Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
danielka už som s ním bola , ale nie v službe , len sme sa tam par krát stretli a on že prečo s ním nemám službu, že sa mu vyhýbam a stránim sa ho :D :D No už sa teším na zajtra :))
smilestarr - a este si treba uvedomit, ze prsia by nemali byt jedinou korekciou v postave, lebo potom zena sice ma povedzme podobne proporcie hore a dolu ale tak ci tak posobi mohutnejsie. Takto mozno posobis stihlejsie.
Ale tiez suhlasim, ak to ma niekomu NAOZAJ pomoct, preco nie.
O umelych babikach, balonoch a neviem com este sa bavit nemusime. Hovorime o malej korekcii prirodzenej krasy - aspon ja ta tak beriem, ze si nedas stvorky alebo co :DDDD
No ja som to myslela tak, ze mozno kazdej babe pride nieco ine pekne. Podla mna tiez zalezi na tom, co z baby vyzaruje. Moze byt zena krasne oblecena, upravena ale ked sa tvari, ako keby jej zjedli veceru, alebo zdvihne telefon a nadavky tak si pomyslim o nej
smilestarr - prvykrat od toho "incidentu" budes s uchylom?? No ber to ako srandu, a trenuj asertivitu :D Sleduj ako bude reagovat, budes mat pokusneho kralika :)))
no inac v 14 sa stazovat kvoli prsiam..ale tak je to take obdobie, ja som uz aj v 12 mala spoluziacky, co boli tak vyvinute ze sme VSETCI pozerali, nie len chalani, a ked baba nevie co a ako, viem si predstavit, ze z toho moze byt nestastna.
carey, ze individualne. aka diplomaticka odpoved :DDDDDD
ja myslim, ze dievca rozhodne nerobia peknym len jej prsia. Ja myslim, ze to je taka iskra, nieco podobne ako u chalanov. Tiez to nemusi byt krasavec podla nejakej "normy" ale NIECO v nom musi byt. Napr. ten akoze fesak, co vcera prisiel na plaz, vraj vyhraj "muz roka" - no uplny spatoch podla mna. Mne sa paci napr. Monica Bellucci. A niekedy je to aj naopak, na prvy pohlad pekna zena sa svojim spravanim uplne degraduje.
žena do rieky Kongo :-)) Vamo ale úprimne, keby si mám vybrať medzi lepšou postavou a lepšími prsiami vyberám si to prvé . Teraz mám jednoducho len pocit takej nejakej nesúmernosti , kedže hore málo, dole viac .Jedna kamoška má prsia zhruba také velkosťou podobné ako ja , ale ona má 45 kíl a na nej je to o inom ako ked má človek 65:)
mne na blond prekáža hlavne to že ked si zafarbím je to super, ale ked mi to začne vyrastať po 3 týždnoch a naberať žltý nádych ... ide mi to proste už na nervy a ja mam aj oči tmavo hnedé, myslím že by to nebolo zlé :)
smilestarr Podla mna je baba pekna, ked z n ej vyzaruje, ze je so sebou spokojna. A je skutocne malo takyich, kt. su spokojne s 90timi kilami ci prsiami typu "zena od rieky Kongo"
Najdu sa aj take stastne, kt. aj napriek tomu, ze maju daleko od idealu krasy vedia zo seba vyzarovat tu spokojnost a posobia preto atraktivnejsie ako modelky s top postavickou ale "mrtvym pohladom".
Vidim, ze ta tie prsia dost "trapia", citaj, skus sa osobne porozpravat s niekym, kto to absolvoval...ake su vyhody, rizika...chce to vela casu pred samotnym rozhodnutim a je treba ten cas tomu celemu dat.
Osobne si nemyslim, ze by tam mal byt prekazkou fakt, ze zena este nerodila, kojit sa da aj so silikonmi...a okrem toho - mozno pride prve dieta v 35... a dovtedy co?
waaw carey ta hnedá je fakt super!!! Ďakujem za foto :) Inak si pekne opálená .. :) Zo mňa je taká večná snehulienka :D
Smilestarr - inak poslala som ti nejake fotky.
Danielka este poslem aj tebe, kedze som vam ich slubila :)
Co robi babu peknou? Hm to je individualne.
ahoj carey, :)
Aj ja myslím na maoam ... Snád to bude dobréé !!
Ozaj carey, tebe som písala , či by si mi neposlala dáke foto z dovolenky :)