Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
cau Lucka, noo ja som vcelku spokojna s tym ako momentalne vyzeram, ale vzdy je co vyladovat :)) takze idem ladit, od pondelka. Ja si rada sem tam davam take vyzvy - neviem asi aby som sa nenudila alebo co. Napr. ze dva mesiace nejem maso, alebo, nepijem kavu, alebo nepijem alkohol... a potom ked to zvladnem tak sa z toho tesim, len si tak trenujem pevnu volu :D naposledy som tak zacla ze dva mesiace ani kvapku alkoholu - oslava neoslava, a vydzala som vyse roka, potom dosiel silvester.. :DDD
no tak teraz idem od pondelka skusit trosku zmensit porcie, jest casto ale trochu menej, hlavne som si posledny cas zvykla ku kave zjest nejaku blbost vzdy..tak to si chcem zase odvyknut :-) a som zvedava ci sa aj vaha pohne .. dnes som zatial stihla len ranajky : celozrn.zemla s bryndzou, paradajka, paprika, uhorka, kava ...a odvtedy som uz stihla vypit aj caj. Teraz idem na vylet /aj ked tusim prsi/ takze som si zbalila nejake ovocie /trocha hrozna, slivky/ par piskot /vacsinu pre psa nech mu neni luto ze ja jem/ a jednu zemlu a asi polovicu parenice + pitie. neviem vobec dokedy budem, a viem ze keby som pocas toho chodenia nejedla, tak dojdem domov a budem mat chut na vsetko co zbadam :DD
tak zelam pekny den a nech neprsi!!! :-)
Ahojte baby,aky mate dnes jedalnicek?Ja som mala na ranajky vlocky s mliekom a rozmixovanym bananom.Na desiatu proteinovu tycinku.Na obed budem mat zeleninovy salat a kuracie maso.Poobede este neviem.Jasne aj dnes ma cakat cvicenie.Tesim sa,lebo kazdy den zvladam cvicit viac a viac.Odvazim sa v pondelok rano.
Ahojte,tak dnes som mala na ranajky 2 opecene toasty a bruschettu.Desiata banan.Obed karfiolova polievka so zemiakmi a leco.Olovrant jahodovy cottage syr.
xdanielax : ale ved Ty nechces chudnut ak som spravne pochopila,nie?
Juchu,carey : aj si sa idete odvazit,odmerat v nedelu?Baby aku mate vysku,vahu a miery a aky je Vas ciel vo vahe a mierach?
carey - tak teda ja dufam ze to bude nieco viac, ked to normalne stoji 45 ci kolko.. som sa objednala na bud. piatok, tak potom napisem jako to dopadlo, a ked ne tak som tam odpadla :D
xdanielax, pozerala som to, inak neviem ci je to ine, ale ja som uz na inbody bola vo vitalstudiu a stoji to 2eura, tam ti to vyhodi taky listocek kde je vsetko popisane... som zvedava, hm tak mi potom napis ake to bolo :) ja asi pojdem teraz tiez za tie 2ecka.
myslite, ze jem malo? ved ked som si citala co je lucka alebo aj ty carey, tak sa mi zdalo, ze jem aspon 2x viac ako vy... Ja mam zase velke porcie :) A jedavam 5x denne... a samozrejme obcas neodolam a urobim nejaky preslap a dam si cokoladu (celych 100g) alebo nieco ine :) a co sa tyka tej roznorodosti jedal, tak to bol len priklad :) ale je pravda, ze veceru mam vacsinou taku istu, ale skusim ten cottage :) inac carey take recepty mam aj ja najradsej :) tento vikend som planovala ukuchtit rizoto take kadejake so zeleninou (mrkva, kalerab, karfiol a soja), ale dam tam aj ten cicer :) som zvedava ako to chuti :)
carey - ked si das stranku zlavy.sme.sk, daj si na nej vyhladat InBody, tam ti to vyhodi stoji to 9,90. Ja uz som sa stihla aj objednat prave :)) nikdy som na nicom takom nebola, tak som zvedava co to bude!
dakujem daniela, niekedy byvam trochu hladna po tom ovoci na desiatu a casto si k tomu davam jogurt, to vcera zhodou okolnosti bolo samotne :)
drzim vam strasne palce baby, je to velmi oslobodzujuce, schudnut tie nadbytocne kg.
a daniela to meranie tuku je zaujimava vec, ja som to absolvovala na dnoch zdravia a podla mna by sa mal clovek sustredit skor na tieto hodnoty, ako na nejaku vahu - miery a percento tuku.
zdravim, po prve xdanielax: prosim ta kde si nasla tu zlavu na ten tuk, rada by som to vyuzila aj ja... lebo tiez toto obcas pozeram, len je viac tych stranok.
Inak asi sa mi fakt tie nohavice roztiahli same, lebo dnes som si dala rifle a boli tesne ako predtym, ale tak neva. Dneska som zatial jedla:
R- 35g ovsakov,150ml mlieka, banan, potom cvicenie 50min stacion.bike, po nom hned jablko O: kuracia noha zapečená na nejakom korení, neviem mama vcera piekla, k tomu 40g celozr. cestovín + uhorkový šalát. Na olovrant dám asi biely jogurt a 3 plátky knäkobrotu a na večeru asi mocarelu ligt a paradajku.
Juchu - podla mna by si tiez mala viac jest a roznorode veci. A k tym receptom, no o cíceri som uz dávno pocula, tak som si pozrela na internete, tam najdes vsetko :) vzdy hladam jednoduchy recept, ktory mi zaberie malo casu. Nemam rada, ked viac ako hodinu stojim v kuchyni pri sporaku :)
Lucka - inak nohavice c.38 som ja nevidela uz velmi dlho, mam teraz 40, ale tak snad raz si aj ja kupim. Inak by som ti poradila na ranajky miesto tej omelety skor nejaky chlebik alebo ovsaky, ale tak zalezi ako to teba zasyti :)
Inak baby otázka priberá sa zo žinčice? lebo máme doma a mne to robí dobre na trávenie, lenže v zložení bolo min.7% tuku