Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
hm ja mám tiež bicykel stac., mne sa lepšie páči orbitrek ale čo kde sa už tretí raz po chvíle pokazil už druhý.....:D Ja aj ked denne športujem ak behám celé leto pol hodinu a mám diétu, cítim daktoré vrchy korzetíky také pevnejšie mi boli hrozne úzke v zime, a teraz mi padajú riadne už, ale brucho sa mi od zimy nezmenilo vôbec- pod pupkom mám 84 stále....nerozumiem že sa to fakt ani len o centimeter jeden nemohlo pri stálej diéte a pohybe zmeniť.
Maoam- to hrbenie a tak to sa všetko zlepšilo len z toho bicykla?
Maoam, diky za rychlu odpoved. Praveze ja tiez nie som typ na behanie, raz som to skusala, lenze som vydrzala tyzden, hrozne ma to nebavilo a nutila som sa do toho... teda to mas super ze 53cm obvod stehna :)))) ja som raz mala 58 pred rokom a tiez to uz inak vyzeralo, no tak mi zostava len slapat a slapat bike myslim :D ja teraz vydrzim tak 45min ze menim rychlosti 3-4-5, silnejsie by som to uz neutiahla, radsej idem na mensom stupni a v tej frekvencii ako mam, aby sa spaloval tuk... ja teraz obmienam steper, bike a niekedy orbitrek, ale ten je na mna tahsi..mozno casom. Vcera som bola na tom steperi hodinu tieklo zo mna, len dufam ze s nim mi tie stehna nezhrubnu. Ale zasa co tam boli ine baby tak oni boli chudunke, tak snad nie.
A coho som sa este popri tom vsetkom takmer zbavila je celulitida. Predtym hroza, teraz uz uplne minimalne. Tiez len tym ze sport a najmä vela vela vody...pohyb, pohyb, uprava stravy. Ja poznam kopu chuduckych bab, ale su mlandrave, proste len hladuju a nehybu sa a maju velky problem s celulitidou.
Carey, ano ja som mala taky isty problem, zadok, stehna, boky...hroza, pritom kostrou vobec nemam boky siroke, proste to bol tuk :-D. Mne fakt pomohol stacionarny bicykel, ako som uz pisala dva mesiace trvalo, kym som bola schopna zaslapat na nom 30 min (ja som zacinala 5 minutami atd...no proste hroza) na stupni c. 1 z 12 moznych zatazovych stupnov. Ja som preto trenovala doma, lebo som nebola schopna s takou nulovou kondiciou ist medzi ludi do fitka. Ale oplatilo sa vydrzat a uz mam dobru kondiciu, sice su ovela lepsi, ale tak som spokojna. Taky priemer-normal na vek a pohlavie. OK, k tvojej otazke, tak ja som zacinala s obvodom stehna 64 cm!!!, teraz mam pri tejto vahe stabilnych 53 cm, viem ze su aj chudsie stehna, no ale tak ja som spokojna, su uplne OK. Tu ide aj o tvar, celkovo ako posobi postava a myslim, ze mozem byt spokojna. Ale to slo fakt len stacionarnym bicyklom. Ja som si inak pozerala fotky, seba PRED a PO :-D a bol to obrovsky rozdiel, postava pred tym ako som zacala sportovat a s odstupom ked uz bola sportom vyformovana, proste na vahe to az taky rozdiel neukaze, ale opticky velmi...ja som uplne iny clovek, okrem toho mam ovela lepsie drzanie tela, zmocnelo aj chrbtove a brusne svalstvo, inak chodim, rovno, vtedy som sa hrbila, vsetko bolo take mlandrave, traslave...presne ja som mala tiez problem s vnutornym stehnom, tam sa mi ukladal tuk, to slo len na stacionarnom dolu aj to som musela mat bozsku trpezlivost. Inak este lepsi je BEH, ak si ten typ na to - ja nie som. Mne lepsie vyhovuje bicykel. Ale pri behu sa da krasne schudnut z noh a brucha, aj zo zadku.
no baby tak ja uz som poobede, pekne spokojna :)) na olovrnat planujem cottage+zeleninu a pojdem asi na stac.bike tak na 45min a vecer este neviem co budem papat.
