Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

A tým,že môj ocko je športovec,tak viem,že za 3 mesiace sa z Vás môže stať úplne iný človek.Môžete zhodiť a krásne si vyformovať postavu,ono je inak zdravé zhodiť správnou stravou a cvičením 1kg týždenne.Len tuční ľudia majú slau vôľu a vrátia sa k sladkostiam,lebo ich to dlho nebaví nejesť sladké,cvičiť.Prvotná motivácie je,že vau idem chudnúť ale väčšinou človek razzhreší čokoládou,druhykrát šľahačkovým pohárom,a potom sa už nevie zastaviť a zase tlstne.

Luckatucka

Maoam : ale ja sa o seba staram,chodim ku kadernice,ku kozmeticke, k manikerke.Nie je to o tom,ze sa o seba nestaram,prave naopak.V tom to nie je,aj rodicia sa o seba velmi staraju,takze preto sa o seba staram aj ja.Len ta vaha ma stve.Najma co sa tyka muzov.Potom si malo verim,lebo mam pocit,ze ak vyzera muz dobre a vazi max.nejakych 75kg tak nechce mat pri sebe 65kg babu.

Maoam

Este k tej krase...hm tak ja ked sa pozriem na to, s kym su moji byvali spoluziaci a koho si pobrali za zeny, tak to su casto uplne priemerne baby, pekne, alebo normalne, ale su zlate, prijemne...skor je to o charizme, o osobnosti, o tom ako ti s tym clovekom je. Ani jeden si nevzal ziadnu modelku. Ani jeden...mas skreslene predstavy ako o sebe, tak aj o muzoch. Mozno si este prilis mlada, neskusena, tazko povedat. A velmi vela robi to, co si o sebe clovek mysli, ako sam seba vnima. Ja poznam velmi vela pripadov, kedy sa zo zien stali za par rokov kocky, teraz su krajsie ako ich kamaratky zo skoly, ktore kedysi zali slavu a kazdy po nich slintal...dnes sa karta obratila a je to naopak. Tie krasky su vyzite, vyhorene, pripadne sa dokatovali chudnutim, dietami, solarkom, su znicene...a tie co boli priemerne, su dnes kocky, opekneli, staraju sa o seba, maju dospelejsie crty tvare, vypracovanejsiu postavu a hlavne prijemnu osobnost - a tie su na roztrhanie. Pozri, ty casom mozes vyzerat vlastne uz iba lepsie...nie? Postupne schudnes, opeknies, pekne sa uprav, troska sa primaluj, chod ku kadernicke, daj si pekne ostrihat vlasy...velmi vela robi oblecenie...staci nosit tie spravne veci a spravne farby - a uz vyzera clovek inak. Sebavedomie a sebadovera su hrozne dolezite. A to pritahuje aj muzov. Preco neskusis psychologa? Vsak by ti mohol pomoct...ostatne je uz len praca na sebe.

Maoam

Este k tej krase...hm tak ja ked sa pozriem na to, s kym su moji byvali spoluziaci a koho si pobrali za zeny, tak to su casto uplne priemerne baby, pekne, alebo normalne, ale su zlate, prijemne...skor je to o charizme, o osobnosti, o tom ako ti s tym clovekom je. Ani jeden si nevzal ziadnu modelku. Ani jeden...mas skreslene predstavy ako o sebe, tak aj o muzoch. Mozno si este prilis mlada, neskusena, tazko povedat. A velmi vela robi to, co si o sebe clovek mysli, ako sam seba vnima. Ja poznam velmi vela pripadov, kedy sa zo zien stali za par rokov kocky, teraz su krajsie ako ich kamaratky zo skoly, ktore kedysi zali slavu a kazdy po nich slintal...dnes sa karta obratila a je to naopak. Tie krasky su vyzite, vyhorene, pripadne sa dokatovali chudnutim, dietami, solarkom, su znicene...a tie co boli priemerne, su dnes kocky, opekneli, staraju sa o seba, maju dospelejsie crty tvare, vypracovanejsiu postavu a hlavne prijemnu osobnost - a tie su na roztrhanie. Pozri, ty casom mozes vyzerat vlastne uz iba lepsie...nie? Postupne schudnes, opeknies, pekne sa uprav, troska sa primaluj, chod ku kadernicke, daj si pekne ostrihat vlasy...velmi vela robi oblecenie...staci nosit tie spravne veci a spravne farby - a uz vyzera clovek inak. Sebavedomie a sebadovera su hrozne dolezite. A to pritahuje aj muzov. Preco neskusis psychologa? Vsak by ti mohol pomoct...ostatne je uz len praca na sebe.

