Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

No ja neviem, mne sa pacia jednoduche veci a na take aj pozeram. Ale ked vidim tie tricka dlhe a vies ja take mat nemozem, mne pretrca brucho...a sortky su strasne kratke v tom vyzeram zle, ja nosim hlavne 3/4 a potom sukne alebo saty. Niekedy mam problem kupit aj obycajne tricko, ktore by mi sedelo

Maoam

neviem, kam chodis nakupovat, napr. ja mam velmi sumernu postavu, ale absolutne mi nesedi tzv. pipkovske oblecenie, blbo to na mne vyzera a divne to stoji, odstava, otrca :DD, proste otras, ja kupujem len v istych obchodoch a iste znacky, ked na seba navleciem hocico sportove, vyzera to tak, ako keby som na to robila reklamu v casaku, proste mam take telo, ze mi najviac idu sportove a lezerne veci a take strihy :D

mozno si vyberas zly styl, teda nevhodny pre tvoj typ postavy

carey

Hej presne tak :) dnes rozmyslam ze by som zasla kuknut nejake saty. Snad nebudem mat zasa depku ze mi je vsetko uzke. Nepoznam normalny obchod, kde by sa dalo normalne nieco kupit. Ked idem tak to aspon do 6 obchodov aby som zohnala jednu vec.

Maoam

vies, ked vidim baby v inych temach, ze chcu okamzite vysledky, alebo o mesiac, dva a ked to nie je 'take, ake si to predstavovali a vysnivali', su frustrovane, vzdavaju to

Ludia su divni, nieco si vymyslia, maju fixne predstavy, ocakavania ale realita je ina. Pozri, kolko mne bolo treba, vyse roka! A fakt sa oplatilo vytrvat, naozaj sa oplatilo. Lenze kto ma trpezlivost a vydrz - malokto, vsetci su vsetko hned. A potom su jojo-efekty alebo skusaju kratkodobe nezmyselne diety a pod. Pritom staci fakt si vytycit cas, rok a to telo to fakt da. Su to pomale zmeny.

Maoam

Carey, si stastna zena, presne tak. Vsetky fronty sa daria, ale hlavne si uplne zdrava a mas okolo seba ludi, ktori pre teba vela robia a maju ta radi. Co viac si priat. Treba si to vazit, lebo to tak nemusi byt vecne. Co sa Pilatesu tyka, vies co, ja si myslim, ze si len velmi netrpezliva. To moze trvat mesiace, cojaviem podla mna tak o polroka to mozes zhodnotit, ze aky to ma efekt. Na Vianoce uz urcite budes vyzerat inak, ked ho budes robit pravidelne.

carey

Maoam - sak hej ja som vo svojej podstate velmi stastna zena, toto su len take detaily. Len vies pilates nestaci na to asi, to je malo. No inak niektore cviky uz zvladam sama, sak aj v nedelu som doma cvicila 40min.

Teraz papam skvele ranajky, 2 hrianky s bryndzovou pomazankou, paradajku, polku papriky mnam :)
Vidis ale prestala som jest sladkosti, teda obcas nieco raz do tyzdna alebo tak a vaha ostala rovnaka. No budem uz pozerat na tie cm :)

Maoam

vyhoda toho celeho je, ze mozem jest co len chcem :D, drzim si stabilnu vahu, telo je naucene na pravidelny prisun jedla :D

bud rada, Carey, ze si zdrava a Pilatesom tych par cm das dole, len to bude trvat par mesiacov, no a co! a ked nebudes mat moznost ist tam, existuje Pilates na DVD, mozes cvicit sama doma pred telkou, ked uz budes vediet, ako co robit, zvladnes trening aj sama doma

Maoam

Carey ale na vysku 174cm mat boky 95, ved to je fasa! Ja mam o 3cm mensie a to mam o 10cm menej ako ty. Zasa nemaj prehnane naroky a ocakavania. Ja som videla fotky, na ktorych si mala tolko cez boky a vyzerala si uplne chudo. Ja mam tiez svoje limity :-). Kazdy ich mame.
Ja myslim, ze pod 54-55 neklesnem, lebo moje telo to ma ako svoju idealnu vahu a drzi si ju, nic dalej nepusti a to som akceptovala :D. A co sa mier tyka, tak myslim ze hranice ma kazdy, u mna v bokoch asi tyych 91, stehno 51-52, nic nizsie. Zasa nemozem zo seba ukrojit:DD, som rada, ze mam dost svalstva, to je dolezite pre telo, aby dobre fungovalo. Ked vidim tie vyschnute baby, ktorych telo pozralo vlastnu svalovu hmotu a hoci su chude, su uplne mlandrave, vyzera to otrasne.

carey

Hej ja viem ze to nie je len tak, ale to je asi 1x co ma nieco takto nadchlo, ze si myslim ze by som pritom vydrzala dlho. Lebo inak to ani nemam efekt. Teraz z toho zasa vypadnem ked tu nebudem, ale chcem trosku cvicit aj tam.
podla mna ten limit u mna, sak stehno som mala raz v zivote 58 a to som cvicila ako blazon, takze to asi lepsie ani nebude. A boky som mala najmenej 95