Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam prepac viem ze si mi pisal mail ze ta cakaju neprijemne veci. Ja som myslela ze po OP ti bude lepsie.
Carey, ved som ti to pisala v maili niekedy v maji a tu na fore to stale omielam dokola, ved som pisala uz o dvoch OP v poslednych tyzdnoch a ze ma dalsie cakaju. Ci to vobec necitas, co piseme?
No zvladam - nezvladam, som clovek, ktory sa snazi riesit veci sam v sebe a nejako drzat hlavu nad hladinou. Ale obavy mam a velke, najmä preto ze viem aky je stav a nalez a cakam na viacere vysledky a ortiel, co dalej.
Tak si nakupila riadnu vybavu! Fiha, parada :D.
Baby, ja som dnes zazila krasny moment. Som daco objednala od Yves Rocher a poslali mi prekvapko, s ktorym som neratala (gratis darcek bolo nieco ine) - poslali mi gratis parfem, ktory mam hrozne rada a vobec som to necakala! :DD Myslela som si, ze sa pomylili, ale nie, bol pri tom listok od zakaznickeho servisu, ze som u nich uz tak dlho tak mi to poslali :-)). Tak mam taku radost, lebo ten parfem stoji dost.
No uz som naspat, tak dnes to dopadlo celkom dobre.
Mam 2 pekne tricka to som kupila v obchode hm ako sa vola neviem, ma tam huslovy kluc v nazve :)
HandM - mali zlavy na podprdy, tak mam 2 krasne a k tomu nohavicky
A este CandA mam modre kratasy, sice su trochu kratke sa mi zda, ale tak kvoli mojim stehnam by som nemohla skoro nic nosit, tak som si povedala ze to risknem a kupim. A este peknu nocnu kosielku :)
Maoam - som nevedela ze si na tom tak zle :/ a ako to skvelo zvladas, obdivujem ta..dufam ze sa to u teba znormalizuje
baby :D, dnes mi znamy zabil, ze baba na 165cm by mala vazit max. 52kg a aby bola 'tak akurat', mala by mat miery ca pas 65 a boky nie viac ako 88-89cm, stehno 48-49 :DD
Maoam - presne ako pises, vzdy to treba vystihnut :) A potom som schopna mat napriklad kratase aj 3-4 sezony a vobec mi to nevadi, kym vyzraju dobre :))
musim utekat .. neskor sa zastavim.
Danielka, jasne, ze aj tu su totalne predrazene, nehorazne. Preto bud striehnem na akciu :), Sale alebo objednam online, kde nie je problem zohnat tu istu vec od Bench za 30-70% menej ako je cena v skalnom obchode, napr. cez Amazon sa mi podarilo viackrat
Maoam - Bench ma pekne veci, jasne. Ale u nas maximalne predrazene. Neviem ako u vas.
Ja som bola v pomykove, ked som videla cenovku, nalepenu na takom tom stitku, kde su ceny aj v inych menach (vratane eura) a cena toho konkretneho obchodu na SVK bola o 10e vyssia nez udaval stitok v eruach. Uz nevedia co od radosti...samozrejme vsetko made in Taiwan a pod.
Maoam - no tak to nic moc teda .. snad to aspon bude stat za to;)
Danielka, mas rada veci od Bench?
musela, krv + moc a sono hned rano o 7