Maoam

Ale to je strasna skoda, kolko mas rokov Lucka? Precitala som si tvoje miery a vobec to nie az taka zla vychodiskova situacia. Vela robi stavba tela, kazdy vyzera pri istej vyske a vahe uplne inak...preto nie je dobre sa porovnavat s ostatnymi, lebo kazdy ma inu stavbu tela, ine rozlozenie svalstva aj tuku, iny potencial aj co sa tyka sportu a nasledneho sformovania postavy. Dve baby s vyskou 168 cm a vahou 63 kg budu vyzerat uplne inak. Jedna moze byt baculka a druha moze byt krasne stihla, vypracovana postava (lebo ta baba sportuje a svaly maju maly objem, hoci su tazsie ako tuk). Ja som pred mnohymi rokmi sla na to s este horsimi pomermi ako su u teba (iba cez prsia som mala menej ako ty, ty ich mas asi krasne plne, zrejme nebudes stavana ako palicka, ale to neznamena, ze nemozes mat krasnu postavu!!!, ak ma baba plnsie prsia, aby vyzerala pekne a sumerne, nemoze mat cez boky 88 cm...proste to su nerealne predstavy). Ako by to vyzeralo? Cvicenim budes postupne stracat centimetre, najmä cez brucho a boky, plus sa ti pekne zostihlia stehna...ale to TRVA. Ty chces vysledky do mesiaca, to je blbost, iluzia. Mas prehnane poziadavky, sama seba hrozne dostavas pod tlak a ked nedosiahnes vysnivane vysledky, tak si na seba nastvata a trestas sa. To je chore. Je smutne, ze ti v rodine nikto nie je oporou a ze ta zhadzovali a zrejme aj teraz zhadzuju. Ty si vlastne komplet prebrala ich spravanie a ich videnie a mas uplne nespravny obraz sama o sebe. Je to smutne a to je chyba tvojej rodiny - NIE TVOJA. Ale ak chces byt raz v zivote stastna, tak musis nieco zmenit - ich nezmenis, ale seba mozes. To je praca na dlho, postupne sa budes prepinat na pozitivnejsie myslenie o sebe samej. Este sa vratim k sebe, ja som si povedala, ze pojdem na to pomaly a dala som si za ciel tak za mesiac 1 kg a to sa aj podarilo, bez mucenia, postupne, pomalicky, bez utrap. To je aj u teba realne, az taka malicka nie si, ja si myslim ze okolo Vianoc uz mozes vyzerat vyborne, je realne ze by si mohla mat takych 63 a tym ze sportujes, postupne sa ti spevni a vyformuje postava a budes vyzerat uplne inak, ako keby si chudla hladovanim a dietami. Najkrajsie telo je telo pevne, vysportovane, to je proste sexy. Ja poznam baby, co maju 165 cm a 59 kg a ludia im to neveria, hadaju im maximalne 55 - to je preto, ze svaly maju maly objem a su tazsie.

Luckatucka

Ano nenavidim sa,to je pravda.Ale nikdy som svojim kamoskam nezavidela a ani nebudem.Len si uvedomujem,ze ako ja pri nich hrozne vyzeram,preto s nimi nejdem na kupalisko a pod.Ja cvicim aerobne cvicenia,takze to nie je len o posilnovani.Ano kazdy moze zhodit,to je pravda,je to vazne len o pevnej voli o nicom inom.
A preco sa zhadzujem?Neviem vzdy to tak bolo,nikdy som nebol stihla,krasna tak asi preto.Neviem byt ina,je to sucast mna zhadzovat sa a podcenovat.

aysia

lucka, nesuhlasim:) moja najlepsia kamoska je baba pri sebe, je odomna vyssia, mohutnejsia. Ja som taka mala, samy sval, ziaden tuk a poviem ti, ze ked ideme do mesta, chlapi ju balia aj ked ma vedla seba priatela, ked ideme same, posielaju jej drinky, zobru o telefonne cislo a ja nic:) takze blbost, ze ide o to aka je baba stihla, ani zdaleka nie:))

Maoam

Luckatucka, z teba az razi zatrpknutost a sebanenavist. Kym toto nezmenis a nezacnes sa mat rada, budes stale nestastna. Strasne sa zhadzujes - PRECO? Vsak aj ty mozes casom vyzerat tak, ako tvoje kamaratky, ktorym tak neskutocne zavidis. Treba na to cas, sport, upravenu stravu: to vsetko uz robis, tak maj trocha trpezlivosti a neznasilnuj to tak. Este daco: privela a pricasto sportujes, kazdy den a aj niekolkokrat. Takto spomalujes chudnutie. Ovela lepsie je, ked mas medzi tym pauzu aspon den a zameraj sa na aerobne cvicenie, beh, bicykel, ja som tak krasne schudla a bez diety...stacilo trocha upravit stravu a pravidelne cvicenie 3x do tyzdna, za par mesiacov bolo vidiet dobre vysledky.

Luckatucka

xdanielax : ano,mala si vzdy priatela lebo si pekna.
Juchu : ako sa Ti dnes dari?Ides aj sportovat?
Ja som si dnes na ranajky dala prazenicu,na desiatu ovocny jogurt.Zajtra som zvedava na tu vahu a na moje miery.

Juchu

xdanielax ma pravdu. Je vela tlstych (ale fakt tlstych) zien, ktore maju priatela.. A zase ja na svoju adresu casto pocuvam, ze som zena "krv a mlieko" - co ma tesi (mile pomenovanie tuku :D ).
Inac xdanielax dakujem za sprijemnenie rana :D Na tom, ako si napisala pribeh o magnume som sa pekne zasmiala :D