Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

isabella : nestravujem sa tak ako to mam napisane v uvode prispevku.Dnes som mala na ranajky celozrnny chlieb,maslo,paradajky,uhorky.Na desiatu som mala strapec hrozna.Na obed zeleninove rizoto a poobede si idem urobit nejaky salat zo zeleniny,vajicok mozno tuniaka.
Okrem toho pijem cez 2,5l vody denne.
To,ze som vylucila zo stravy cukor neznamena,ze ho vobec neprjimam.Pijem kavu s mliekom,jem ovocie kde je dostatok cukru.Nepotrebujem sa este napchavat sladkostami,ktor mi nic nedaju.Ano mam chut na cokoladu a doma mame velku mliecnu s keksikmi a bielu cokoladou.Otvorila by som ju a viem akoby to bolo,dala by som si jednu kocku,a potom dalsiu a dalsiu.Tak si radsej nedam ziadnu.Ked uz nejaku maskrtu tak si kupujem fitness tycinky v predajniach zdravej vyzivy.
Nemyslim si,ze by som mala PPP :-) to vazne nie.Ved sa pozri na moje miery,vahu a na to co denne zjem.Ja nezijem o vode a zelenine.Normalne sa stravujem,jedine to,ze jem delenu stravu,ktora mi vyhovuje.Mne proste ani nechuti jest zemiaky a maso dokopy :-)
Je to o discipline v jedeni,to je 70% uspechu.Cvicenie je na vyformovanie si postavy a ohladom toho,ze som spotena ked cvicim.Ano viem aku mam mat tepovu frekvenciu,dokonca mam merac tepovej frekvencie pri kazdom cviceni.Moj ocko sa venoval kulturistike,takze o spravnom cviceni toho viem dost.Ale tiez viem,ze sacharidy by sme mali prijimat doobedu a ked si das buchty na pare,kolko zivin do seba dostanes?Zaklad zdravej stravy je vela tekutin,ovocia,zeleniny,bielkovin,skrobov a jasne aj sacharidy a tuky ale nie v prehnanom mnozstve.Myslim si,ze vyprazane,mastne,hranolky,pizza,pirohy Ti nic nedaju,len dobre chutia a potesia maskrtne jazycky :-)

isabella

lucka este raz, jed malo, pozeras si ty vobec zlozenia jedal? sacharidy aj tuky na fungovanie potrebujes, dalsi aspekt je stres, ked budes stale pod stresom bud budes chudnut malo, alebo vobec a bez vecere to je rovno nastavovanie sa na neskorsi velmi zly jojo efekt, alebo popripade ppp, ktore z toho co pises sa mi zda, ze uz mas...
dalsia vec, co ti hovori tepova frekvencia? vies, ze ked sa spotis pri cviceni ako prasiatko a zadychas sa nenormalne tak nespalis ani gram tuku? prilis prehnana fyzicka aktivita totiz vedie k vylucnemu spalovaniu cukrov, na to aby sa spalovali tuky, musi byt pohyb primerany a nie prehnany, da sa to vypocitat podla vzorcov, urcite najdes na nete, ale pre tvoju orientaciu je to okolo 130-140 tepov za minutu...
pozerala si niekedy jste to co jite? odporucam
citis niekedy hlad? tak v tom pripade sa naozaj nestravujes dobre, telo zdravo chudne ked necitis hlad, ale popri tom moze chudnut aj pomerne rychlo...
odporucam ti navstivit radsej dietologa, aj tak nechapem kde mas rozum, ked pri tom veku co mas sa takto snazis "schudnut" alebo v mojich ociach skor dostat nejaku ppp...
ja som schudla po porode cez 25kg, mam 59,5kg a vobec sa nestravujem tak nenormalne ako ty a to som aj ja kedysi mala okolo 70kg, takze az velmi dobre viem co pisem

carey

Luckatucka, ahoj :) citala som tvoje príspevky, kľudne sa môžeme podporovať, na to sme tu... no sladké som úplne vylúčila, okrem ovocia, vysmážanému sa vyhýbam, len nie vždy sa dá, kedže cez víkendy varí mama a ona je v tomto dosť tvrdohlavá, ale inak keď si varím sama, je to fain. Zatial mi nič nechýba a cítim sa štastná :))) mám viac energie. Pred rokom som mala 58kg, ale tak môžem si za to sama, už nad tým neuvažujem a idem opäť vpred. Pijem 2,5l vody, niekedy prečistujúci čaj, ja len dúfam, že mi to všetko vydrží.

