Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Juchu

Ahoj Danielka :) Ked som tu bola tak daaavno naposledy, tak si pisala, ze sa chystas na ten polomaraton? Bola si vtedy?

Baby, ja som si tak nahmatkovo citala tie vase prispevky a narazila som na temu, kde ste rozoberali Lucku a jej temu o otehotneni... Ty kokooooos!!!! Teraz to citam a oci mam tak vypulene, ze zachvilku mi vytratim sosovky... Vy ste to uz predychali, ale ja som fakt v soku... Fuu, idem fajcit a pokracovat v citani...!!!

xdanielax

smilestarr - inac cvicenie v zabkach, ku nam chodia niekedy aj chalani v zabkach to je otrasne :)) hlavne ked im napadne, ze si idu zacvicit nejaky cvik aj na nohy, ale potom ich nohy aj primerane vyzeraju - ako palicky.
Inac ja som si teraz kupila take tricko s dlhym rukavom :) Je to pekny kompromis na bliziace sa pocasie. Sa mi tie tricka pacia, teraz maju od vymyslu sveta v obchodoch asi je to MODERNE :DD

xdanielax

ahoj babyyy!!

teda tu to zije! clovek nachvilu vypadne od pocitaca a mam o citanie postarane :D

Maoam - pracantka nasa, ako sa dari tieto dni ? Da sa? Samozrejme, teraz nenarazam na chudnutie, lebo u teba to berem uz ako jasnu vec, ze ti to vsetko ide! :D

zdravim Juchu - vidim ze klasicky vtipna ako vzdy - nadavky od americana :DDD dobre som sa pobavila :))))) A gratulujem samozrejme ku krasnemu schudnutiu a celkovo, vyznievas spokojne, to sa prijemne pocuva. A mimochodom, tym pocuvanim angliny na to ides velmi dobre. Za starych dobrych cias ked sme mali este anglicke MTV (a mna to este kedysi bavilo, ked tam nechodili trapne reality shows a o youtube sme este nechyrovali :D) a americky Cartoon Network (rozpravky) sa toho na mna velmi vela nalepilo. Nevzdavaj to :-)

carey - ako dovolenka? Turistikovala si? Prepac, ak si to uz niekde pisala, sa mi zda ze nie. No podla toho co pises, mas velmi pekne vyhliadky do buducna! Na akej zoznamke sa daju najst taki chalani? :-))))

smilestarr - ty si sa ako nakoniec rozhodla? Idete niekam s tou kamoskou, ci ako budes prazdninovat? Si ma milo prekvapila, ze si vobec mala snahu hladat si este aj brigadu, po vsetkych tych dvanastkach co si vkuse pracovala :)
Vidim, ze tvoj dnesny pobyt vo fitku bol zaujimavy. Mozem ta ubezpecit, ze ja som dnes mala velmi podobne pocity. A to som nebola vo fitku, ale sla som si zabehat. Otrasne!! Uz som bola aj v sobotu a dnes. Chcem sa tomu uz zase venovat. By som nepovedala, ze po mesiaci bude moja kondicia takto dole. No nic, snad v zime budem behat ako srnka.
Dnes som si zabehla fakt kusok .. potom som si ZLAHKA zacvicila, co bolo super, v takej makkej trave v chladku som dala par cvikov - improvizacna zostava :DD nikde nikoho tak som sa mohla odviazat :)))))) A potom som s prestavkami bezala/isla domov .. a netece nam tepla voda, lebo mame od dnes tyzden odstavku, takze po saune ladova sprcha :D

smilestarr

ahojtee :)
Taakže...dnes som bola vo fitku . Ludia moji normálne som zničená . Zvládla som asi o polovicu menej ako ked som chodila na jar . Pás som vtedy zvládla aj 30-40 min. dnes to bolo ledva ledva 15 . Spolu som cvičila asi hodinu . Ale beriem to tak že to chce čas, musím byť trpezlivá a vydržať :) Postupne si budem pridávať. Teraz idem vo štvrtok. Jedna baba tam cvičila na strojoch v žabkách , no mne to prišlo až smiešne :D Inak baby vy si teraz aké oblečenie kupujete ? Ja som mierne bezradná, lebo polovica augusta za nami a v obchodoch majú tričká bez ramienok aj zimné bundy som už videla :D Tak neviem či sa ešte oplatí si kupovať letné veci,alebo už skôr s dlhším rukávom .. Carey inak ja mám s internetovými zoznamkami tiež len dobré skúsenosti :D Vyskúšala som to asi 4 krát a z toho 3 vobec nelutujem :) Takže dá sa natrafiť,len treba byť aj opatrný to je jasné. Som rada že si šťastná,že vám to klape :)

Ahoj Juchu, som rada že si tu medzi nami opať:)

Juchu

Hej Maoam, ale nie som cista psychologicka.. Studujem Ucitelstvo psychologie - co znamena ze mozem psychologiu akurat tak ucit... Cize uplatnenie na prd.. Mam vsak ekonomicku strednu skolu, tak hadam mi aspon to pomoze. Lenze v ekonomickych robotach chcu jazyky, v ktorych som velmi zla. Takze tak :(

Maoam

Juchu, nie si ty nahodou psychologicka? Nieco sa mi mari....Ak ano, na SVK mate malo dobrych psychologov. Mohla by si sa celkom dobre ujat. Zvlast terapeutov mate zalostne malo.

Juchu

Maj sa Carey :) Inac s tym jazykom - ja som na tom podobne.. Cele prazdniny si pustam cez sluchatka nejake anglicke lekcie, aby sa na mna aspon nieco nalepilo.. Aj som zacala kukat anglicke serialy, len potom som sa zapozerala do deja a pustila som si ich radsej v dabingu :) No, zatial nevidno bohvieake vysledky :-/ Minule som sa rozpravala s jednym americanom, teda rozpravala.. Len som prikyvovala, on nieco speakoval... A rozumela som asi 80% toho co povedal :D Len skoda, ze tych 80% boli nadavky..
Ved toto Maoam, ze co tu. Mna uz depky chytaju ked si predstavim, ze za rok koncim skolu a co potom? Teraz mam 3 roky perfektnu brigadu, lenze tu chcu len studentov, takze po skole ma vysmaria...