Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
a to bude babska jazda!
Carey, ja som bola cely cas v tom, ze ides ty s priatelom :D.
Jasne tesime, mame cestovnu horucku :D idem ja, mamka a sestra. Ziaden chlap, konecne oddych hih
Carey, uz sa tesite, ze? Kto tam vsetko ide, aj rodicia?
No my sme to tak spravili ze jeden velky kufor tam mame vsetky 3 oblecenie a dalsie 2 kufre su nafucky, plavak, plavky, pohare... atd a v tretom su topanky + este nejake jedlo a tak.
No ideme zajtra vecer, este pojdeme zajtra do obchodu, nakupim nejake casaky, nech sa nenudim. Este sme zistili, ze budeme prestupovat 10km pred cielom na dalsi bus..ale tak to nejako prezijeme
presne, tieto bedakajuce chudiatka su moja specialita, na tie mam uz vypestovanu alergiu
Carey, tak 1 kufor/zena, to je este vramci normy :D.
Kedy cestujete?
Ahojte, tak ja som uz skoro pobalena, mame 3 kufre a tasku, no je toho docela dost...ale to sa ani nezda 3 zenske kazda to svoje + este nemam drogerku, co neviem kde napcham :D
A dnes mi je dost zle od zaludka, neviem ale jedla som pizzu a asi z toho.
Maoam - ja som mala takuto spoluziacku, ako ja som ju hned prekukla, ale na inych sa robila ake je ona chudiatko a jej musime vsetci pomahat, ked som niekedy od nej nieco chcela, tak som nedockala, vzdy si nasla nejaku vyhovorku. Tieto typy vazne nemusim. Nevravim kazdy sme nejaky a vela zalezi od tej vychovy, ale tak pretvarovat sa nie je nic pre mna.
ja som sa strasne na seba hnevala, lebo ona to vzdy hrala na kamaratstvo a tak jej ludia dlho radi pomahali, nakoniec si prisla na to, ze si bola hnusne vyuzita, niky neprislo nic spät....
no nic, ona bola pre mna dost velkou lekciou do zivota, to ti poviem, taka baba, ledva 20-rocna a ja stara koza :D
Danielka, neviem, to je podla mna kombinacia povahy a vychovy. Niekedy vo svojom detstve, najneskor v puberte sa dotycna naucila vyuzivat veci vo svoj prospech a dobre hrat (najmä rolu obete, alebo chudiatka), pripadne bola taka baba rozmaznavana rodicmi, uprednostnovana, neustale hyckana, ochranovana, kazda mala bolacka hned ofukovana, nicomu zatazkavajucemu nebola vystavena a podobne.
To nevznikne len tak, to je dlhorocny vyvoj, samozrejme iste povahy k tomu inklinuju viac.
Aj uzkostlivi rodicia, najmä matky zvyknu mat potom taketo dcery.
No u nej to bolo tak, ze jej na to skocili aj zeny, vsak nam vsetkym trvalo hadam dva roky, kym sme ju prekukli a to je uz co povedat, lebo aj starsi na to prisli neskoro, takze podla mna bola uzasna manipulatorka a herecka.
Ale myslim, ze aj ona raz padne na drzku. Najde sa niekto, kto je lepsi od nej...