Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej JUCHU!!!!
jasne, ze si pamätame a neraz sme ta spominali, lebo si tak zmizla :-//
Ako sa mas? Domcek uz staviate?
No nadherne si schudla, krasa, len som zabudla na tvoju vysku, pripomenies?
No ja som to dala dole na 165cm/54kg a miery: 86-69-91, stehno 51
takze spoko :D, chcem ist na 52-53, ak sa postasti, ale to ma cas, to uz len ak by sa zadarilo, ak nie - nevadi :D
Ahojte zienky - carey, maoam, danielka a neviem ci je tu este aj lucka :) To som ja Juchu (neviem, ci mi nebude blbnut nick, lebo sa mi to obcas stavalo)... Ak si na mna pamatate, boli sme tu na zaciatku taka partia :)
Som v robote a mam trosku volnejsie, tak som chcela vediet, ci este fungujete a skoro som odpadla, super ze to este spolu tahate :) Idem si trosku prestudovat ako sa vam dari :) Ja stale dodrziavam pravidelnu stravu, cez prazdniny teraz cca 3x tyzdenne cvicim a s vahou sa pomalicky posuvam stale nizsie az do ciela... Ked som zacinala pred vyse rokom chudnut, mala som 72kg a teraz mam 59,6 a stanovenym cielom bolo 57kg... Takze hadam zachvilocku (mojim tempom na vianoce) budem v cieli... Dufam, ze sa vam dari :) Som velmi rada, ze ste este tu, lebo som nad vami minule rozmyslala, ze ci este bojujete alebo co a teraz si mozem precitat vase uspechy :)
Maoam - jasne! ved my rozumne zeny :))) Konecne logicke vysvetlenie ;)
Danielka, ja som odovzdala par väcsich veci a vikend to isti. No nic, Augen zu und durch.
Jem ako srotovnik momentalne, ale vsetko mi spali, asi kvoli mozgu :D.
No vidim, ze zase to tu drzime pri zivote len my dve bojovnicky :-))
A perfektne Maoam, ze aj napriek vsetkemu, sa ti dari na tomto fronte! Urcie musis mat perfektny metabolizmus, co sa vzdy zide:)
Takze drzim palce aj v ostatnych veciach, ved vieme..
Idem este nieco porobit do prace aj ja :-/ ..nie ze by sa mi velmi chcelo.
ahoj Danielka, no ja som sem pisala 4.8., ale nikto neodpisal, no cisty mobbing! .:DD
ja mam toho vela (vikend tiez bude ako vzdy, vsak vies)
co sa vahy a mier tyka, viem, ze to sem uz nikto nedava, ale tak dam ja :D
ja sa celkom drzim co sa tohto tyka, napriek tomu ze cele mesiace nula sportu kv. opkam, moze za to moj NEdodrbany metabolizmus si myslim
gratulujem si, ze som nikdy nedrzala ziadne diety
takze 165/54
86-69-91, stehno 51, speky 84 (-1!) :D
Ahooj baby, tak kriesim nasu temu!
Klikla som na "chudnutie a diety" a nasla som ju az na druhej strane!! To si ani nepamatam, ze by sa niekedy stalo.
Co je s vami?
Ja nechudnem, zatial :D Este mam "prazdninovy rezim" :)) Ale je to paradox, toto mam uz asi 2 - 3 leta, ze cez rok makam a v lete uplny lenivec, resp. spomalim. No, esteze sa da vyhovorit na teplo. (i ked dnes zatial velmi prijemne)
Tak co noveho u vas, ako sa dari?
Ozaj, ste fanusicky batmana?? Poznam ludi, co odisli z kina a naopak, niektori zase idu na to druhy a dokonca aj treti! krat :))) Ja sa to ani nepokusam. Ale predvcerom som videla film "The experiment" a zaujal ma. Dokonca som sa dozvedela, ze ma nemecky original, takze som si zohnala aj ten, a idem porovnat :)) I ked Adrien Brody tam uz nebude :D
caute babule, tak som vas prisla kratko pozdravit a dufam, ze sa mate fajn
smilestarr - ja som tiez vacsinou na take sukromne pokecy :)) Ano,chodim aj medzi ludi, ale aj tak sa vacsinou bavim s jednym, dvoma. Nie som vobec ten typ, ze pridem niekam kde je "milion" znamych a zrazu sa bavim s kazdym, to vobec nedokazem. Aj mi to najprv bolo divne, ked som to tak kedysi pozorovala, ako zvacsa chodievali von take velke partie a ja som uprednostnovala jedneho, dvoch, troch... ale potom som si povedala, ze som jednoducho taka a neriesim to uz :-)
A uplne chapem, niekedy je super len tak byt doma a oddychnut si. Hlavne ked ma clovek kopec roboty. Ja napriklad vyslovene potrebujem byt obcas sama.
Zajtra ideme do zahradky pre NAOZAJSTNU zeleninu a snad aj ovocie - ani neviem co ma tam caka, ale tesim sa na vsetkooo :-))))
a teraz idem dat kaficko.
Baby, citate teraz nejaku knihu, alebo rady citate? Ja som vcera dostala knizku od mojho oblubeneho Johna Grishama - advokati, a mozem povedat ze nesklamal, som len na druhej kapitole ale zaujimave uz od sameho zaciatku! :)
danielka veru nie,ale tak...nikdy nehovor nikdy :D no ja napríklad ako takto ked som robila celé leto , ja som aj rada že som doma. Fakt.. Ako občas mám takú chuť,že ideme si niekam sadnúť , pokecať ..Ale to vačšinou len s kamarátkou,spolužiačkou .. Nemám takú vačšiu partiu a popravde ani mi to moc nechýba:) Ale tak treba si občas vyraziť to je jasnéé ... Ale niečo ako diskoteky to vôbec, vôbec.. brr :D
No a ešte tu mám vás baby, čo mi vždy fajne poradíte a pomôžete ;-)