Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

No 5 kil fakt vidno, to je pravda. Tak som zvedava, ze aky bude zajtra status :-) a aj sa odmeraj, nielen vaha a tak.

Luckatucka

Ok,5Kg navyse,ktore ma robia nestastnou :-( Ono sa to vazne nezda,ale ak schudnem 5kg na mne to bude vidno,hlavne ja sama na sebe to uvidim.Zajtra sa idem odvazit,tak dufam,ze budem mat menej ako 67kg.

Maoam

Tak vidis, ked si mala o 8 kg menej ako tvoja vychodzia vaha, bola si chuda a ako mozes byt s 8 kg viac obezna? to je nelogicke, to proste nie je mozne. Vnimas sa extremne a to je ten problem. V reale ti treba zhodit nejake to kilo a vypracovat postavu, to je vsetko. Urob si fotky a uvidis...tam sa uvidis realne, taka aka si. Ak mas taku stavbu tela, ze mas tazsiu kostru (aj ja som taka), tak budes s 62kg vyzerat stihlo. to je len o 5 kg menej ako mas teraz. Co je to 5 kg? Je to presne jedna konfekcna velkost. Takze budes moct v pohode nosit 38, mozno sa vpraces aj do 36/38. A to znamena ze si stihla. Ak nosis teraz 40ku tak nie si obezna, ale mas nejake to kilo navyse...nic viac.

Luckatucka

Maoam : Moja mamka ma 165cm a ma 60kg a je stihla.Nepotrebuje vobec chudnut,tak si na nej neviem predstavit,ze by vazila 55kg,to by bola vychrtlina.Ja mam postavu po ockovi,mam hrube a tazke kosti.Tak u mna bolo tych 59kg uz dost malicko,to uz mi vraveli aj doma nech priberiem 1kg-2kg.

Maoam

Ja to vidim tak, ze kazdy clovek ma na sebe nieco pekne, nieco s cim druhe baby bojuju alebo co si dokonca davaju az vylepsovat. A za to treba byt vdacny. Najdolezitejsie je byt zdravy - ak si zdrava, si velmi bohaty clovek. Dalej nastupuju ako veci, vidis, pocujes, chodis, mas zdrave ruky? KOpa ludi nema. No a k vzhladu: tak co som uz aj pisala, ja som si postupne v case uvedomila, ze kopa zien ma ovela sirsie boky aj masivnejsie stehna ako ja (dane geneticky, proste su sirsie, maju taku panvu a nemozu za to), ja mam boky tak akurat a nohy tiez, dokonca su rovne - takze za toto som velmi vdacna, dalej mam pekne huste vlasy, kopa bab si dava robit extensions lebo maju par vlasov na hlave, za to som tiez vdacna. Kazda baba ma nieco...mozno ty mas pekne zuby, peknu plet, uzke stihle ramena, alebo pekne prsia...cokolvek...vzdy treba vidiet to pekne. Kopa veci sa da zakamuflovat alebo vylepsit oblecenim, prsia napr. dobrou podprsenkou, nohy sa daju zostihlit dobrym strihom rifli a tak dalej...Ja nosim aj skor tmavsie oblecenie, to tiez dost zostihluje, ale ja mam rada tmavsie farby, takze tak.

Maoam

Mam po 30ke, som zadana, ano citim sa sexy a co sa oblecenia tyka, tak nosim 36/38, podprsenku mam 75 C, takze ja mam aj plnsie prsia, slabinou je moje brucho, ako som uz napisala, idealna rozhodne nie som ani modelka ale som spokojna s tym co mam, to je podstatne. Normalne pekna baba. Su ovela skaredsie ale aj ovela krajsie odo mna. Mozno casom este dam dole kilo, dve, na tych 55 ale to teraz proste je jedno, uplne jedno.

Maoam

Nuz ale na vysku 168 cm mas teraz 67 kg, takze o obezite nemoze byt rec. Skor si trosku plnsia, mas nejake to kilo navyse, OK, ale obezita? Keby si mala 80kg tak to by bola obezita. Myslim, ze sa vidis trocha nerealne, vidis sa tucnejsia, ako skutocne si. Ked si mala 76kg na svoju vysku, tak si mala nadvahu, ale ty si schudla uz celych 9 kil...robis si fotky? Ak mas foto z toho obdobia, kedy si mala 76 kg, tak sa daj odfotit teraz a priloz si ich k sebe. Uvidis zmeny v case. To je podstatne. Lebo ty uz nevies, ako si vyzerala ked si mala o 9 kg viac, ty sa pozries do zrkadla a vidis sa obludne, hoci je to blbost, nemozes byt obezna s touto vahou. Takze fakt sa oplati v case robit fotky, cojaviem kazde dva-tri mesiace + centimetre - tak uvidis zmeny najlepsie.

Luckatucka

Moj ocko sa venoval kulturistike,a teraz vzdy trenuje vo fitku.Mamka je stihla.Ucia ma inym hodnotam ako vyzor,nie je to o tom.Ale vadi im ako vyzeram,pretoze vidia,ze sa tym trapim.Ze ma to ubija a som z toho nestastna.Aj ja to tak citim,podcenujem sa kvoli svojej vahe.Mamka mi chce dobre,mam ju velmi rada.Ked sa snazim chudnut a cvicim podporuje ma,ale ked vidi,ze jem sladke hned sa na mna pozrie a ja viem,ze to znamena nejedz to lebo budes potom plakat,ze si nemozes kupit rifle.Keby ma nechali len tak,nevraveli mi aka som tucna,asi by som sa prezrala do 90kg.S rodicmi mam super vztah,to nema nic s tym aki su ludia.Ide o to,ze vidia ako sa trapim,ze som tucna.A hlavne ked ideme spolu na nakupy,a ja si nemozem kupit veci co chcem,lebo som tucibomba.Potom je normalne,ze na mna mamka krici ked jem sladke a pod.lebo ked vidi ake mam z toho depresie,ako sa podcenujem tak je to normalne,ze je ku mne taka.