Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
caute baby,
vrelo vam odporucam 'neriesit', hlavne tebe Smilestarr, ak este chces dat nieco dole
ja jem ako srotovnik, nula sportu, ale presedlala som na veci ako zeleninova polievka (kludne aj 3 taniere), vela petrzlenovej vnate na to (dobre odvodnuje), na ranajky sa napraskam ako nik, ale vecer uz striedmo, vela pijem a dnes rano? 53,7 :DDD
cim viac vypnete v hlave, tym lepsie
Dobréé, že ? :)
Ahojte babule...čo máte dnes na pláne ?? Ja ako som doma tak zisťujem ,že sa nudím..presne ako som očakávala :D Ale hovorím si "oddychuj" ;-) O mesiac zasa začne ten bláznivý kolotoč..Fitko ma čaká až zajtra alebo vo štvrtok , tak dnes asi popratujem dôkladne celý dom..Mám na to chuť :D
wrrr zúrim :D no baby končím na dnes, tak pekný večer ešte :)
to mozem potvrdit, ked sa na to clovek nesustredi, tak to ide :D
veru veru to som vyzerala super... ked tolko budem opat mať tak sa otočím aj sama za sebou :D ale raz som to už dokázala.... a to bez fitka, iba som sa nesústredila na chudnutie :D to bol asi zázrak vtedy :D
Mas dobru vahu i ked uznam ti, ze s 58 si musela vyzerat grandiozne :D. To je na tvoju vysku vaha, pri ktorej sa za tebou tiez otocim :-)
maoam -úúžasné!!!! :)
moje maximum bolo 71 (tak pred troma rokmi), minimum 58...teraz mám tak 62-63(nalačno,takže ked sa najem tak aj 65) a 171 cm.. . Čo sa mi nepááči..:/
Smilestarr, ja mam teraz taku super 36-ku, ako hore, tak aj dolu, mam nastastie sumernu postavu, takze fajn a rifle nosim 27ky
jasne, ze nejake kg nadol by potesilo, ale do Vianoc mam este presne 4 mesiace :DDD tak to snad dam :D