Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Ak si citala vsetko, co som dnes napisala, tak si citala aj to, ze mne doma nikto nikdy nepovedal ze som pekna alebo pritazliva alebo stihla...pravy opak to bol a to az do dospelosti. To iste v skole. Ja som si musela vsetko vybojovat neskor a zmenit sa sama, lebo mi bolo jasne, ze bud sa necham tymi ludmi udupat alebo daco musim zmenit. Ja som mala strasne stavy, depky dlhe roky, bola som na seba hnusna, rovnako ako si aj ty na seba. Inak stoji za zmienku, ze doma ti toto hovoria, zrejme vase vztahy nebudu najlepsie....ti ludia su dost necitlivi k tebe a to je zle. Nie je to pre teba dobre, zdrave prostredie, kde by si sa citila lepsie. Niekedy clovek musi vymenit aj ludi okolo seba. Clovek, ktory ta ma naozaj rad a vazi si ta, ta n ikdy nebude urazat pre tvoj vyzor a nikdy ti nepovie, ze si tucne prasa. Proste je to hrozne ponizujuce a zranujuce a o to horsie, ked ti to robia tebe blizki ludia. TI ludia maju obrovsky problem, nie ty. Vsak ti uplne udupali sebavedomie a mozno ak by si bola este slabsia povaha, by si mohla KVOLI NIM spadnut trebars aj do bulimie a pod. Co je to potom za rodinu, ked ti toto robia? A ty s tym este asi aj vnutorne suhlasis. Aspon si im to povedala,ze ti to velmi ublizuje a nech s tym prestanu? Tvoji rodicia vyzeraju ako modeli ci co? Zrejme sa vo vasej rodine vzhlad a postava stavia na prve miesto rebricku hodnot a to je o nicom.

Luckatucka

Ano studujem,ale o to nejde.Nikdy som sa necitila pritazlivo,ani ked som mala 76kg ani 67kg.A nemyslim si,ze si niekedy poviem,super dokazala som to zhodila som 15kg.Nic to nie je,su ludia co zhodia 30kg.Ked Vam niekto dava pocit,ano ste krasne,priatzlive je to lahsie.Ako ked zijete zivot,kde ste neustale povazovane za najskaredsie,najtucnejsie dievca.Doma pocuvate,ze ste prasa,s kamoskami nejdete na kupalisko lebo vsetky maju v pase 60cm a 55kg.Ziadni muz sa za Vami neotoci a nikto Vam nikdy nepovie,vau ako super vyzeras.

carey

Lucka - ked som bola mensia na zakladke, tak som bola najsirsia v triede, nebolo to prijemne, mala som aj take spoluziacke ktore to vyuzivali a smiali sa mi. Niekedy som o tom ani nemohla hovorit, ale teraz s odstupom casu sa na to pozeram inak, vyzerala tom vtedy hrozne aj teraz ked si pozeram fotky tak nic moc... ale casy sa menia, vyrastli sme, sme uplne ini ludia. Ja som sa odvtedy dost zmenila, ako som prechadzala na strednu som schudla 6kg a vyrastla som, co mi dopomohlo k tomu, ze uz nemam nadvahu, ale vtedy som mala a riadnu. Teraz viem ze tie dievcata, ktore sa mi smiali, boli hlupe, ked som jednu stretla asi pred rokom, tak sa uplne inak spravala, bolo vidno ze sa zmenila a uvedomila sa.... Treba sa snazit a pojde to k lepsiemu, hlavne tomu musis verit ty sama :)) Moja najlepsia kamoska je strasne chudunka, ma 176cm/58kg ale ona ma svaly, keby si jej chytila brucho tak ho ma ako kamen vypracovane, ona cely zivot sportovala...ale tym chcem povedat ze nezalezi ako ten clovek vyzera, hlavne je aky je a ona je uzasna, vzdy mi je oporou a podporuje ma :)) takze hlavu hore ideme dalej :)

