Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no nase zoznamenie je cez internetovu zoznamku, asi dva dni pisania, potom na FB aby sme sa aj videli a potom stretko hned. A tak to nejako islo potom, na zaciatku som mala pochybnosti, ale ako som ho spoznavala tak nebolo o com pochybovat :)
Teraz mame uzasny vztah, plny lasky, porozumenia a vsetko co k tomu patri. Uvidime co nam buducnost prinesie, ale planujeme spolocne byvanie po skole. Postupne zariadujeme, on si kupil starsi byt, cely ho prerabal. A tak teraz robime vsetko spolu :)
Aaa vy sa potapate, ja praveze nie som ten typ, ja sa strasne bojim co je podomnou, najlepsie je ked sa vobec nepozeram :D
No az tak vsetko nie :) Iba december - januar, zvysok som si uz len tak nahodne klikla na nejake tie stranky, aby som mala ako taky prehlad :)
Ja milujem Chorvatsko, vyhovuju mi prave tie na niektorych miestach, zle pristupy do vody, lebo my sme "potapaci" a tam kde je malo ludi, je viac podmorskeho zivota :) Tento rok sme vsak neboli pri mori a ani sa nechystame :( Setrime na domcek, takze sa uskromnujeme..
Ale boli sme na tyzden v Tatrach :) Tam som za tyzden schudla 1,5kg kedze sme od rana do vecera boli na turach a jedlo sme az tak neriesili :)
Inac sa uz len nacierno zakradame na kadejake festivaly :) Toto leto je take slabsie... Citala som, ze uz zacinas pisat diplomovku, aj ja sa idem teraz akurat do toho pustit.. V robote nemam sefa, tak mam prilezitost.
Vasmu vztahu fandim, co som si zatial citala, tak vyzera byt zlaty :) Z kade sa poznate?
Juchu ahoooj :)) som rada ze si spat medzi nami. Ty si citala vsetko od decembra, tak to si sa nacitala. Hej vtedy som bola smutna a teraz je vsetko uplne inak, stastna som ako nikdy predtym.
V tom chorvatsku no ono to bolo tak, ze sme skoro kazdy den boli dakde inde, stale sme hladali lepsie miesto. Tym ze tam boli kamene, tak sme chceli kde bude fainy pristup do vody a menej jezkov.
A ty sa niekam chystas, alebo si bola? Inak ja mam trosku rezervy ked som tu nebola, tak ak sa pytam mimo tak prepac :)
Dobre "ranko" prajem :) Vcera, po tazkom vikende (bola u nas na dedine veselica) sa mi nic nechcelo, tak som si sadla do kresla, zobrala notebook a citala vase zivoty od decembra :) Pomedzi to som zula co mi prislo pod ruku, takze som pri citani, ako chudnete pribrala aspon kilo, dakujem vam pekne :D Po 3 hodinach, ked som sa dostala na koniec januara, som mala pocit, ze uz zacinam skulit, tak som to radsej vypla... :)
Je uzasne citat vase denniky :) Citala som ako Carrey smuti za ex a teraz uz ma noveho priatela, ku ktoremu gratulujem :) Ako vas kadeco trapilo a teraz uz na to mozno ani nepomyslite :)
Maoam je mi velmi luto, ze vysledky z vysetrenia nedopadli tak, ako si si predstavovala, ale neboj bude lepsie...
Carrey ty si sa vratila asi z chorvatska, ze? Aky si typ? Vyberiete si jednu plaz a tam ste celu dovolenku, ci behate po pobrezi a kazdy den ste inde?
Smilestarr, VaMo, my sa asi nepozname :) Tak vas zdravim :) Ale uz vas mam trosku checknute :) Viem, ze VaMo, ty si vtipalek, som sa stale usmievala, ked som citala tvoje prispevky a ty Smilestarr ty si sanitarka, vsak? Parada :)
Smilestarr, jo, s tym rozdielom, ze ja mam AZ 165cm .... :D
ahooj Careym som rada že si sem opať zavítala medzi nás :) Môžeš aj mne foto poslať ;-)
maoam a ty už si fakt modelka ... že 54 :) Snívam,že raz sa tam aj ja dopracujem :D Už len asi 8 kíl :D
Carey, jo uz je to celkom oki, vyzeram uplne inak, to je pravda a je to tak, ze to vnima aj okolie, darmo ci mas 54 alebo 64 je fakt rozdiel...
teda Maoam, sak ty mas modelovsku postavu uz...uzasne. Ja som pribrala na tej dovolenke, neviem mne sa zda ze ja uz vobec nechudnem...asi prazdninovy rezim :D ako danielka spomeminala.
Fotky nejake mam, idem to prave pozriet, takze by som ti nieco poslala. Dnes budem s mojim, velmi sa tesime obaja.
Carey, aby si nemusela dlho hladat, tak tu mas aktualne miery:
165cm/54kg
86-69-91, stehno 51, lytko 33
:-), tak este 2kg a som v cieli :D, do Vianoc to hadam dame s Juchu :DD
Carey: sem to nepisem, lebo to sem nepatri (vysledky) - len tolko k tomu ze je to zle a vazne
tesim sa, ze si mala pekne dve dovolenky, mas nejake fotky odtial?
maoamka1@gmail.com
:-)