Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Luckatucka - v nedeľu sa meriame a vážime:)
Juchu - je fain, že pekne papáš, zaraď trošku pohybu ešte, držím ti palčeky...všetko sa dá !!! :)

Juchu

ahoj lucka...
mam podobne miery ako ty - 168cm, 67,5kg. Moj pribeh vyzera asi takto :) Nevazila som sa 4 roky, nemala som potrebu, lebo som si nepripadala tucna, bola som spokojna. Asi tak polroka dozadu sa ma vsak ludia, ktorych som dlhsie nevidela pytali kto u nas tak dobre vari, vraveli mi do oci ze som dako pribrala... Kedze patrim medzi ludi, ktorym je to v podstate jedno, tak mi to bolo fuk (povedala som si, no co tak som pribrala par kil). Potom zacala moja maminka vyryvat a ryla dost pravidelne - ze som dako pribrala a bla bla bla.. No a uplny vrchol bol, ked som raz stretla s mamou jej kamaratku a ona vravi - Janka!! A ty budes starou mamou??? myslela si ze som tehotna... Zacala som mat kvoli tomu zlu naladu a cholericke reakcie, ked niekto nieco povedal na moju vahu. Ale stale som sa nevazila a nemala som predstavu kolko som vlastne pribrala. Az raz u doktorky ma odvazili a ked som pocula cislo!!! 70 kg, tak som sa skoro rozplakala... Pred 4 rokmi som mala 54 kg... Zacala som dietovat, cvicit... Ked sme vsak isli na dovolenku, kde sme mali svedske stoly, vsetko co som zhodila som pribrala. Ale ta dovolenka mi uplne zmenila zivot. Totiz na svedskych stoloch bola viac ako polovica zeleniny. No a ja - odporca kadejakych zeleninovych priloh som zacala jedavat zeleninu. A ked sme sa z dovolenky vratili zacala som to dodrziavat aj tu. No a teraz si pcham kapustu, salat, paradajky, mrvku... vsade kde sa da. Tiez som trpela 4 roky (neviem ci to bolo v suvislosti s priberanim) problemy s vylucovanim. Na velku som chodila bezne 4x za den, kadejako. Zacala som z toho dovodu jedavat pravidelne (teraz sa tak stravujem tyzden a par dni) 5x za den. Bala som sa, ze priberiem, lebo mam pocit ze jem omnoho viac ako predtym. Ale za ten tyzden som dala dole pol kila a hlavne!!! na wc chodim raz za den!!! Po 4 rokoch!!! No a pointa celeho mojho pribehu :) Luci ak suhlasis, pridala by som sa k tebe vramci chudnutia, ale urobime taky pokus - ja budem jest viac ako ty (ranajky - pecivo s niecim, desiata - ovocie, obed - bezny z dvoch chodov, olovrant - ovocie, vecera - zeleninovy salat), obcas si dam aj nieco sladke a uvidime ako to bude vyzerat s nasimi vahami :) Aby som nezabudla - pripojenim zeleniny do jedal som za mesiac dala dole 2 kg. A pravidelnym stravovanim za tyzden 0,5kg ako som uz spominala..

Luckatucka

No ja nemozem ani cokoladu s vysokym obsahom kakaa,lebo by som ju tiez zjedla celu :-)
Proste je to vsetko v hlave,v sebadiscipline,vediet si povedat toto mozem toto nie.Pevna vola je nesmierne dolezita,clovek musi zmenit svoj zivotny styl nejde len o to,aby mesiac nejedol sladke.Ale aby sa svojim upravenym jedalnickom stravoval stale.
Nikdy nesmies polavit,ani pri rodinnych oslavach,opekackach.Nenechaj sa prehovorit na klobasku,vyborny kolac s cokoladou a slahackou.
A rovnako ak mas vytuzeny ciel,napr.moj je 62kg tak sa nenechaj okolim presvedcit,ze viac chudnut nemusis.Pretoze clovek ma vo zvyku polavit,ked mu znamy,rodina hovoria,ze super vyzera a pritom clovek sam vie,ze k svojmu cielu potrebuje zhodit 5kg.Verte sebe,svojmu telu a nikdy sa nevzdavajte.Aj ked schudnete len 0,5kg nech Vas to nedemotivuje.Aj tak by clovek mal max.zhodit 1,5kg tyzdenne aby si vahu udrzal.
Odvazite sa so mnou v nedelu?
Napiste mi svoju vysku,vahu a miery.
Vyska : 168
Vaha : 67kg
Pas : 75cm
Boky : 103cm
To bolo pred dvoma tyzdnami odvtedy som sa nevazila,nemerala.

careyv

jednoducho sladké ťa podporuje v tom, aby si jedla ďalšie sladkosti, ja si zvyknem kupovať ešte 85% horkú, veľmi ju mám rada, že keď prídu krušné chvíle, aby som dačo mala v zásobe.
Ja mám tiež veľkú motiváciu, som rozbehnutá hihi. Som zvedavá, čo bude na konci augusta, potom pomaly začne škola a to už nebude také ružové

Luckatucka

No mne pomaha dobra motivacia :-)
Ale nemysli si,aj ja mam taku chut niekedy na sladke,ze by som isla a zjedla celu cokoladu za 5min.ale potom si poviem,ze to nema zmysel,nic mi to neda.
Nie je to vzdy lahke,ale ked uz mam fakt velmi neprekonatelnu chut na sladke,tak si dam do kavy viac mlieka,to mi pomaha.Inak asi fakt moja motivacia je dost silna,preco chcem zhodit,takze sa plne sustredim na svoj ciel a ked nebudes jest cokoladu mesiac,tak to budes lahsie zvladat.
Neviem kolko cokolady denne zjes,ale ja som mala obdobia,ze som zjedla aj 4 nanuky magnum,potom som si dala nejaku dobru bielu cokoladu a stale som mala chut na sladke :-)

carey

zdenulka, Luckatucka, ja mám tiež rada sladké, ja ani neviem ale nemám teraz vôbec na nič také chuť, tie prvé dni som si povedala že si nedám aj keby čo bolo, radšej sa budem nalievať vodou... asi treba jesť normálne, lebo keď ti niečo chýba, tak niekde je chyba... Inak ja neviem čo bude, keď dostanem moje dni, lebo vtedy to ani nie som ja a jem všetko možné.

zdenulka

ja mam dost vela kg navyse..mam vyse 80 kg..
ved prave ta cokolada je tiez moja nerest..ako to robis ze uz nejes cokoladu? zakazes si to a je to?
mas pevnu volu?

zdenulka

ja mam dost vela kg navyse..mam vyse 80 kg..
ved prave ta cokolada je tiez moja nerest..ako to robis ze uz nejes cokoladu? zakazes si to a je to?
mas pevnu volu?

Luckatucka

zdenulka : a kolko chces zhodit?Potrebujes to vobec?Kolko merias,vazis,co tvoje miery?No ja som bola na sladkom zavisla.Dokazal som zjest 500g cokolady len tak :-)