Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
No ja toto nechapem ..viem ze existuju take baby. Ale ja vobec nerozumiem ako toho vobec mozu byt schopne. To co musia mat za povahu? Takto vyuzivat ludi.
A ti chalani..akoze kydame na nich aki su vychcani egoisti, ale niektori su aki hlupi :D
Danielka, nie, ja nie som schopna cez den spat, ani ked som chora alebo mam teploty, vobec si neviem cez den lahnut a oddychnut. Ale poznam zeny, co lahnu a zaspia, hocikedy ich hocikam polozis. Nechapandos.
No tak tie dotacie :DD, ja som mala raz znamu, ktora bola ultra vychcana. Kazdy ju mal za milu princeznu, dobrucke dievcatko, ona bola velmi diplomaticka (co bola jej silna stranka, to uznam), bola schopna si vsetkych velmi rychlo omotat okolo prsta a zabezpecila si vsetko najmä vdaka tomu, ze presne vedela, co - kedy - kde -ako povedat a KEDY mlcat a len sa milo usmievat a hrat obet.
A to mala iba 20 rokov, ale bola v tomto fakt majsterka.
Potom sa dala dokopy s jednym chalanom a sa k nemu aj nastahovala do bytu, on jej zozral, ze z lasky :D, pritom slo o to, ze sla studovat do mesta kde on zil a kedze byvala u neho, bola na private a on vsetko financne tahal, vsak bola chudobna studentka :DDDDD. dobre nie? Vecere, darceky, k tomu gratis samozrejme. :DDD
Ona tu lasku samozrejme najmä hrala kvoli tym vyhodam :D. Ale vsetci jej to zrali, lebo imidz dobreho dievcatka bol 100%ny a nikto by si nevedel predstavit, ze by ona mohla byt v skutocnosti mrcha. Ludia su naivni.
Maoam - :DD bager. To dobre poznam. Tu tiez raz stavali doma ci bol vikend alebo tyzden vzdy presne o 7 buchot .. :)) No mozno sa ti podari zdriemnut cez den. (i ked pochybujem, ze by si sa k niecomu takemu odhodlala :D )
a na com ides pracovat tentoraz? Uz mas viziu?
S tym parfemom to vie potesit! Ja som dnes v DM dostala kefu na vlasy k nakupu :DDDD Nie je to sice parfem, ale tak no... :))))))) (pouzivam hreben)
Aj tie nase darceky sme si museli zasluzit. Ktovie, cim si niektore zeny zasluzia dotacie od svojich poloviciek :D Niektore mozno tym, ze su ticho :DD (to je zasluzna cinnost)
Danielka, teda tak, ze: ked chlap nedotuje, tak aspon Yves Rocher :DDDDDDDDDDDDDDDD. :PPP
caute babule :D,
tak ja na RZP nie som, to ja obdibujem Smilestarr!!! toto by som nedokazala :DD
Danielka, teraz som 'fakt' uzitocna, ked trcim po OP na riti :D. Ale kedze ma dobre poznas, vies, ze, ze robim vela na PC :-) (a baby, nie su to pc- hry, aby sme sa rozumeli :DDD).
Baby, tak ja som si zaumienila, ze dnes 'dospim', kedze posledne noci som spala tak 2-3h a viete co, ja som nemohla, chytili ma bolesti, potom vecne na WC, potom som brala tabletky, a uz svitalo rano. A tak ze zacalo prsat a ja v nadeji, ze 'dospim' rano :D, no to mate vidiet, o dva domy dalej sa STAVIA a je tu hukot, buchot, rachot, kopa robotnikov....pomoc. Maju aj bager ;D.
Ale ten dazd je perfektny. Aspon to.
Danielka, ja som tu vcera vecer hrala formu, ze klud ale veru som sa prehadzovala a ma tie myslienky na tu debilnu vec chytili v noci! Ja som taka blba niekedy. Nie aby som si predtym bola treskla do niecoho riadne, mohlo to byt lepsie.
Rozhodla som sa, ze to s tym zabalim a pustim sa do niecoho ineho. :-)
Parfem: to bolo tak, objednala som nieco od Yves Rocher a poslali mi to, ja to otvorim a tam okrem gratis darceka, ktory je vzdy, bol parfem (moj oblubeny) 30ml flakon, ja ze sa pomylili, ale nie :DD. No tak sa tesim, urobilo mi to radost. Som u nich uz roky, vraj za to.
Smilestarr - ahoj :) teda, vidim, ze narocny den za sebou. Dnes mas volno? 4.45 to si vstavala est o pol hodinku skor nez ja. A presne, mne tiez minule napadlo, ked som videla take dievca na vozicku, co za banality tu my niekedy riesime.. Clovek sa musi niekedy uvedomit! I ked to neznamena, prestat na sebe pracovat.
Baby, ja vas s Maoam tak obdivujem! Tomu sa povie byt uzitocny :) Skvele ste. Co by sme bez vas robili?
Asi je to o cviku, ale mne nerobi velmi dobre, ked vidim niekoho v kolapsovom stave :D Aj som rozyslala, ze by som sla na nejaky kurz k zachranarom, nech nie som jak truba :)
Mimochodom, to s tym parfemom Maoam som si vobec nevsimla, je to mozne? :O Nechapem. Ani doteraz to neviem najst :)))))
A este som citala v jednej knizke clanok, kt. hovoril o tom, ci su vsetky zamestnania rovnocenne. Co myslite?
Uz som stihla dnes aj ranny beh, vzduch bol super, a dokonca som stretla este jedneho podobne "sibnuteho" ako ja, co o 6.15 bezal so psom :D
Smilestarr, presne tak, trocha takejto reality by bodlo vsetkym ludom, nech si uvedomia, o com je zivot.
** Ahojte .. :D
ahokteee :) Ďalšia služba za mnou .. Ja vám tu len o robote píšem dievčence zlaté,. ale moje dni sa fakt točia len okolo toho :) Dnes som si uvedomila ako mi je dobre ... Mali sme jeden ťažký výjazd, intubácia na ceste na ulici , skončili sme na Are .. Ach niekedy až nechápem , čo všetko sa može stať . A ja tu riešim trápne kilo , dve navyše... Táto robota mi niekedy dáva veľa. Vela vecí si človek uvedomí , ale tak inak,lebo vidí čo všetko sa deje a nikto tomu nezabráni. Proste sa to stane. Dnes som sa cítila naozaj užitočná . Taký príjemný pocit :o)A to som ráno myslela že rozbijem budík ked mi zazvonil 4:45 :D
Maoam s tám parfémom, no super... Taká "maličkosť" a deň je zrazu krajší, navyše ked ho ešte aj používaš :))Super! S tými činskymi reštauráciami som ja už sekla dávnejšie,neviem nejak sa mi to zhnusilo .. aj ked dá sa vybrať.Možno. Ale tolko glutamanu, no neviem moc tým jedlám neverím ...
:DD
aaaach!!! toto je tak tragicke az to je smiesne :DDD