Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
jasne. vzdy je lepsie jest aspon nieco v tych pravidelnych intervaloch ako nic. ten program mam velmi rada, vzdy je zaujimave pocut ako su tie objemne zeny podvyzivene :D
ale pekne si to upravila. len casom daj zase nejaku obmenu v tom co jedavas, nejedavaj furt len tu zeleninu na veceru, nema to ziadne ziviny, skus si dat k tomu napr. cottage a hned je to o sto bodov lepsie. a nepriberies z toho, neboj.
a fakt je zaujimave to, ze predtym dlho-dlho som sa stravovala tak, ze som pocas roboty/skoly jedla 2 krajce chleba na desiatu + nejaku cokoladu. A ako som bola este hladna tak som si kupila este dodatocne nejaku maskrtu a vecer, ked som prisla domov som zjedla 2 - 3 krajce chleba a to bolo vsetko. Tesila som sa, ze malo jem, no napriek tomu som priberala - priberala az 16 kg za 4 roky... Teplu stravu som jedavala len cez vikendy a cez tie som vyzrala hadam celu chladnicku, ale mala som dobry pocit, ze cez tyzden malo jem, tak to hadam nevadi... No a pred dvoma tyzdnami som na internete pozerala "ste to co jite" a zistila som,ze robim hroznuuuu chybu. Priberam lebo nejem a k tomu sa viazu aj problemy s vylucovanim co som mala :) A zeleninku papam uz vyse mesiaca, tak ked sa na to pozries takto, tak jem podla mna na moje pomery veeelmi dobre, nie? :D
ale zase tak hrozne to hadam nie je (aj chudnem myslim pomalicky 0,5 kg za tyzden cca)
ale tak zase na tie ranajky zvyknem zozrat (ked som doma) napr. 2 krajce chleba s maslom a nastruhanou redkovkou to ma nasyti az doobeda (tu desiatu mam z povinnosti aby som nieco zjedla), obed ma nasyti az dovecere (olovrant detto ako desiata) a na veceru si dam za tanier (kopcom ten polievkovy) cinskej kapusty + kel + rosso salat + citron... podla mna je to dost... nebyvam vobec hladna
no este horsie juchu, ved nic nejes :D
xdanielax ja viem, ze to teraz je zle.. Lebo fakt chodim do roboty a jedla som to, co chladnicka dala (mimochodom v robote nemame mikrovlnku a na obedy nechodim)
brigadujem - nastriedacku 2 - 3x tyzdenne. Inac, ked som doma tak sa snazim stravovat takto:
- ranajky (8,00) - pecivo s niecim
- desiata (10,30) - ovocie
- obed (13,00) - tepla strava /dva chody/
- olovrant (16,00) - ovocie
- vecera (19,00) - zeleninovy salat
lenze v robote teple jedlo nemam, tak si to zvyknem vynahradzat tak, ze si dam na veceru aspon polievku... davala som si povodne v robote vifonky, ale to je nezdrava hovadina, tak som sa na to vykaslala...
kamoska, ahoj :)
tak neviem ci som uplne odbornik, ale nakolko vravis ze mas udrziavacku, podla mna, to co jes je ok, len napr. na desiatu by som k tomu ovociu este dala napr. jogurt, alebo syr alebo orechy alebo tak nie si potom zachvilku hladna ked mas len ovocie? navyse tym telu dodas len sacharidy.
inak ja myslim ze ok, zdrave :)
sorry *:)
malo tam byt daniela a V2
damiela, mam pocit, ze sa vyznas (myslim, ze aj ja sa celkom vyznam :) ), tak by som ta chcela poprosit ci by si sa mi nepozrela na jedalnicek. len tak ci je to v pohode, nesnazim sa schudnut, kedze uz som si "svoje schudla" :) dik
tak napriklad vcera:
R: ovsaky s makom, kokosom, lanovymi semenami, psylliom, skoricou, hrozienkami s bielym domacim jogurtom
D: jablko a marhule
O: jarna zel. polievka, zapekany baklazan s mozzarelou a paradajkovym pestom, celozrnna zemla
Ol: biely jogurt, uhorka
V: paradajkovo-uhorkovy salat so syrom fittaki a celoraznym chlebom
V: vlaran s tvarohovo-lososovou pomazankou
pijem ovocne, zelene, cierne, bylinkove a vsetky mozne caje, tekutin do dna tak cez 3l, ale aj sportujem, tak myslim, ze spoko a tak jasne, ze si dam aj kafco, ale zas nic nesladim a nedavam si mlieko. a niekedy sa v jedalniku najde aj nejaka sladkost :)
tak co vidi oko odbornika? :) dik
carey - dakujem za inspiraciu, ked zabludim do potravin, urcite si to kupim a vyskusam ! :-)
inak ja tento tyzden "prazdninujem" co sa cvicenia tyka :D okrem toho ze chodim na dlhe prechadzky so psom, zrazu mam kolko casu!! :)) ale boleli ma kolena, navyse raz za cas je dobre oddych, lebo telo si zvykne na vsetko - stale neviem prestat obdivovat tu jeho adaptibilitu :-)
na druhej strane rozmyslam, ze od buduceho tyzdna si dam nejake tri mesiace fakt prisny rezim, len tak, ze aku mam pevnu volu, no tak uvidime :DD akurat skumam stranku s doplnkami vyzivy a okrem toho som objvila na zlave dna akciu na vysetrenie kde ti zmeraju kolko mas tukov, svalov, aky mas metabolizmus atd tak som si to hned kupila, dufam ze tam neodstanem sok z vysledkov :D
juchu: tvoj jedalnicek je uplne zly
lucka: ty velmi velmi vela /zbytocne/ cvicis a stale nevecerias. budem rada ked mi povies o par tyzdnov ze som mala pravdu. tesim sa ;) ale drzim palce a tes sa z uspechov, ked nemas pozitivny pristup ide to tazsie. Chce sa ti vobec cvicit potom, ked sa k tomu tak stavias aka si stale hrozna? Zavidim ti ocina sportovca, samozrejme v dobrom :-)
Ale tak, ja sa v podstate ani nejako neponahlam.. Staci mi dobry pocit, ze sa uz neprezieram a ze to ide pomalicky dole (a ze ludia mi uz dlho nepovedali, ze som tucna a kedze mamina je na dovolenke, tak ani ona :D ). Hlavne aby vaha isla dole, nie hore... to je moj ciel :)
Ty si myslis, ze kedy by si mohla dosiahnut tvoju vysnivanu vahu? Kolko priblizne chudnes za tyzden?