Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
kolko pojde... tak uuuplne najradsej by som bola, keby som mala vahu 57kg (cize tych 10,5kg dole). Ale to je este daleka cesta... A mojimi preslapikmi (co sa tyka tych maskrtiek, ale aj toho, ze nechcem ist cestou prisnej diety) to bude fakt nadlho
Juchu : Kolko chces vlastne zhodit?
ved to lucka.. ako maskratam na moje pomery odolavam. kolega tu nechal bonbonieru merci cely tyzden a aj ked si obcas dam, tak este stale je tu :) a to je pre mna uspech :)
carey prosim ta - z kade mas recepty, napady? lebo ten cicer vyzera fakt dobre :) Cez vikend hadam skusim (ale asi si to budem jest sama...)
Nie este som si ich nekupila.Az ked budem mat pod 65kg.Netrap sa cvicenim,samotne je vhodne na sformovanie postavy,dolezita je strava a ziadne maskrty.
luci aj si si kupila tie nohavice?? tak to je potom super motivacia. Mna teraz motivuje to, ze vidim ako na sebe makate... No nic, nesmiem zaostavat :) Nie, ze vy budete kazdu nedelu vazit o 2 kg menej a ja stale rovnako :) Idem vas dobehnut zeny :)))
lucka, no ja pokracujem tak dost na vazkach :D bola som leniva nakupit nieco normalne na jedenie, tak som vcera jedla toto - ranajky - celozrny rozok s maslom a nivou + kel, desiata - jeden platok zlteho melona, obed - kel s nivou, olovrant - banan, vecera - 2 naberacky fazulovej polievky na kyslo... No a uplne najlepsie bolo, ked som si k Farme dala pukance, tie mastne mikrovlnkove.. Len ked sa doma tym vsetci napchavali, tak som neodolala... No a z toho dovodu mi dnes ani na ranajky nechuti jest - tak som si zase dala kusok zlteho melona, na obed si dam salat s tofu, na olovrant broskynu a na veceru zatial neviem... Teraz chodim do roboty od 7,00 do 19,00 takze moja strava je taka provizorna - a cvicenie ziadne... Cez vikend to napravim :)
Ahojte,dnes som cvicila legs and back,AB Riper.Zajtra si idem dat cvicenie bodyrock rano nalacno.Poobede P90X.
Na ranajky si dam omeletu z bielok a zeleninovy salat,na desiatu ovocie,na obed leco a poobede este neviem.
Ako sa Vam dari?Ja som dnes v obchode nasla super nohavice,chcem si ich ist kupit ale velkost 38 takze to musim mat 100% menej ako 64kg.Ale aspon ma to bude motivovat.
carey : to je super,ze ti je volnejsie oblecenie.
Ono asi je dolezite merat sa,lebo ak sa Vam formuje postava niekedy vaha moze
byt rovnaka ale mozete mat menej cm.
juchu : ako pokracujes v chudnuti?
Drzim Vam baby palce.
ahojte dievky :) ako sa dnes mate? Ja som si dnes dala volno od cvicenia, strava v pohode az na veceru, lebo som bola u priatela a mali navarane normalne cestoviny biele a hribovy perkelt tak z toho som si trosku dala a teraz som si dala polku cottage a paradajku.
xdanielax: dnes som robila ten cícer a super to bolo, ja som si ho uvarila spolu s mrkvickou, dala potom na panvicku na kvapke olivacu, paradajku a trosku postruhaneho syru ligt asi 20g na to :) mozem odporucit
Luckatucka: prosim ta maj sa rada aka si, sak si uz tolko schudla, sa len mozes tesit sama zo seba co si uz dosiahla a navyse mas obrovsku motivaciu, treba sa vela usmievat a vsetko pojde jednoduchsie. Mne ked sa nieco nepodari, tak si poviem no sak aj ja som len clovek a idem dalej, zivot si treba uzivat a nie sa tryznit. To meranie a vazenie sem pridam v pondelok, lebo v nedelu nebudem domka, som zvedava, inak dnes som si dala nohavice a boli mi dake volne, len uvazujem ci sa mi nahodou dako sami neroztiahli alebo to fakt moja vaha ide dolu, len si myslim ze tyzden je malo na to, aby boli dake vysledky...ale tak necham sa prekvapit v pondelok :)
Dievcata ako sa mozete mat radi?Ja sa nenavidim za to,ze som sa prezrala do tejto hmotnosti,je mi zo seba zle.Dnes rano som si dala nalacno 60min.stacionarny bycikel,bola som pred chvilkou behat 3km a vecer si dam este P90X.Tu slaninu musim zo seba dostat dole,je to hnus.