne ja sa teraz tym ani netrapim. Zajtra sa odvazim a napisem aj miery.
No inak smilestarr teba som videla na fotke a vyzeras chuducko :) tak neviem mozno sa fakt len skreslene vidime
Inak videla som vcera babu ale ta bola tak chuda ze mi prislo zle. Stehna rovnako uzke ako lytka no ble. a to jej lytko bolo asi z polovice ako moje
Carey, chudo posobis preto, lebo mas uzky dlhy driek, utle ramena a mensie prsia, takze ked ma zena stihly vrch, trosilinka sirsia panva vobec nevyzera zle, prave naopak, je to sexy. Horsie to maju zeny, ktore maju siroke ramena a chrbat, tie ked naberu, vyzeraju ako zapasnicky. Aj Smilestarr je taka utla, uzky driek, utle ramena, to vyzera tak povabne dievcensky.
No a najhorsie je, ked je zena mala a kvadraticka, siroky chrbat aj panva, to je koniec ked taka naberie. a s tym nic nenarobis, takze vy ste na tom fakt super.
inak ja nosim rifle 28/29, cize to je tiez vlastne M :D
a to pri vlastne uz idealnej vahe
Carey, ale mas 174cm, nemozes vazit 55kg. Ja co poznam baby s touto vyskou, tak idealna vaha, kedy su fakt ze stihle (ale nie choro vychudnute) je 63-64kg.
Vsetko pod 60kg nevyzera vobec dobre a ze ma baba s 174cm sirsie boky ako krpec s 164cm, je normalne. Vyzeralo by to smiesne, keby to tak nebolo.
Maoamka - sice to potesilo co si napisala...ale kedze nohavice nosim c.40 resp. L nepovazujem sa za chudu.
Carey, ja som ta videla na fotke nejako z maja ci kedy to bolo a tty si tam uplne chuda. Neviem, co riesis, myslim, ze sa vidis velmi skreslene, ako aj Smilestarr.
Smilestarr, videla som ju v zime na miniaturnej fotke, velmi pekna baba, tmavsi blond, krasny typ postavy, taka velmi sumerna postava to bola a hoci zenska, ale stihla.