Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Lucka to je hlupost, to si len nahovaras. ja som mala vzdy priatela, nech som vyzerala hocijako.. :D az sa tomu cudujem. Ale ked z teba vyzaruje negativizmus, potom sa necuduj.

Luckatucka

Nejde o to mat priatela,ide o to ako sa na Vas muzi pozeraju.Inak sa pozeraju na obeznu zenu a inak na stihlu,ktora ma krasne vypracovanu postavu.

carey

ale LUcka, takto nemozes uvazovat, su aj muzi ktorym sa pacia pri sebe zeny, ako mam take 2 kamosky, jedna je uz vydata :), moj frajer tiez cvici, a on hned vidi ked som pribrala hehe, ale tak beriem to v dobrom, sak ho poznam a vie ze mam svoj ciel, tak ma v nom podporuje... neboj sa aj ty si najdes chlapa, ale na zaciatok sa musis mat ty rada.

Luckatucka

Preco muzov pritahuju len sexi zeny s krasnou postavou?Akoby zeny,ktore maju nadvahu mali lepru...muzi ich vnimaju ako kamaratky,ale nepritahuju ich,nie je to tak,ze by sa na nas pozreli a povedali si,vau sexi...Skor si povedia,mala by z toho zadku zhodit a tie hnusne celulitidove stehna,no fuj,na zvracanie.Muzi sa nikdy nezmenia,preto je asi naozaj len na kazdej zene ci sa zmieri s tym ako vyzera alebo zacne na sebe makat,aby bolo pritazliva sama pre seba ale aj pre inych.
Stale aj ked spoznam nejakeho noveho symaptickeho muza,si poviem,ty mu sympaticka urcite nie si,nemozes byt jeho typ,on je sexi,ma vysportovanu postavu a ty si sami tuk.

carey

cafko, no ja som si dnes dala poobede 2 kuska slivkoveho kolacu, bol mnam a potom som sa isla znicit do fitka na steper, dala som celu hodinu a menila som rychlosti, bolo to super, tieklo zo mna :) tak mam fajny pocit. Pred hodinkou ked som dosla som si dala knakobroty, paradajku a biely jogurt.
Ale tak raz za cas si treba dopriat, inak ja tiez magnum milujem. som zvedava v pondelok teda vazenie, meranie... zajtra uz dufam ze prejdem na normalny rezim, ale podla mna kebyze som doma tak by som nemala prehrešky, lenže faktom je ze ked ste niekde na návšteve tak vás to viac láka a u babky je to trojnásobné ešte :))

Luckatucka

xdanielax : tak to je super,ze si mozes dat magnum.Ja ho milujem,ale nemozem pretoze by som si to potom vycitala :-)
Mohla by si sa odvazit a napisat tu aku mas vysku a vahu?Viem,ze si pisala ze sa nevazis a si so sebou spokojna,to len tak pre zaujimavost.

xdanielax

hehe :DD baby, tak vidim ze sobota nam vysla. ale dolezitejsie je, ze nam bolo dobre, no nie? a babky su vzdy take super, ved to sa neda odolat ! :-)
ja som dosla domov okolo siestej, takze po tom co som zjedla tamto co com spominala, som si spravila veceru: kur. prsia s cestovinami a zeleninou. Cela sranda na tom je, ze som si odvazila 50g cestovin a potom som si dala po veceri magnum :DD skoda baterky vo vahe :)) ale nevadi, cely tyzden som sa nanho tesila. mandlovy. mnam. A vylet paradny, este teraz ma bolia nohy :-)

Juchu

no a ja som dnes porusila vsekto co sa dalo... Boli sme na navsteve u priatelovej starkej a viete si to predstavit... Obed - rezen (taky fajne mastny) + zemiaky (tiez fajne mastne). Ked sme dojedli, tak sme si dali obrovsky kus kolaca. No a o stvrtej - ryba + paradajky + dalsi obrovsky kus kolaca. Ako bolo to fakt dobre, ale starka nas musi vykrmit az do prasknutia a ked som jej povedala, ze porcia je az prilis velka, tak sa skoro rozplakala. Tak som to doseba pchala nasilu... Teraz mam brucho 2x take velke ako zvycajne... Ale tak raz za cas neuskodi sa prezrat, hadam... No a zajtra neviem ci sa odvazim po dnesnom zracstve odvazit :) asi az ten pondelok rano, nech to aspon troska telo sprodukuje :)Inac na ranajky som jedla 2x krajec chleba s maslom, sardinkami + cibulou. A pocas dna som na starkinej zahrade vyjedala kadejake slivky, jablcka a tak...

carey

ahojte, no tak ja dnes nic moc, R: ovsaky s mliekom a bananom, D: jablko, obed: Francuzke zemiaky (milujem ich) tak som si nalozila 2x, ale nie som doma tak je to blbe, frajerova mama dnes pecie slivkovy kolac, ktory tiez zboznujem, rozmyslam ze ak tam si dam len kusok, to snad mi neuskodi. a vecer pojdem trochu cvicit asi na stac.bike alebo steper 45min dufam ze vydrzim a spotim dnesne kalorie...

xdanielax: pekny vyletik zelam :)

Lucka: to je super ze zvladas viac cvicit, inak aj ja som si vsimla ze uz zvladnem bike 50 min a predtym len 40 :)) tak sa tesme z dalsieho dna