Maoam - pocuj ty si pisala ze si schudla z cm na stacionárnom bike ze? Kolko cm si mala stehna ked si zacinala? lebo ja mam 61 a zda sa mi to hrozne vela, vnutorne stehna vidim ako sa mi tam planta tuk a chcem to dat dolu a cez boky tiez hruza... sak zajtra napisem kolko mam teraz.
ja sa tiez vidim skreslene. raz davno som videla v telke ze postav sa pred zrkadlo, zavri oci a rukami ukaz aku maju sirku tvoje boky, potom oci otvor a uvidis ci si samu seba predstavujes mensiu alebo vacsiu.. ja vzdy vacsia :D
lucka, co si ma videla alebo co ked tvrdis ze som pekna? ja ked sa pozrem na niektore fotky .. ehm :D navyse je to uplne individualne, jednemu sa pacis a niekomu zas nie. Nema zmysel zozierat sa tym. Prve co by si mala zmenit je zmyslanie o sebe, ved uz si kolko vela schudla a stale si nespokojna..treba sa na to pozerat z inej strany. Ako ti to pekne ide, mat sa rada, lebo ked to bude takto, nebudes spokojna ani ked ti vaha ukaze nejake vysnivane cislo a budes chcet ist dalej pretoze zrazu zistis ze aj pri tych vysnivanch 62 /alebo kolko/ mas este predsa len trochu vacsie brucho jak by si chcela, alebo nieco podobne a zase sa zacnes sustredit iba na to ako nietkora cast tvojho tela zle vyzera a nikdy to neprestane. zamysli sa nad tym, naozaj. a ked mas taku vyhodu, ze mas takeho ocina, tak ho zober so sebou do posilky :)
Ja som sa roky videla uplne skreslene. Az potom, ked som znormalnela vo svojej hlave, som si uvedomila ze velmi vela zien ma ovela sirsie boky, ovela väcsi zadok aj masivnejsie stehna ako ja. Proste zacala som sa vidiet realnejsie. Ja mam skor problem s bruchom, ja priberiem najviac a najskor tam. No ale kazdy ma svoju slabinu. Tie miery, ktore mam teraz, su len kvoli sportu. Mne sport vyrazne ubral centimetre, na vahe to az tak nebolo vidno, ubytok pomaly, ale centimetre sa hybali viditelne. Mnohe baby s mojou vyskou a mojou vahou maju sirsie boky aj viac cez stehno ako ja - ale to je aj o stavbe tela, o tom ci sportujes alebo len hladujes a telo ostava mlandrave.
No v kazdom pripade baby na fore Anorexia/bulimia by o mne zaiste povedali, ze som prasa :-D, lebo ony tam na moju vysku vazia maximalne 50kg aj to zufalo este chcu schudnut. Ja sa zasadne teda neporovnavam, je to hlupost. Co som si este u teba vsimla je, ze ty velmi zavisis od hodnotenia tvojho okolia. Dolezite je, ako sa vidis ty a ci si spokojna ty. Lebo ak budes svoje sebavedomie a sebadoveru tak velmi robit zavislou od toho, co ti povie okolie, tak sa budes casto trapit. Lebo staci, ze sa najde nejaka zavistliva krava, ktora ti povie ze by si mala zhodit ale vobec to nebude pravda, iba ti bude zavidiet ze vyzeras lepsie ako ona - a ty jej uveris a budes sa zasa trapit. Mne je uplne uz jedno, co si o mne kto mysli. A cim viac mi je to jedno, tym viac muzov sa otaca a tym viac zien je zavistlivych. Je to vsetko o sebavedomi a to ti nik nebude moct vziat - na tom pracuj tiez. Ides na to dobre a ja viem, ze to dokazes. Mas na to!
Ano chcem zhodit max.na 62kg,viac asi nie,uvidime.Mna potesi ked budem mat pod 65kg,pretoze potom uz budem blizsie k 62kg :-) Ja sport milujem,chodim casto hravat tenis,plavat,v zime lyzujem.Takze u mma sport problem nie je,ale u mna boli problemom sladkosti,tony sladkosti,hranolky,vyprazany syr a pod.Teraz taketo veci nemam rada,uz sa dlhu dobu stravujem delenou stravou a mne osobne to velmi vyhovuje.Ano je to uspech zhodti zo 76kg na 67kg,ale ak potom stojite dlhsiu dobu na 67kg nikto si uz nevsimne ze ste sa zmenili a schudli.Preto si chcem este vyformovat postavu,zhodit cm.Ty mas skvele miery.Ja ked som vazila 59kg,tak som mala v pase 64cm a boky 93cm.Teraz budem stastna ak budem mat pas okolo 70cm a boky pod 100cm to je moj sen :-)