Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

vies co, ja som kedysi reagovala ako ty, ze hnev, tresk do dacoho :D ale cim som starsia, tym viac reagujem tak, ze cim absurdnejsia vec, tym viac sa zacnem smiat :D, proste poznas to taky smiech, ked uz je to uplne hranicne a absurdne, nevies ci plakat alebo sa smiat, tak sa rozrehoces :D, lebo je to ako v zlom filme :DDD

ale je to lepsie, ostane clovek taky vyrovnanejsi

Maoam

Danielka, vies co, ja mam este jednu vec o ktorej si myslim, ze to bude fiasko, na tej makam este dlhsie. Je to jedna z mnohych, viem, ze je to tak, ze jednu vec das, dalsie tri nie, ale s prepacenim, stve ma to teraz, navyse som sa to dozvedela vecer, takze parada, budem mat pri zaspavani na co mysliet :D.
Ach, kaslem to. Nema to vyznam. Mozno by som sa mala venovat niecomu inemu, kde by som bola uspesnejsia :D.

xdanielax

No Maoam :-//// ja sa ti cudujem, ze si kludna, ja uz by som do niecoho treskla! :D a potom by som bola nastvana (slusne povedane) a nakoniec strasne sklamana ...... a potom by to cele preslo a ide sa dalej :-) vzdy to tak nakoniec je.

Niekedy sa zda, ze sa vsetko ruca. Ale dnes mi pri takom stupaku, ze som fucala a potila sa napadla "ohromne mudra" myslienka: ze aj tie kopce su jak zivot :) vsetky sa raz skoncia a potom, ked zvladneme ten velky tak tie mensie su uz nic ...tusim by som nemala chodit sama po lese, moc filozofujem :)) obcas si aj vymyslam basnicky :D

Este sa mi stala humorna vec, ked som sla, a nevedela som kam ..... len som sa napojila na nejaku znacku, stretla som dvoch cyklistov, co sa ma spytali odkial idem :D co bolo super, lebo potom som sa necitila blbo, ked som sa ich pre zmenu spytala kam idem ja :DDD

Maoam

Danielka, tak to som si pomyslela aj ja, myslim, ze taku babu bud uz mal alebo si taku konkretnu predstavuje :D.
Inak, baby, prave som sa pred chvilou dozvedela, ze vec, na ktorej som robila skoro 9 mesiacov (aj vikendy), moze byt splachnuta do WC. Nepreslo to.

Fasa fakt.

Ja neviem, ale pripadam si niekedy ako taky panacik, co kazdu chvilu dostane daku facku a peng, padne na zem a zasa sa musi zviechat.
Este neviem, ako sa s tym vyrovnam, zatial som kludna ale....je to blby pocit, lebo tolko roboty, casu a energie, ktore som do toho vrazila a pride blby zdrap a....

No nic, ide sa dalej. Ale uzasne to doda motivaciu, haha :-////////////.

xdanielax

Maoam - mna vzdy fascinuje, ako je nejaky clovek (este k tomu chlap) schopny udavat take exaktne cisla co sa tyka vahy a cm! To mi niekto chce povedat, ze si to vedia tak dokonale predstavit? Podla mna to totiz na kazdom vyzera uuplne inac.

xdanielax

Tak a je to vonku. Carey, ja si myslim to iste co Maoam. Vid aj moj posledny prispevok na tvoju adresu.

Inac super nakup!! Ist nakupovat a prist naprazdno je uplne nanic, vtedy skocim do potravin alebo aspon drogerie :DD

Ja som zase dala predpripravu na Tatry, uplne som znicena z prechadzky.:-) Tesim sa, zacinam sa zobudzat.

Maoam

Carey, to je ok, nehnevam sa, vies, len mi to u teba v poslednej dobe pripadalo tak, ze si to mierne prehnala s tou totalnou koncentraciou vylucne na seba samu. Prepac, ze som taka priama, ale nedalo mi to.
Nejak si nikdy neodpovedala na nic, co sme (aj tebe) pisali, nechapala som to.