Luckatucka

carey : ahoj.Jedálniček celkom fajn,ale prečo polku jablka po cvičení?Daj si v pohode celé jablko alebo ovocný jogurt na desiatu.Inak sa mi zdá tvoj jedálniček v poriadku.
Je super,že si sa na to dala.Môžeme sa podporovať.
Nie si na tom až tak zle,si dosť vysoká a váha je normálne.
Chceš zhodiť na 60kg?
Ja cvičím každý deň,úplne som vylúčila zo stravy cukor,mastné,vyprážaná,snažím sa obmedzovať sacharidy.
Myslím si,že ak máš pevnú vôľu a budes disciplinovaná v stravovaní tak sa Ti to bez problémov podarí.Len treba myslieť na to,že žiadne sladkosti,žiadna zmrzlina a pod.Lebo je ľahké dať si každý deň nejakú maškrtu,a potom zje človek vždy viac a viac a čuduje sa že priberá.
Držím Ti palce.

carey

ahojte, rada by som keby ste mi povedali ci mam spravny jedalnicek, ked chcem schudnut cca 5-6kg a vyformovat. Zatial sa takto stravujem len tyzden, ale mam z toho dobrý pocit, takže:
R - 35g celozrnné vločky, biely jogurt 1,5% tuku, polka bananu
Potom idem cvicit 40 min steper, orbitrek, obmieňam to. Po cvičeni si dávam polku jablka a do hodiny obed - napr. dnes 130g tuniak vo vlastnej stave, 10g tvrdy ligt syr, 50g celozrnných cestovín, 1 PL oliváču, 1 PL kecupu a 2 paradajky
Na olovrant ešte neviem a V - 80g cottage, 50g šunka 80% mäsa (inak neviete niekto kde zoženiem 96% mäsa), 200g zelenina.
To je asi tak príklad jedného dňa, zajtra si chcem na obed spraviť cícer, len ešte musím pozrieť nejaký receptík.
Kardio chcem vykonávať 5x týždenne. Zistila som, že ide hlavne o psychiku, takže sa aj viac venujem sebe a relaxujem. Teraz mám 65kg/173cm, pás:74, boky: 101, stehno 60.
Za každú reakciu budem vďačná :)

Luckatucka

Je tazke mat sa rada,ked som tucna,nie som spokojna s tym ako vyzeram.Ja viem,ze zo dna na den si nepoviem ano,uz som krasna,mam sa rada.Ale kazdym zhodenim kg si pripadam krajsia a krajsia,mam zo seba radost,radost zo zivota.
Inak som stale nervozna,nic ma nebavi,obleciem si rifle a je mi na zvracanie zo svojej postavy.Jasne,ze ked som mala 76kg bolo to ovela horsie.No aj tak sa uz chcem rano postavit na vahu a vazit menej ako 65kg.
Hanbim sa za seba,velmi.Nemozem sa obliekat ako chcem,ked si sadnem mam tukove vankusiky na bruchu,stehno ako slon.

kamoska_

luckatucka

toto vsetko je pekne, ale dam ti este jednu radu - skus v ramci svojho "obrodenia" :) aj zacat byt na seba dobra a mat sa rada. nepis mi, ze sa zacnes mat rada, ked budes stihla, o tom to nie je, lebo to nepride zrazu zo dna na den. u ludi, ako ty, ktori si nadavaju do tucniakov a znevazuju svoje telo je to dlhsi proces a treba s tym uz zacat, uvedomovat si svoje prednosti, vediet sa pochvalit, odmenit a potom prichadza aj vnutorna pohoda a vyrovnanost, co je nesmierne dolezite aj aby si dokazala vytrvat.

a co ti pise daniela je jedna velka pravda - necuduj sa, ak ti kila nepojdu dole, lebo jes strasne malo.

myslim to v dobrom, drz sa :)

