Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Carey: prajem ti uzasnu dovolenku a cakam na fotky :D
Danielka: oznamujem slavnostne, ze v tych dvoch veciach som sa rozhodla ist do boja, aj ked je to je riziko a hlavne koniec uplne otvoreny, ale neda mi to
nedam sa umlcat, udupat ani odstrcit do kuta, zacinam s tym zajtra, tak drz palce...bude to drsne
Baby ja si prave davam cintronovy radlerik :) dobre mi padol taky vychladeny. Uz mam kupeny aj casak, takze uz len kefka, pasta a mozem ist.
Maoam - sice tu nebudem, ale budem na teba mysliet, snad tie vysledky budu prijatelne.
Ja sa s vami pomaly rozlucim, Danielka uzi si, myslim ze budes mat sportu az az :) ja asi opacne, leharo :D Inak do hor sa tesim viac ako k moru. Mne to zatial ani nepride ze niekam idem, akurat ked vidim tie kufre tak mi dopina...ale asi az ked budem v buse tak mi to docvakne :D, hlavne nech stastne dojdeme...
Tak sa tu majte, drzte sa
Dneska som si bola dať nakoniec predpísať tú antikoncepciu a predpísala mi minervu na pleť na pol roka, potom mi dá inú ale ako tak čítam dosť báb z nej strašne pribralo :( to už sa budem báť aj jesť pri užívaní :/
Maoam - mimochodom, dnes som si spomenula aj na "tvoj" bager, nam tu dnes lieta vrtulnik hore dole :DDD Lenze ma rano nezobudil, kedze som vstavala, ked pilot zrejme este spal :-)) dokedy vam tam budu hrmotat, je to nejaka velka stavba? Mozno by si mala pouvazovat nad stuplami do usi :))
carey - no idem na tyzden. A pobalena este nie som vobec :D teda mam hodenu tasku na zemi, okolo toho bordel z liekov a kozmetiky a este prsiplast a dazdnik .)))a inak nic :DD
aj ja ti prajem peknu dovolenku a tie tatry, no mna by do takej jaskyne nikto nedostal ani za svet, to by bola ina klaustrofobia :DD som zvedava, ci tam budu aj nejake zive netopiere :P
Maoam - snad sa to da vsetko dokopy. Uz som aj dnes na teba myslela, ci uz mas vysledky krvi a tak. Aspon ze tie rifle potesili, a teda sa dari aspon na jednom fronte a mas sa z coho tesit :-)
ja som si vcera zbadala svoj mega zadok v tych mojich peknych plavkach..no veru, beriem svoj vylet ako tyzden plny sportu a snad to prinesie aj zelane vysledky. Dobre vyzerat (byt so sebou spokojna) je sice take relativne prizemne zelanie, ale na druhu stranu, aj vcelku lahko splnitelne, pri porovnani s inymi vecami, ktore by sme si mozno priali ( zdravie, DOBRY priatel a pod... ) a nejde to tak jednoducho. Takze, idem do toho :)) Zihlavovy caj kupeny :D
Maoam - ked pridem tak poslem nejake fotky :), no teeeda super, sak ty uz mas dokonalu postavu. Mas uzasnu disciplinu :)
No som zvedava ako nam to dopadne tento tyzden, lebo od nedele maju byt burky, mama si rezla do malicka, ked krajala papriku, krvacalo jej to dost a boli ju to :/ vsetci su dnes nejaky divni
Caute kocky moje, no ja vam mierne zavidim, ze odchadzate obe na dovcu :-(( fnuk.
Ale velmi vam to doprajem :-*, mate odo mna nariadene sa FOTIT, je to jasne?? :DD
Ak nedostanem fotky po navrate, bude zle! :-PP
Baby, ja uz nemozem fakt, moja noc mala zasa 3hod a rano 6:59 zacal hucat bager a masiny o dom dalej, mala som sto chuti tam hodit bombu.
Teraz utekam k lekarovi, mam este dva lek. terminy, tak sa neskor este vratim.
Moj stav sa zatial nelepsi a zacinam si robit vazne starosti.
Aby som nebola jednostranna, POZITIVOM dna je fakt, ze som sa dnes zmestila do 1 z mojich 2 motivacnych rifli!!
Baby, vyzera to dobre :D Ale do tych druhych musia ist este faldy dole.
Danielka a ako dlho tam budes? Tyzden? Tak ti potom prajem krasnu dovolenku a vela zazitkov.
Jasne fotit sa bude, sestra berie fotak a ona je maniacka, foti snad vsetko :D
Uz mam pobalene skoro vsetko. Potom ked sa vratim, tak este ideme cela rodina do Nizkych Tatier, na tyzden strasne sa tesim, hory su hory, tie sa nedaju nahradit nicim. Ideme do jaskyne mrtvych netopierov, 2hod trasu len s celovkami na hlavach a budeme liezt po rebrikoch, to bude zazitok :))
Maoam - a ty tu dnes s nami nie si? :-))
carey - no mna to balenie caka dnes.
A s tym soferom, veru, je to riziko. Obcas sa hlasno zasmejte nech je pri vedomi :DD
ja idem zajtra rano o osmej. My ideme vlakom, vlaky mam rada :) A snad nam tam nebude velmi prsat..to je riziko na horach vzdy.
Je fajn, ze ti je uz lepsie, asi to ozaj bolo z tej pizze. Aj sestre bolo vcera v noci a potom aj vcera cely den zle .. aj behala na zachod, aj vracala, a tiez ma dojem, ze jej len nesadla vecera. Tak snad. Aj mne uz zacina byt tusim divne :DD - ale to asi pred cestou. Este stale som sa nezbalila. Musim ist pohladat topanky, to je zaklad, a potom uz len par starych triciek a kratase.. Nejdem do ziadneho nobl hotela nastastie, takze aj na veceru mozeme chodit sportovo, co ocenujem :)
Inak kedysi som si vzdy balila milion veci, a potom som zistila, ze aj tak stale nosim to iste :D (teda jasne ze si menim tricka a tak, ale tie "pekne" veci tam ani nevyuzijem, lebo na dovolenke vacsinou vzdy chodim co najpohodlnejsie oblecena - neviem ako vy :))
carey - a nezabudni sa fotit! :D Ja som si dala zavazok, ze musim spravit viac fotiek, nez zvycajne, ked zoberiem fotak vzdy jeden- dva krat niekam a potom su vsetky fotky rovnake v rovnakom obleceni a tak :DD
Ja si asi kupim zajtra noviny, v sobotu budu hadam so zaujimavou prilohou, a mam do polovice rozcitanu knihu, tak snad mi to bude stacit :)) Uz vies, aku knihu si beries?