Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
No tak vcera mi to nakoniec preslo, podla mna mi nesadla pizza. A nie cestovnu horucku nemam, praveze kebyze mi stale doma nehovoria ze vecer ideme, tak mne to ani nepride :D
Zbalena som, uz len drobnosti, drogerku a take. Inak ja som bola zbalena za chvilu.
Len sa trosku bojim, aby sofer nezaspal, sak tie nehody... asi budem za nim chodit a kukat ci je hore :D
Danielka - a ty kedy ides do tych Tatier? Ja si dnes idem kupit nejaky casak, ale tiez neviem aky, lebo fakt vacsinou reklamy, obrazky a potom nejake celebrity a ich trapasy.
Ale beriem si knizku, ktora nesklame :)
este by som poznamenala, ze sestre ten casak kupil jej priatel, cestou na dovolenku zobral zrejme prve co mu prislo pod ruku - teda dufam ..lebo inak by to znamenalo, ze si o nej mysli, ze rada pozera obrazky :DDDD a to by bolo celkom dost blbe!
Ahoj :-)
no vidim ze debaty v plnom prude. Carey ty ides zajtra vecer a uz si pobalena? :D sikovna !! Ja budem zase hadzat veci do tasky na poslednu chvilu ako sa poznam :)) a prave som v takom rozpolozeni, ze sa mi ani nechce vstat a pozriet sa, ci mam veci, kt. budem potrebovat ciste, lebo ked zistim ze nie, tak sa mi to ozaj nechce davat prat :DDD - sa tvarim jak keby som to musela ist prat k potoku :D
Inak je tu mega burka, ale bola uz treba, lebo len co som vysla von, uz som bola mokra...
Maoam - ako dnes? Kusok lepsie? :)
Ja som si dnes kupila zazvor a uz pijem caj - vela ludom je nejako cudne na zaludok - aj tebe carey, ale mozno mas len cestovnu horucku?? - tak si hovorim, ze ne ze ma to chyti pred odchodom! Takze preventivne popijam :))
Inak, ja som bola tiez automaticky v tom, ze carey ide na dovolenku s priatelom. Hm.. a tesila som sa na pikosky :DD
Baby, pocuva niektora z vas audio knihy? Ja som si teraz jednu ilegalne zadovazila :D
Inak rozmyslam, ze by som si aj ja na cestu kupila nejaky casak (ja casopisy ani noviny vobec nekupujem) ale vobec neviem aky. Minule som pozerala ze madame Eva, no tam su same reklamy a par debilnych clankov... ktore pisu neviem pre koho, asi pre "samicky" ..... :D ach.. a este som objavila sestre nejaky casopis tusim ze Woman neviem co, no tak tam boli fakt same obrazky, tak uz som si predstavovala ze to "citaju" take tie ze sedim u kadernika a listujem casak za 3e plny reklamy a klebetim so svojou kamaratkou tiez "zenou v domacnosti" :DDD
a co ti je?
No tak je fain, ze mas z neho radost :) ja teraz musim bezat, idem sa rozlucit s priatelom...ale fakt mi je zle, som si dala ibalgin ale nepomohol :(
ten prvy je celkom ok, ten druhy nemam rada
ja mam rada Moment de Bonheur :-))
a So Elixir tiez este ujde
no a mimo Yves Rocher letim na Hugo Boss :D
parfum Comme Une Evidence a potom Naturelle
ktory parfem? :D
na druhej strane, ine zeny su cojaviem same s troma detmi, alebo maju chore dieta a podobne, cize inde to tiez nie je vzdy super, ja to beriem tak, ze zivot sam o sebe je dost drsna vec
je mi jasne, ze v mojom pripade by to casom chcelo zmenu, mozno sa aj prestahujem
Hej rozumiem... ale myslim si ze ty si toho uz vela preskakala a si tu a takto to aj ostane, nadej zomiera posledna. Si silna zena, ktora ma toho este vela pred sebou :)
Inak k tomu Yves Rocher, aj mne minule dali darcek, ja mam velmi rada ich vyrobky a minule ma zaujal jeden parfem, mozno to je ten co ti poslali