Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka, tak ja som mensia ako ty a ked si pozriem tvoju vysku a vahu, z ktorej chudnes, tak ja som mala pomerovo este asi o 5kil viac ako ty...Nevyzeralo to dobre. Mam fotky z toho obdobia a bolo to strasne. Ja som sa rozhodla chudnut preto, lebo som uz nevladala ani chodit, nieto este sportovat, nemohla som ist na nijaky vylet, lebo som nevysla na kopec...rovesnici sa mi smiali. Ale ked sa pozriem na tie fotky, tak sa vobec necudujem. Ja som sa na tu vahu vyzrala kvoli vtedajsim velkym osobnym a domacim problemom, proste depky, smutok, vsetko som zajedala sladkostami. Ked som vazila tych 54-55 co som pisala, tak som vyzerala velmi chudo, mam fotky aj z toho obdobia a vobec mi to nepristalo. Proste ja mam taku stavbu tela, ze mam dost svalstva a ked si pozriem, ze mnohe baby s mojou vyskou maju okolo 50-52 kil, tak ja s touto vahou by som vyzerala ako totalna anorekticka. Ony ale tak nevyzeraju, proste maju inu stavbu tela, inu kostru, malo svalstva...ja vyzeram najlepsie ked mam okolo 56-57kg, proste super, pekne, stihlo, ale zdravo. Mne raz jedna baba napisala, ked videla ze kolko vazim, ze musim byt buchta. Ked ma videla nazivo, tak sa ospravedlnila...hadala mi max. 54kg. Proste mne najviac pomohol sport (bicykel), zadok sa mi zmensil, boky mam uzsie, stehna krasne zostihleli, predtym boli hrozne...teraz mam krasne rovne nohy, zavidia mi ich baby... vsetko ale len kvoli sportu. Ja som nedokazala hladovat, nevedela som to vydrzat. A to je aj uplna blbost. Lucka, aj ty to dokazes...pozri schudla si zo 76 kg na 67, ved to je strasny uspech, uzasne! Podla mna tebe by uplne stacilo zhodit vzhladom k tvojej vyske tak na 60-62 a budes tip-top (cez sport), budes mat krasnu postavu. Inak mne bicykel velmi ubral zo stehien, neverila som sama, na vahe az taky ubytok nebol, ale v centimtroch ano! Proste opticky to vyzera, ako keby sa zredukovali o tretinu.
Maoam : no tak to blahozelam, uzasne co si dokazala.Musis vyzerat skvelo a aj sa tak citit.Vidis ale sama si chcela zhodti,nechcela si ostat pri takej vahe aku mas,proste je to o nespokojnosti samej so sebou.
carey : podla mna Ti cvicenie kazdy den aerobne neuskodi.Tony Horton,ktory zostavil cvicenie P90X odporuca cvicit v zhadzovacej faze kazdy den.Stale nieco ine,ale cvicit kazdy den.Ma tam aj jogu,takze v ten den si trosku akoby oddychnes,aj ked aj to je makacka aj ked sa to nezda.
A k tomu ci som bola vzdy tucna.No asi ano,nikdy som nemala super stihlu postavu.Ked som mala 15 rokov tak som kruhovym treningom 2x denne a drastickym jedalnickom,ktory obsahoval len bielkoviny,zeleninu,ovocie a skroby zhodila na 59kg.Vtedy mi uz kazdy vravel,ze som nenormalne chuda.Ked sa pozriem na fotky,bolo to tak.Na moju stavbu kosti,som bola vychudnuta.Zacala som mat problem s menstruacnym cyklom a po konzultacii s odbornikmi som musela vynechat cvicenie a zacat viac jest.Zacala som viac jest,necvicila som,a potom mi to zacalo byt jedno,povedala som si,ze kvoli stihlej postave si neznicim zdravie.Lenze zacala som jest az sladke,nezdrave veci a dostala som sa na vahu 65kg,co mi nejako nevadilo.Udrziavala som s na tejto vahe,lenze potom prisla VS a ja som sa rozozrala,kupovala som si neskutocne mnozstva sladkosti,jedla aj o 22:00,kaslala som na to ako vyzeram.Akosi som si vzdy myslela,ze dobre alebo ja neviem.Sem tam som sa odvazila a mala som pocit,ze 69kg je ok,potom 72kg az som sa sa prezrala na 76kg.No a vtedy som uz doma od rodicov nepocuvala nic len to,aka som tucna,ze som tucne prasa,nevosla som sa do ziadnych rifli,vsetko mi bolo tesne.Ale nejako mi to extra nevadilo.Zhodila som na 72kg,uz som si vravela to staci vyzeras super a zase som pribrala na 74kg atd.Lenze zacalo ma to ani neviem kedy riadne stvat a uvedomila som si,ze takato vaha na moju vysku je obezita a ze musim zhodit.Tak som zacala chudnut.