Luckatucka

xdanielax : Tak to je super,dolezite je,ze si drzis vahu a bavi Ta to.Ja som pochopila zaklad,ze musim jest delenu stravu a uplne vylucit zo stravy sladkosti,vyprazane jedla,chipsy a pod.
Ja tiez nechcem byt vychudnuta.Chcem mat hlavne pekne vyformovane telo.Moj expriatel bol sportovec,kocky na bruchu a vzdy aj ked som vazila 73kg-74kg mi hovoril,ze som pekna a nemam chudnut.No myslim si,ze to bolo len tym,ze ked som bola tucna vedel,ze sa na mna ziadny iny muz nepozrie.Teraz to robim pre seba,preto aby som mamke ukazala,ze mam pevnu volu a mozem vyzerat lepsie a aj kvoli pocitu,ze sa aj ja mozem niekomu pacit.
Viem len,ze musim svoje stravovanie a cvicenie brat ako zivotny styl a neprestat s tym.
Mam stihle kamosky,tak sa citim pri nich menejcenna ked ideme niekam vonku,vzdy mam pocit,ze ja som ta,ktora vyzera najhorsie.
Je to len o pevnej voli,sebadiscipline.Ja viem,ze musim schudnut,lebo kym naozaj nedosiahnem vahu 62kg a menej tak dovtedy nebudem so sebou spokojna,tym padom ani stastna,vesela.Budem len nervozna,mat zlu naladu a potom to prenasam na ludi okolo mna.

xdanielax

sibe? ja si nemyslim ze si tucna :)) popravde, citala som tie tvoje miery a vahy ale nepamatam si ich, a nezalezi mi vobec na tom, lebo si to aj tak neviem predstavit, asi by som ta musela vidiet. kazdy vyzera inak pri nejakej vyske a vahe, takze klud, jedine co si myslim je, ze chces velmi velmi schudnut, lebo si so sebou nespokojna a snazis sa, co je super, a chapem ze mas dobry pocit ked sa "vypotis" ale nic netreba prehanat, nech ti to neprerastie cez hlavu.
A ked si mama o tebe mysli ze si tucna, tak si to nevsimaj. Podla mna je skvele ze sa snazis chudnut a hybes sa pri tom. Neboj, casom doladis co a ako, len hlavne nevymyslaj take hluposti akoze nebudes jest..alebo nebudes jest vecere, lebo telo je mudrejsie ako nase "super" napady na chudnutie ;-)
Ja som mala problem s vahou..vzdy som bola skro pri tele, snad az do konca strednej..tam sa to uz zacalo tak pomaly upravovat. Drzala som aj nejake diety.. co teraz hodnotim ako blbost..nastastie som nikdy netrpela ppp,co sa aj cudujem, lebo ja som si tiez neraz pocuvla nie prave najlichotivejsim sposobom povedane od rodiny, ze mam nejake to kilo navyse..
Teraz mam 28, zhruba pred 4 rokmi som sa konecne odhodlala navstivit posilku a odvtedy tam uz patrim k inventaru :D Pred vyse rokom som zacla behavat .. takze teraz to striedam, plus este aj nejake kardio v posilke..
Hlavne ma to bavi, nic nerobim nasilu, vzdy ked cvicim tak sa mi ozaj chce, cvicim 4 - 5x tyzdennie, niekedy len 3 :P dnes rano som si pripravila tasku, ze pojdem do posilovne ale sa mi nechcelo, tak som nesla a uz teraz sa tesim ako si pojdem zabehat :D nebudem sa nutit do nicoho lebo viem ze potom ma to nebude bavit a ani nepodam taky vykon ako by som chcela.. Mam kamarata so super postavou a ten mi hovoril presne toto iste: telo si povie ked treba oddych, aj ked treba cokoladu :-) Viem, ze ked necvicim, nie je to preto ze som leniva. A dnes som si namiesto tej rannej posilky dala kus dobrej horkej cokolady :DD
ne som palicka vychudnuta ale ani ne som tucna - aj ked, vzdy je co doladovat ;-) ale ja by som vychudnuta ani nechcela byt, ja som rada ked vidim ze mam niekde svaly,alebo ze odbehnem k nejakemu cielu co si vytycim, a ne ze mi trcia kosti .. :-) ani neviem kolko vazim :))