Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Smilestarr: jo, 64 kvoli kortizonu + som sa vypasla...fuj!
teraz beham ako srnka oproti vtedajsku...
Smile a ty mas teraz kolko? A kolko si mala na zaciatku?
Ja som sa dnes do tej Luckinej temy tak zacitala, ze som zabudla ist z roboty :D Som sa spamatala 10 minut po oficialnom case, kedy mam ist domov :)
Danielka - takze polomaraton sa v tvojom prevedeni nekonal? Nevadi, aspon mozes ist potom rovno na maraton - riadny :) Super, ze sa nevzdavas... Ja uz tyzden necvicim, lebo ma bolia kolena a nechcem si do nich zbytocne rypat... No zajtra idem na ortopediu, tak uvidim co mi povie a dufam, ze po vysetreni mi nezostane prilezitost na vyhovorky, preco sa mi neda cvicit :)
S tou anglictinou - "ucenie" takymto sposobom mi aj omnoho viac vyhovuje, nikdy ma nebavilo memorovanie slovicok... Len ked ja som fakt blba a ked pozeram ci film, ci serial, ci rozpravku, prestanem sa postupne sustredit na anglictinu a snazim sa na zaklade vizualnych indicii si domysliet co asi hovoria.
Maoam - k tomu deduskovi, milujem takych starych veteranov a ich zazitky z mladosti... Oni to vedia tak uzasne prezivat a krasne opisat... Dobre sa ich pocuva...
maoam inak ty ked si začínala chudnúť si mala kolko ? niekde sa mi tu buchlo o oči číslo 64 ale nie som si istá :)
Deti sa tiez tak ucia, tie slova pocuju tisickrat a tak sa ucia :-), potom aj nazorne, ukazuju prstekom na obrazky a dospely im okolo toho vysvetluje :D, nejak tak sa ucime i my...
Filmy su super, nemecke filmy su dobre v tom, ze nemcina v nich je uzasna, jasna, takze sa da na filmoch super ucit. U AJ je to ine, tam je to podla mna tazsie pocut spravne :D. Ale asi to chce cvik.
Maoam - presne, takych ludi mam rada :) A navyse to muselo byt aj velmi zaujimave, co ti rozpraval.
S tym, co hovoris o tych jazykoch suhlasim. Ono zase netreba sa stresovat. Ja som tiez tak pozerala film si pamatam ako dnes, v povodnom zneni - Zoznamte sa Joe Black - okrem toho, ze som konecne uznala, ze Brad Pitt moze byt aj fesak, zrazu som dopozerala a hovorim ze wow ja viem o com to bolo! :DD ani mi nedoslo ze to pozeram anglicky. Ved deti sa ako ucia? Tiez pocuvanim :)
dedo bol inak suprovy, mi este potom kyval cez ulicu a krical mi, ze 'ostante, aka ste!!!':DDDDDD
Danielka, len kratko, lebo zasa musim utekat :D, vies co, teraz nechudnem, drzim tych 54-54,5, lebo nic nemozem robit (myslim sportovo) ale aj vela jem, nejak mi zasa chuti :DD, ale nevadi, moj metabolizmus to zmakne vsetko. Ja som vlastne uz spokojna, takze neriesim a do Vianoc mame s Juchu este casuuuuuuu a casu :DDD.
S tymi jazykmi baby, viete co, myslim, ze sluch je zaklad, ja som sa raz pristihla pri tom, ja viem velmi slabo anglicky, ale proste som vypla v mozgu to napätie, ze boze, musim postrehnut kazde slovo, boze nebudem rozumiet, proste som sa uplne uvolnila a prestala riesit a dostala som sa do takej fazy ako keby theta vlny :DD a zrazu som ovela lepsie rozumela :D, myslim ze mozog si nejak pospajal pocute s tym, co som mala ulozene v podvedomi (slovicka a tak) :DD.
Co sa NJ tyka, tak to som sa naucila tiez vlastne hlavne cez filmy a cez pocuvanie domacich. Plus potom aj citanie.
Dnes som sa rozpravala s takym dedom, 83-rocnym, rozpraval o vojne :D, lagri a tak a som sa tak zapocuvala a uvedomila si, ze si v duchu myslim, ze 'wow, ten rozprava tak plynule! :DDD', no ono to velmi pomaha, ked clovek pocuva tych 'native speakers', hlavne tych, ktori maju bohatu slovnu zasobu a vedia sa plynule a dobre vyjadrovat a aj dobre formulovat, prip. ludia,k tori maju dobre vzdelanie, ti maju tiez lepsiu slovnu zasobu a radi rozpravaju celkovo :DD.
Vzdy daco pochytim.
Takze Juchu, len pozeraj filmy, serialy, telku, co ti pride pod oko a ucho a nerob si stres, ono opakovanie je dolezite, ked tie slova a spojenia budes casto pocuvat, ono sa ti to dostane do mozgu, uvidis sama :DDD.
Juchu - :D citaj citaj, kym je toto literarne dielo volne k nahliadnutiu :)))))))) to bol sok aj pre mna, ti poviem. Citas aj tu inkriminovanu temu?
Polmaraton, to bola ambicia! :D potom som si vyvrtla clenok a bolo po. Teraz by som neodbehla ani 10km mam pocit po dnesku, ale neodradi ma to! :))
A zase ste nemali Lucku az tak odcudzovat :D Ja ked som mala sex prvy krat, tak som chudacikovi natiahla dva kondomy (preistotu, ak by jeden praskol) :D :D :D Skoro mu scernel :D :D
Samozrejme, bolo po romantike... A museli sme cakat na dalsiu prilezitost :D