Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

dr_house

Po pravde, ani som žiaden príspevok nečítal. Stačilo mi vidieť, ako plánuješ svoje miery, to si vážne myslíš, že z pŕs nezhodíš?To by potom žiadne plastiky netrebalo, stačí pribrať, schudnúť a kozy ti ostanú také veľké, ako veľkým babám.

Luckatucka

Ahojte,dlhšie som tu nepísala.
Jedálniček dodržujem,každý deň cvičím.
Vážiť sa budem v nedeľu,snáď to bude okolo 65kg :-) Budem šťastná ak sa mi podarí do 23.8 zhodiť na menej ako 65kg a potom pomaličky schudnúť až na 61kg.

kamoska_

nahnevaj sa luckatucka, ale stale sa tu len lutujes a vypytujes ci sa to da, ci sa to da.. a robis teda pre to nieco? dodrziavas svoj plan? ved sem aspon sem-tam napis svoj jedalnik, dennu aktivitu, nech ti mozeme ked-tak poradit.

Luckatucka

Ja meriam 168cm.Budem stastna ak budem vazit 23.8 min.63kg.Myslite si,ze sa to da realne za 3 tyzdne schudnut?

xdanielax

je to pravda, na vyzore zalezi. hlavne je, ze si sa zacala hybat, podla mna to pojde .) ako sa dari zatial?? Inak aku mas vysku? lebo to si v mierach neuviedla a to je tiez dolezite.

Luckatucka

Vybrala som si toto cvicenie,lebo je dynamicke a mne vyhovuje.
Uprimne zavidim dievcatam,ktore maju 60kg stihly pas,vyformovany zadok.Je normalne,ze sa im jednoduchsie nakupuje,nemaju problem ist na kupalisko,zaujmu chalana.Pre nas obezne je to tazke,aj keby sme boli neviem ake mile,zlate nikdy sa na nas muz nepozrie.Dolezity je vzhlad,a az potom osobnost cloveka.Je to smutne ale je to tak.Aj ked nejaky muz povie,ze mu na vzhlade nezalezi a nechce mat za priatelku sexi modelku s 55kg,myslim si,ze klame.

xdanielax

ja ani neviem kolko vazim, ked sa mam priznat :D
a jasne ze mam aj ja pocit ze stale je treba na niecom pracovat, nieco chcem mat vacsie, nieco mensie, chcem viac a rychlejsie zabehnut, vdrzat, zdvihnut atd.. ale to je pre mna motivaciou, mna to bavi robit takze v podstate to mozem nazvat zivotnym stylom, alebo konickom nerobim to len preto, lebo chcem mat mensi zadok.. to je len taky bonus k tomu:) A teraz uz si neviem predstavit ze by som sa nehybala...aj ked povedzme nie som nejaka tucna alebo co..
Ked vidim kolko stihlych ale mlandravych bab chodi okolo a ake su spokojne, tak len pozeram. Vsetko je len o pristupe k sebe samej.
Ked si odhodlana a mas pred sebou realny ciel, urcite sa ti to podari. Ale vidis, ako pises uz si schudla drastickou dietou a mas to naspat. Radsej pomaly a zdravo, budes sa lepsie citit a zvysi sa ti sebavedomie. Porozmyslaj nad nejakym znesitelnym fit jedalnickom a uvidis jak to pojde spolu s tym cvicenim. MImochodom, preco si si vybrala prave tento typ cvicenia??

Luckatucka

xdanielax : Je tazke mat sebavedomie a byt stastna ak vsade kam clovek pride s kamoskami vyzera najhorsie.Nikdy som nemala ten pocit,ze naozaj vyzeram sexi.Vlastne ano,ked som pred par rokmi drastickym cvicenim a dietou zhodila na 59kg vtedy mi kazdy hovoril ako super vyzeram,ze som stihla.Toto som uz vsak dlho nepocula.Ked som pribrala prezieranim sa na 76kg bolo to hrozne,teraz som zhodila na 67kg ale aj tak je to vela.Potrebujem mat 63kg a menej aby som sa citila v pohode a nehanbila sa za seba.Uz aj 63kg je vela na moju vysku,ale aspon budem mat normalnu vahu a stastna by som bola keby som mala menej ako 60kg.
Viem,ze stihle baby to nevedia pochopit.Moja kamoska ma 53kg,je stastna,sexi,ma priatela,je spokojna.Ideme si kupit nieco obliect,tak ona si moze kupit vsetko,lebo vsetko maju v jej velkosti,dokonca niekedy su jej rifle volne a mensiu velkost v danom obchode ani nemaju.Ja mam problem s kupenim si oblecenia,chcela by som mat velkost 36/38.

xdanielax

dobre ale poobede dufam uz nemas len jedno jedlo. lebo precitat si A - co treba cvicit a neprecitat B - ze k tomu treba spravne a casto jest a aj oddychovat, je hlupost.
Je dobre ze cvicis, urcite sa aj citis lepsie potom, je dobre ze chces na sebe makat, ale nechci vsetko hned. Trapit by si sa mohla ak by si bola tucna a nic s tym nerobila.. Stihle kamaratky urcite tiez nie su najstastnejsie na svete - zivot nie je len o tom. Radost by ti mala robit uz ta cesta k vysnivanemu cielu :-)