Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Lucka prosim ta nedeptaj sa, vsetko chce cas a my to dokazeme, pekne papáme, cvičíme, sme zdravé :)
Ja tiez zrovna nemam dobru naladu, ale idem si asi pustit nejaku hudbu alebo citat knizku...

xdanielax

prosimta prestan, normale si daj facku a prestan..... keby si so sebou nic nerobila tak ok, cit sa blbo, ale vzdy si povedz ze robis vsetko pre to aby si schudla. Tak sa prestan lutovat, ale radsej si daj veceru, lebo ju stale nejedavas a robis chybu! :-)

Luckatucka

Zase mam otrasnu naladu.Mam ist vonku s kamoskou,obliekla som sa a vyzeram ako tucne prasa,svina ako nenazrata tucibomba :-( Nenavidim sa,zase mam naladu o nicom,kricim,nadavam.

Juchu

no, sme spolu uz 5 rokov. Dali sme sa dokopy, ked som mala dobru vahu... A kedze sme spolu den co den, tak ani on, tak isto ako ja, nespozoroval, ze by som dako pribrala (aj ked tych 20kg si vsimne aj slepy). Ale kedze som ho na to v poslednom case stale upozornovala, lebo som zacala hovorit o svojej vahe (a ked sa nechcel milovat - tak som si povedala, ze nie som pritazliva - a nakoniec to skoncilo tak, ze som uz vobec nemala chut, lebo som sa nechcela vyzliect a pritom dovtedy mi to nevadilo) tak si to vsimol aj on. Nikdy mi nic zle nepovedal, ale teraz sa tesi a hovori mi, ze aka som pekna, ked som "schudla". lucka, netreba sa tak tym trapit a hlavne sa neponizuj, pretoze ked sa ty vidis skareda, zacnu ta tak vnimat aj ostatny. Mam znamu, je omnoho tazsia ako my a je nizsia a myslim si, ze nie je az taka pekna. Ale ma tolko sebavedomia, je to taky ten extravertny typ, ktory na seba rad puta pozornost. A mam jednu fotku kde som pri nej - ona je jednoznacne sirsia a myslim si, ze ja som od nej krajsia, ale proste ja som ta seda mys a ona je ta, po ktorej by sa chalani urcite obzreli. Teraz bola na dovolenke, tak som si na facebooku pozerala jej fotky - a dala tam fotky, kde je v plavkach, na toto by som sa ja neodvazila. Treba si verit... A budujme si sebavedomie, lebo ked budeme krasne chuducke ale sede mysky (ktore sa budu stale pozerat po babach v com su lepsie ako my)tak nam nasa postava bude na dve veci, ked ju nebudeme vediet "predat"

Juchu

mama bola hlavny iniciator toho, ze som sa zacala zle citit.. vravim, ked mi to vraveli ostatni, tak som to brala jednym uchom dnu - jednym von... Ale ked ti to zacne hovorit, niekto tak blizky.. A este - mama meria cca tak ako ja a vzdy bola chuda, no teraz "pribrala" a ma 63 kg. A ked hovori, boze, fuj ake som ja prasa, tak co mam potom povedat ja... Ale tak dobre, konecne som si povedala, ze s tym musim nieco robit.
carey - teraz si ma "nasrala" :D dnes, ked pridem z roboty zoberiem bicykel (nic ine ma nebavi :) ) a idem pedalovat.. A nahovorim aj priatela, nech maka so mnou :) ved chudnem aj pre neho :)
luci - co sa tyka toho sebavedomia, tiez mam velmi nizke... ale odvtedy ako som zhodila tych par kilo tak sa citim aj po psychickej stranke omnoho lepsie, hlavne pri pohlade do zrkadla. A predstavujem si, ako to bude asi vyzerat dajme tomu o mesiac. Inac v januari som objednana opat k doktorke, tak sa uz teraz tesim ako jej ukazem :D ked sa odvazim a budem mat vahu nizsiu. Lebo ona mi vravela ze by som mala schudnut do januara aspon 3kg. A tie by som, ak pojde vsetko ako doteraz mala mat uz o tyzden :)

carey

Luckatucka - no to mi je ľúto, ale musíš sa vzchopiť kvôli sebe a mať sa rada. U mna je to práve naopak v tom, že mama mi povie že som chudá že čo vymýšľam, ale zasa sestra mi hneď povie, že som pribrala, a ja jej to len potvrdím :) otec zasa je rád, že cvičím a mám to ako záľubu.
No dosť bolo pri PC, idem si robiť poriadok :))) tak sa zatial majte a držte sa

Luckatucka

Juchu : jasne,ze sa pridaj.Budem rada.No ja obed nejedavam z dvoch chodov,lebo polievky nemam rada a ked uz tak brokolicovu,pradajkovu ale ine velmi nie.
Takze aj Tebe mamka doma hovori aka si tlsta.Rovnako ako u mna.Ked som vazila 76kg,tak to bolo len same,ze som obezne prasa a pod.Ale co,mala pravdu takze je v pohode,ze mi to hovorila :-)
A aj teraz som este stale prasa,mozno nie obezne ale vypasene a tlste.Zatial som bola stastna len 1x v zivote ked som mala 60kg.A dokonca moj expriatel nemal problem urobit vecer k telke hranolky,kopu kecupu,tatarskej.On nema s priberanim problem,ale ja ked som nieco nechcela zjest tak uz mi povedal,ze vymyslam.A vraj som sexi,ako moze byt sexi niekto kto vazi nad 60kg pri takej nizkej vyske?
Uz nechcem takto dalej zit,nie som vobec stastna,vzdy sa podcenujem pred rodicmi,znamymi,kamoskami a aj pred cudzimi ludmi.Ked ideme do obchodu a nemaju rifle ake potrebujem ja,tak nemam problem povedat pred predavackou,ze toto nie je obchod pre prasata tak jasne,ze pre mna taku velkost nemaju.Neviem preco to robim,ale robim to vzdy.Idem si skusat saty,poviem ze v nich vyzeram ako svina,ze uz ma len zabit a pod.
Takyto je moj zivot,podcenovanie,nulove sebavedomie ktore mi este moj expriatel totalne znizil pod nulu,pretoze ma vzdy urazal nie konkretne ale mal narazky,ktore suviseli s mojou vahou.

carey

Juchu - musíš si vybrať takú aktivitu, čo ta bude baviť, napr. ja kebyže 5x do týždňa som na orbitreku tak by som zošalela, ale keď to obmieňam, tak ma to aj baví, samozrejme, že nie vždy sa mi chce, ale najhoršie asi je sa obliecť a ísť :) keď mám mp3 tak je to oveľa jednoduchšie