Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
vies co, ja som kedysi reagovala ako ty, ze hnev, tresk do dacoho :D ale cim som starsia, tym viac reagujem tak, ze cim absurdnejsia vec, tym viac sa zacnem smiat :D, proste poznas to taky smiech, ked uz je to uplne hranicne a absurdne, nevies ci plakat alebo sa smiat, tak sa rozrehoces :D, lebo je to ako v zlom filme :DDD
ale je to lepsie, ostane clovek taky vyrovnanejsi
Danielka a este k tomu chlapikovi, na moju adresu povedal, ze 'teraz si tak akurat' :DDDDDD.
Danielka, vies co, ja mam este jednu vec o ktorej si myslim, ze to bude fiasko, na tej makam este dlhsie. Je to jedna z mnohych, viem, ze je to tak, ze jednu vec das, dalsie tri nie, ale s prepacenim, stve ma to teraz, navyse som sa to dozvedela vecer, takze parada, budem mat pri zaspavani na co mysliet :D.
Ach, kaslem to. Nema to vyznam. Mozno by som sa mala venovat niecomu inemu, kde by som bola uspesnejsia :D.
No Maoam :-//// ja sa ti cudujem, ze si kludna, ja uz by som do niecoho treskla! :D a potom by som bola nastvana (slusne povedane) a nakoniec strasne sklamana ...... a potom by to cele preslo a ide sa dalej :-) vzdy to tak nakoniec je.
Niekedy sa zda, ze sa vsetko ruca. Ale dnes mi pri takom stupaku, ze som fucala a potila sa napadla "ohromne mudra" myslienka: ze aj tie kopce su jak zivot :) vsetky sa raz skoncia a potom, ked zvladneme ten velky tak tie mensie su uz nic ...tusim by som nemala chodit sama po lese, moc filozofujem :)) obcas si aj vymyslam basnicky :D
Este sa mi stala humorna vec, ked som sla, a nevedela som kam ..... len som sa napojila na nejaku znacku, stretla som dvoch cyklistov, co sa ma spytali odkial idem :D co bolo super, lebo potom som sa necitila blbo, ked som sa ich pre zmenu spytala kam idem ja :DDD
Danielka, tak to som si pomyslela aj ja, myslim, ze taku babu bud uz mal alebo si taku konkretnu predstavuje :D.
Inak, baby, prave som sa pred chvilou dozvedela, ze vec, na ktorej som robila skoro 9 mesiacov (aj vikendy), moze byt splachnuta do WC. Nepreslo to.
Fasa fakt.
Ja neviem, ale pripadam si niekedy ako taky panacik, co kazdu chvilu dostane daku facku a peng, padne na zem a zasa sa musi zviechat.
Este neviem, ako sa s tym vyrovnam, zatial som kludna ale....je to blby pocit, lebo tolko roboty, casu a energie, ktore som do toho vrazila a pride blby zdrap a....
No nic, ide sa dalej. Ale uzasne to doda motivaciu, haha :-////////////.
Maoam - mna vzdy fascinuje, ako je nejaky clovek (este k tomu chlap) schopny udavat take exaktne cisla co sa tyka vahy a cm! To mi niekto chce povedat, ze si to vedia tak dokonale predstavit? Podla mna to totiz na kazdom vyzera uuplne inac.
Tak a je to vonku. Carey, ja si myslim to iste co Maoam. Vid aj moj posledny prispevok na tvoju adresu.
Inac super nakup!! Ist nakupovat a prist naprazdno je uplne nanic, vtedy skocim do potravin alebo aspon drogerie :DD
Ja som zase dala predpripravu na Tatry, uplne som znicena z prechadzky.:-) Tesim sa, zacinam sa zobudzat.
Carey, to je ok, nehnevam sa, vies, len mi to u teba v poslednej dobe pripadalo tak, ze si to mierne prehnala s tou totalnou koncentraciou vylucne na seba samu. Prepac, ze som taka priama, ale nedalo mi to.
Nejak si nikdy neodpovedala na nic, co sme (aj tebe) pisali, nechapala som to.
Je pravda ze som necitala vsetky starsie prispevky, prepac ak som sa ta nejako dotkla, to som nechcela
kasli na to