Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ovsenné vločky som aj ja už dlho nemala .. :)
Citala som teraz temu o ovsenych vlockach a taku chut som dostala. Zajtra si dam na ranajocky s mlieckom mnaaam :)
Chystam sa si teraz kupit probiotika, lebo ta strava v Chorvatsku nic moc, mam trosku rozlietany zaludok
No ja mam magnum rada :) ale toto leto som ho este nejedla.
V Chorvatsku mali super ovocne zmrzky. Tam som zjedla asi 4.
Ale tam som jedla len biele pecivo, takze z toho som pribrala nejake to kilecko. Teraz papam normalne.
ja som mala magnum asi dva krát v živote a cítila som ho v sebe asi dva dni ešte :) Aj ked nanuk je to sám o sebe super... :)
carey - som rada, ze sa chapeme, ved mas vlastny rozum :-) Jasne, ze na zmrzke nic nie je. Aj ja si obcas dam.
A v tatrach som vyskusala hned 3 druhy magnumu!! :D
danielka to bol teda ozaj žart !! :D hej hej vychrtlinky su dosť v kurze ale zas na druhej strane mne sa chlap s pivným bruchom tiež nepáči ... A zas tehličky tiež nie :D
Danielka chapem, sak sa neboj ja na seba stale dbam. To ze si dam kusok torty neznamena ze ju budem jest kazdy den..ja som mu hned povedala svoje. To si dovolim tak raz do tyzdna.
smilestarr - to bude asi VEKOM, tie kila sa na nas lepia :-))))))) (zart)
samozrejme, najdolezitejsie je, aby bol clovek sam so sebou vyrovnany. Ja uz som mala aj menej aj viac a viem, ze chlapcom, kt. som sa pacila to bolo vcelku jedno :-))
i ked, priznajme si, drviva vacsina muzov sa prikloni radsej k vychrtlinam.
A tak ja ked sa obhliadnem dozadu, tak to bolo smutne obdobie, vtedy som bola nahnevana tak som to kompenzovala cvicenim a schudla som. Ale ani ma to vtedy netesilo, lebo vnutorne som bola znicena. Ale je jasne, ze ked stretnes cloveka s ktorym si rozumies, tak sa ti cely pristup trosku zmeni.
Ja verim ze coskoro aj ty stretnes niekoho takeho a budes velmi stastna :)
no ja toto presne tiez, fotky mam, ale vacsinou na nich nie som :D Hlavne take ze "tvar sa normalne" :-)))))) ja sa vobec neviem nijako tvarit, ked ma niekto foti - jedine zle :DD
vacsina bab, co si da robit prsia, si ich da spravit prilis velke a potom je to fakt dost neprirodzene.
carey - jedna vec je, ze to priatelovi neprekaza. Co je super!! Druha vec je, ci to prekaza TEBE. Ak ano, potom s tym rob to, co TY uznas za vhodne a nebrzdi sa pre to, co si tvoj priatel mysli. On ta ma rad taku aka si, to je vyborne. Skvele. Bude ta mat rad ci budes mat 5cm plus alebo minus. Vaz si to, ale dolezite je aj to, aby si mala rada samu seba TY. Nic v zlom, ale ak ti bude hovorit stale aka si krasana a nosit ti torticky a ty si budes hovorit, ze no co ved sa mu pacim a potom to nahodou nevyjde a ty sa ocitnes s 10cm plus, uz to take super nebude. Carey, myslim to dobre, dufam, ze chapes.