Maoam

No ja som mala ovela, ovela horsiu a vtedy mi veru nik nepovedal ze dobre vyzeram. Ja som sa z toho tiez pekne krasne musela vyhrabat sama, este aj s posmeskami okolia, ponizovanim a tak...ale teraz tym ludom zaklapli sanky a to je pocit :-). Ale o to nejde, postupne, ako sa ti bude menit vyzor a ako sa budes cez sport a zdravu stravu citis aj psychicky lepsie, postupne sa to bude menit k lepsiemu, uvidis sama, len sa musis stale sama podporovat a nakopavat a je dobre mat aspon jedneho cloveka, ktory je pozitivny a ma ta rad, ktory by ta nejako obcas pochvalil a tak...ja som nemala vtedy nikoho, no ale tak zvladlo sa aj tak. Len to trvalo dlhsie. Ak mas problem so sebavedomim, len vyzorom to nezmenis, celkovo sa musis zacat mat viac rada, mozno byt v niecom dobra (skola, daky konicek, sport), proste musis zacat hladat svoju hodnotu v roznych veciach, nielen v postave a v tom, ci mas cez boky 95 cm, to ta stastnou nespravi. Len ciastocne. Pozri na tie baby na fore Anorexia/Bulimia, tie su chuducke a su vrcholne nestastne, stale nespokojne, aj ked schudli 15 kil, aj tak sa nenavidia. To je proste o inom. Sebalaska, sebadovera, sebavedomie. Zvykne pomoct osamostatnit sa od rodicov, cim nezavislejsia budes, tym viac sebavedomia nadobudnes, nechaj si cas...vsak este len studujes, nie?

MetallicA

lucka a koľko vážiš? ved si koľko už schudla čo som to čítala preboha aj som ale zabudla preto sa pýtam...

Luckatucka

Mne este nikto nepovedal vau ako super vyzeras.Ja mam sebavedomie o nicom,horsie to uz nemoze byt.Baby budte stastne,ze nemate taku nadvahu ako ja.Potom by ste asi chodili po kanaloch.

carey

Maoam - no o to prave ide, ze ta vaha neni taka hrozna, ale vsade na mojom tele je tuk, aj brucho mam dost velke, chcem to upravit tou aerobkou...

Maoam

Lucka: vsak to je len dobre, ze je tu viac bab a tak je lepsia vzajomna podpora :-), clovek sa neciti tak sam :-)

Carey: vyborne, gratulujem :-))), tak to je uspech a ano, dava to hned iny zivotny pocit, hned mas chut ist dalej a vidis, ze sa oplati na sebe pracovat, ako vo vzdelani tak aj v ostatnom. No na tvoju vysku mas uz teraz vynikajucu vahu, tebe vela co sa kil tyka netreba zhadzovat, zrejme ide najmä o vyformovanie postavy. Ja by som tiez mohla este dat dake dve dole, na tych 55/165cm ale uvidime...myslim, ze ak, tak to pride same, uz som taku vahu mala a vtedy som si fakt ze mohla obliect uplne vsetko. Ale menej ako 55 je pre mna uz primalo, to uz vyzeram velmi chudo. Ine baby maju pri 55 na 165 cm este pocit ze musia chudnut...je to fakt rozdielne podla stavby tela. Ale co som si vsimla, tak vlastne vsetky sme mali ten isty problem: zajedanie depiek hoci z roznych dovodov, ale uplne to sedi. Ja som sa vtedy tak strasne vyzrala pri tych depkach, no ale bolo mi to tiez vtedy jedno a nejak som to ani nevnimala a stale si myslela, vsak to nie je take zle, kym som sa jedneho dna nevidela na skolskom videu a neverila som, ze som to ja...hrozne nieco. Tak vtedy som si povedala ze dost. Teraz po rokoch ma byvali spoluziaci ciastocne nespoznavaju, rsp. na ten styl ze WOW, to co si so sebou urobila :-D a paradoxne tie baby, co boli vtedy na skole ako prutiky tak teraz uz maju niektore aj deti a maju uz ine postavy...mnohe velmi pribrali odvtedy.

carey

Lucka - dakujeeeem, tak obezna nie som, by som povedala ze priemer, ale chcem sa vylepsovat a mat okolo tych 60kg potom mam na plane aj posilnovat, nech mam nejake svaliky :)

Luckatucka

carey : podla mna mas super vahu aj teraz,mozno 3-4kg naviac,ale nie si obezna.Obdivujem ludi,co sa tesia zo zivota,maju lasku,priatelov,su stastni.