Este som chcela napisat, ze mne trvalo vyse roka, dat dole tych 12kg, celkovo asi 15 mesiacov. Ale nenastal jojoefekt, lebo som na to sla asi spravne. Teraz staci uz iba pravidelny pohyb a strava, ale normalne jem aj sladke, aj vsetko.
Carey: ja som zacala chudnut az v momente, ked som sa uvolnila, prestala na seba tlacit a ked som si povedala, ze necham si cas, pojdem na to pomalicky necham telu moznost zvolit si vlastne tempo...Dokym som toto v hlave neprepla, nedarilo sa mi a este som aj priberala, uplne sa mi spomaloval metabolizmus, mala som sialene chute a pod... U mna strasne zavazila psychika. Ja som nedrzala diety, len som upravila stravu, zredukovala som chlieb, sacharidy a zvysila som bielkoviny, poobede a vecer uz len bielkoviny (chude mäso, zelenina, tvaroh a pod) a pravidelny pohyb. Ja som nemala absolutne ziadnu kondiciu, ja som sa zadychala po 2 minutach na stupni c. 1 na stacionarnom bicykli. Bolo to strasne... mne trvalo dva mesiace, kym som zvladla slapat na tom stroji 30 min. Ale postupne som sa zacala tesit, lebo som citila avidela, ze telo ziskava kondiciu, citila som sa po cviceni fajn, uvolnena, zacala som sa viac usmievat, mat lepsiu naladu a depresie pomaly slabli.
Ja som nemala v nikom podporu, mna moja mama a vlastne cela rodina od malicka strasne terorizovali co sa vzhladu a vahy tyka, ja som mala sebavedomie na nule. Preto chapem Lucku ale je to len a len v jej rukach. Zo mna sa za tie roky stal uplne iny clovek ale ja som sa po mature odstahovala z domu za hranice a uz sa tam nevratila. To mi tiez velmi pomohlo.
Carey: ja som zacala chudnut az v momente, ked som sa uvolnila, prestala na seba tlacit a ked som si povedala, ze necham si cas, pojdem na to pomalicky necham telu moznost zvolit si vlastne tempo...Dokym som toto v hlave neprepla, nedarilo sa mi a este som aj priberala, uplne sa mi spomaloval metabolizmus, mala som sialene chute a pod... U mna strasne zavazila psychika. Ja som nedrzala diety, len som upravila stravu, zredukovala som chlieb, sacharidy a zvysila som bielkoviny, poobede a vecer uz len bielkoviny (chude mäso, zelenina, tvaroh a pod) a pravidelny pohyb. Ja som nemala absolutne ziadnu kondiciu, ja som sa zadychala po 2 minutach na stupni c. 1 na stacionarnom bicykli. Bolo to strasne... mne trvalo dva mesiace, kym som zvladla slapat na tom stroji 30 min. Ale postupne som sa zacala tesit, lebo som citila avidela, ze telo ziskava kondiciu, citila som sa po cviceni fajn, uvolnena, zacala som sa viac usmievat, mat lepsiu naladu a depresie pomaly slabli.
Ja som nemala v nikom podporu, mna moja mama a vlastne cela rodina od malicka strasne terorizovali co sa vzhladu a vahy tyka, ja som mala sebavedomie na nule. Preto chapem Lucku ale je to len a len v jej rukach. Zo mna sa za tie roky stal uplne iny clovek ale ja som sa po mature odstahovala z domu za hranice a uz sa tam nevratila. To mi tiez velmi pomohlo.
Maoam - tak nič práve si to napisala :))) je fain ze si so sebou spokojna a mas sa rada, sak to je základ všetkého vlastne
Krasny slnecny den prajem :))
Dneska som si pospinkala do 10.00hod, o pol 11 som si dala 50g celozr.chlebika s troskou masla, syru ligt 20g a šunky 10g... za chvilku ma caka jeden bananik a na obed (uz mam navarene) cesnačka a kuracie masko so zemiakmi. Sa mi zda ze dnes je super počasie na kúpanie. Este uvazujem ci dnes pojdem cvicit.
