Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Babyy zdravim vas :) my sme dnes stastne prisli, zastavili sme sa aj u babky, natrhali nejake to ovocko, zeleninku a isli domov. 2 hodiny vybalovania a teraz sa perie ako blaznive :D
Bolo tam fain, ale uz vcera sme boli vsetci trosku nervozni, ako ponorkova choroba, ja som sa uz tesila domov..i ked tu su povinnosti, ale doma je doma. Dnes sme odchazdali rano a taky strasny lejak bol, rano 9 stup. prideme sem a tu je nad 20 :)
Uz asi 2 hodiny pracujem na diplomovke, teda na zaciatkoch, 23.8. mam uz zapis dovtedy musim daco vytvorit...takze kniznica sa stane mojim prechodnym domovom :D
Musim si vas precitat, ako ste sa mali a co mate noveho. Maoam na teba som myslela ako si na tom zdravotne, lebo predtym to vyzeralo tak vselijako a potom som odisla a neviem ci nejake nove vysledky nepribudli, snad pozitivnejsie ako naposledy.
Tak sa tesim na spanok ako nikdy, boli tam tvrde matrace, takze spanok bol taky rozny a ked si clovek zacne trosku zvykat tak musi ist domov :D
Zatial pekny den, ozvem sa zajtra a snad aj daka vydarena fotka bude
ach, Smilestarr, a ako! :D aj by som ti zaplatila :D
pozerala som ceny za masaze u nas, kks 50e nahor...:-/ no nic...
najlepsie ale bude, ked pojdem niekde to nejakej Thermy, kde sa aj vysaunujem a tak, all inclusive :D
ja som masérka aj (mám dvojmesačný kurz masérsky) , by som ti teraz asi vedela pomôcť :P :)
Smilestarr, tahala som teraz par tyzdnov a som groggy.
Uplne vycucana. Dnes som kukala na nete, ze by som mala nieco robit uz, som uplne vygumovana a utahana.
Asi skocim na masaz.......alebo do wellnessu. Lebo to uz tak urgentne potrebujem!
maoam aj ja sa teším ... konečne mám také kludnejšie obdobie, môžem si vymýšlať svoj program, tieto dni som bola vonku s kamarátkami čo som dlhšie nevidela kvoli tomu že som do teraz nemala čas.. začali sme cvičiť s jednou :) aa o týždeň aj niečo, idem von s jedným fajn človekom .. ale to ešte nechcem predbiehať :))
Dúfam,že aj ty sa máš fajn!:)
Smilestarr, ja mam dlazdice v kuchyni a tam to vazilo hocijako :DDD. Preto radsej laminat, co mozno najrovnejsia plocha a je dobre vazit sa vzdy na tom istom mieste a nie koberec a pod.
+- 0,5kg je uplne OK.
To sa tesim, ze sa ti tak dari :DD. Hned sa clovek citi lepsie.
lebo vo svojej izbe mam plavajúcu tam som mala ráno 61 a na chodbe kde máme dlaždice som mala 62 .. :D :D ale tak ja to beriem tak s rezervou že približne, zasa každý gram nepočítam ..:) aale priznám sa že sa poslednú dobu stravujem zdravšie , a jem menej ... :)
Smilestarr, ja ked sa vazim, tak na laminate, cize n ie na koberci a pod. Na tom istom mieste. Ale rozdiel 0,7kg je fakt bezvyznamny...
Heatherka: to sa velmi tesim, dobre ze sme vtedy aj tu mali taky dlhy rozhovor o tom :D, tesim sa, ze to tak rychlo rychlo klaplo! Keby si to vtedy nebola vzala tak vazne, tak dodnes hlces hormonalne tbl a bohvie, ako by ti bolo...........
Ja odkedy som dost zmenila stravu, napr. uz skoro VOBEC nemam opuchy, teda zadrziavanie voddy, aj pred a pocas MS len minimalne, predtym to bolo strasne! PMS sa zminimalizoval.
Dosiahla som to vysokym podielom surovej zeleniny v strave a vyraznou redukciou cukru + chodim (ked sa da...) skor spavat a vonku na bicykli, ked sa da...
robi to hrozne vela.
Smilestarr: tak to je uz fasa vaha! :D
maoam ahoj :) aa tak trocha išla dole, ale ja sa z toho nijak extra neteším,lebo u mňa to je raz hore ,raz dole.. :) už som mala aj 61 a potom 66 :D inak prečo mi digitálna váha ukazuje v každej miestnosti iné číslo ? :D vám sa to nestáva ?? :D niekde mám 62, niekde 62,7 ...nevyznám sa v tom :D