Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

co sa tyka tej vysky a vahy 66kg/173 zajtra napisem aktualnu vahu, toto bolo pred tyzdnom. Niekto by si povedal sak je vysoka neni to vela, ale to je prave to co si pisala predtym, ze kazda zena inak vyzera. Moj ciel je mat okolo 60kg ale hlavne aby mi ubudli cm z bokov, stehien a zadku. Tie miery vsetky napisem tiez zajtra, teraz neviem. Pred rokom som mala 58kg ale vtedy som strasne vela cvicila a hlavne som posilnovala, co teraz zatial len aerobka aj miery som mala uplne ine ako teraz...to ze som pribrala bolo kvoli skole, mala som dost depky jedna skuska mi nevysla a kvoli tomu som opakovala rocnik, dlho ma to deptalo a tak som to zajedala a bolo mi to vtedy v podstate jedno. Teraz som uspesne dokoncila Bc. a prijali ma na Mgr. co je velky uspech :)) tak sa znova tesim zo zivota a uzivam si kazdy den ako sa len da.

Luckatucka

No baby,tak vidim,ze motivaciu mate velku.To je super.Ja som mala na obed brokolicu a varene zemiaky.O chvilku idem cvicit.

Maoam

Hej, cez skolu je to tazsie vsetko, ale tak pokial zvladnes aspon 2x do tyzdna daky pohyb tak to bude fajn, co sa jedla tyka, tak asi si budes musiet urobit mensi plan :-D, dolezite je dodrzat najmä to, ze poobede a vecer uz len bielkoviny, zelenina, chude mäso, ziadne sacharidy, pokial ich doobedu a naobed budes mat, nebude problem to zvladnut. Navyse pocas skoly minies aj viac energie na ucenie, tak budes potrebovat viac cukru pre fungovanie mozgu :-D, takze si budes moct dopriat aj viac ovocia, obcas daku sladkost. Mne pomohlo pri chudnuti vela pit, najmä cistu vodu, nesladeny ovocny caj a tak, snazila som sa aspon 2 litre za den, dost to pomahalo, hlavne ta voda. Carey a aku mas teraz vlastne situaciu, kolko kg na aku vysku a kolko chces dat dole, pripadne si uz dala?

carey

pozerala som prave jste to co jite :))
Maoam - hej no teraz mam prazdniny, tak budem chodit viac, ale ked mi zacne skola, tak to neviem ako bude, to asi budem chodit vecer po skole, lebo prednasky mam vacsinou rano ale tak uvidim a s jedlom to bude horsie, toho sa trosku obavam, ked budem cely den v skole, skusim to riesit krabickami a budem asi chodit normalne na obedy... dneska ale chcem ist cvicit, lebo zajtra mi to asi casovo nevyjde.

Maoam

Inak ja bicyklujem zasadne rano/doobedu. Vtedy vladzem, vecer uz je to ovela horsie. Ked chces schudnut, dokonca sa to tusim aj odporuca doobedu, nejak je to metabolicky pre telo lepsie. Ale neviem preco konkretne, niektori odporucaju aj nalacno (po kave a tak) az po cviceni nejaku hodinku PO ranajkovat. Zevraj sa tak lahsie chudne..

Maoam

Ano, ja som tiez robila toto, ked som po 2 mesiacoch zvladla tych 30 min, tak som bola cela natesena a tak som sa snazila aspon 5-6x do tyzdna, ale to je vela. Zacali ma boliet svaly, citila som sa tak, ze niektore dni som sa do toho musela az nutit. Hovori sa, ze je idealne cvicit tolko, kolko dokazes realne dlhodobo splnit, nielen par tyzdnov. A to sa proste neda, kazdy tyzden, 52 tyzdnov v roku zvladnut 6x robit sport. A tak som to skresala a ostala som pri 3x do tyzdna a mne to staci. Su aj tyzdne, kedy stihnem len 2x ked mam vela povinnosti a tak, ale tak to je teraz uz OK, nic take sa nestane, lebo sa uz len udrzujem. Inak dobre je zevraj aj plavanie, ak by ti to vyhovovalo, tam tiez krasne schudnes a je to vyborne na chrbticu a svalstvo, dobre sa pritom uvolnis. Poznam par ludi, co chodia pravidelne plavat, proste co komu vyhovuje. A co som este zaregistrovala, mnohi si velmi chvalia korcule, aj v zime aj v lete, tam si tiez dobre vypracujes najmä zadok a stehna...ja mam rada korcule v zime, na inline-skates velmi nie, ale mozno sa naucim lepsie.

carey

Maoam, dakujem pekne, tak budem sa snazit. Ja som tento tyzden bola 6x, tak asi to bude vela, ale neviem ked som sa do toho s takym nadsenim pustila, ale budem chodit 5x a 2 dni volno, nech si aj oddychnem... zvyknem chodit doobeda, vtedy asi najviac vladzem.

Maoam

Carey, presne je lepsie ist na nizsom stupni nejakych 30-45 min napriklad obden, pri tepovej frekvencii okolo 120-130, ja som takto schudla najviac. Proste idealne je, ked mas pocit, ze si nieco urobila, ze si sa spotila, ale nesmies ist na doraz s pocitom ze zachvilu odkvecnes. Tak, aby si sa citila este v pohode ale mala pocit, ze si daco urobila. Vyssie zatazove stupne vedu k tomu, ze sa ti buduje svalstvo a tym padom sa ti stehna mozu vypracovat tak ze sa ti este zväcsia, takze ak z nich chces zhodit, je lepsie nizsia zataz a za to 45 min a tep okolo 125-130 tak 3x do tyzdna. Kazdy den je prilis vela, to zvykne prilis zatazit telo a potom pomalsie chudnes a navyse si svaly neoddychnu.

Maoam

Stacionarny urcite prispel k tomu, ze sa mi trosku spevnilo brusne aj chrbtove svalstvo a proste som sama od seba sa zacala nejako vystierat a dbat na to. Ja som pri bicyklovani casto extra sedela rovno, tak ze som si neopierala ruky vpredu....a tym padom sa mi spevnilo svalstvo v bruchu aj chrbte, lebo som sa musela udrzat v sede a bicyklovat bez opory ramien. Brucho je moja slabina, to stale nie je celkom podla mojich predstav, to uz bicyklom nezmaknem, to by chcelo asi denne dake brusaky a na to som leniva :-D.