Inak myslite si, ze cvicit aerobne by sa nemalo kazdy den po sebe? lebo ja som teraz tak bola ze 4 dni pauza, 2 dni, ale zasa na druhej strane som citala ze 5x tyzdenne je idealne. Zacala som brat L-Carnitin+zelený čaj a fakt cítim že mam viac energie ale nie len pri cviceni ale celkovo :)))
Lucka - uz sa netrestaj a teš sa z každého nového dňa ako ti to pekne ide.
Maoam - má uplnú pravdu vo všetkom :) keď sa mozem spytat, akú máš výšku a váhu len tak pre info.
Luckatucka, mne sa pacia skor vyssi muzi, takze ak ma muz nejakych 188 cm a 85 kg, urcite moze vyzerat velmi dobre (ak sportuje) a takeho teraz aj mam :-).
Ok, ku mne: jasne, nemam preco robit tajnosti. Pred rokmi, ked som mala ten problem, tak som zacinala z vysky 165 cm a vahy 69 kg (hrozne, viem) a miery boli nejako (uz si uplne presne nepamätam, je to davno)prsia 98-99, pas 79 a boky asi 106. Schudla som 12 kg a tak mam na vysku 165 cm dlhe roky stabilnych 57 kg, miery mam prsia 91, pas 69 a boky 95cm. Isty cas som vazila 54-55kg, mala som vela stresu a zdravie nesluzilo, vtedy som mala boky okolo 93-94.
Takze nie som modelka, ale vyzeram pekne stihlo a nosim oblecenie 36/38 podla toho co. Mam pevnu postavu a mne sa bicyklovanim uzasne vypracoval prave zadok a stehna...mnohi mi hadaju ovela nizsiu vahu ako mam. Jem vsetko co mi chuti, nijako sa neobmedzujem, vlastne sa roky uz len udrziavam. Ano, som so sebou spokojna, vyzeram sumerne a mam sa rada.
Ale mna pritahuju vysportovani muzi,s peknou postavou nie 85kg muzi.To neznamena,ze ked nemam 50kg,ze si musim teraz nutne hladat priatela nad 90kg.A k tomu cukru a hranolkam.Nemyslim si,ze to clovek potrebuje.Sladkemu nevie clovek odolat vtedy ak mu v tele chybaju dolezite vitaminy,bielkoviny.Preto je potrebna vyvazena strava.Ved aj ovocie obsahuje cukor,tym padom staci banan,slivky,maliny,jahody a ziadne keksiky.
Maoam : mozem sa Ta opytat aku mas vysku a vahu,ci chudnes alebo si so sebou spokojna?
Dnes cim dalej tym viac je vidno ako kazdy podlieha tlaku modeliek,stihlosti atd.Ale je to tym,ze krajsi,stihlejsi ludia su pozitivnejsi,spokojnejsi sami so sebou oproti tucnym,ktori smutok zajedaju cokoladou.Je to aj o tom,ze v obchode si skor kupite velkost 36-38 a aj v tom clovek lepsie vyzera,ako ked si kupi velkost 40.Mne nikdy nezalezalo ako vyzeraju moje kamosky,neposudzujem ludi na zaklade vyzoru,ale pre mna osobne je to dolezite ako vyzeram ja.Kym clovek nie je spokojny sam so sebou,s tym ako vyzera tak si myslim,ze ani nemoze byt stastny.
No to preto, lebo ti ludia si zakazuju tieto veci a potom to nezvladnu a vrhnu sa na to ako divi. Preto nie je dobre si zakazovat vsetko, je dobre obcas si dopriat aj sladkost, aj trocha cokolady a tak...aj obcas hranolky a pod. Nie kazdy den ale proste ked si zakazujes striktne toto, tak je to v podvedomi a telo naschval sialene pyta prave cukor, sladkosti, cokoladu a ty pozeries potom ovela viac ako keby si si to nezakazovala, telo aj psychika vedia, ze mozu ked chcu, dostanu a tak nebudes mat sialene chute. Inak na tu vahu sa clovek aj nejako vypracuje....proste nejak si sa k tym kilam dostala - ako? Vazila si v minulosti menej alebo si vzdy mala s vahou problem? A este: nemusis si hladat 75 kiloveho chlapa. Ja mam rada lepsie stavanych (nie tucnych) a pod 85kg ma muzi nezaujimaju :-D. Tym padom sa pri nijakom nikdy nebudem citit tlsta. Keby som si hladala muza ako je napr. moj brat, ktory ma asi 70kg tak by som sa citila asi dost divne, ale proste treba si hladat primeraneho partnera. On ma 50kilovu zenu, takze k sebe idealne pasuju.