Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

Maoam : Kolko si zhodila?Za aky cas?Priatela si si nasla az ked si schudla?Ako si sa motivovala ked prisli tie dni,ze preco to robis,ved aj tak sa nikomu nepacis...

Luckatucka

carey : tak super,ze si bola cvicit ja som dnes cvicila KENPO P90X.Takze aj Ty mas priatela,aj Juchu,aj xdanielax aj Maoam.To mate asi aj vacsiu chut a motivaciu cvicit,aby ste boli pre priatelov sexi.Ale ked ste sami aku motivaciu mate mat?

carey

ahojte, ja som si dnes bola zacvicit aj napriek tomu, ze sa mi nechcelo a citila som ze som uplne vo forme, ale akonahle som zacala slapat do tych pedalov, tak to bolo fain :) ale dosla som domov pred hodinou a uz som ani hladna nebola, tak som si dala kalerab a mlieko (ja viem super kombinacia) ale nemala som uz chut jest.
Vidim, ze dnes je to tu psychologicki naladene. Inak ja mam 23 rokov a s priatelom sme uz spolu 7 rokov :)) my sme uz skoro ako manzelia, dnes ma pekne odviezol do posilky a on isiel tiez cvicit, ale po skusenosti viem ze je lepsie ked cvicime kazdy inde :) viac sa sustredime a tak.
Dufam ze zajtra budu dobre vysledky.

Juchu - musis jest aj po 17.00 ja jem aj o 21.00hod. Netrap sa uz dneskom, zajtra bude lepsie. Ja som si vcera dopriala aj kolac ale som aj rada, asi by som si to aj vycitala kebyze si nedam :))

Juchu

Tak... dnes som to zase cele dokafrala... Vcera som od navstevy u starkej nejedla nic (cize posledne jedlo okolo 17,00) lebo som mala vycitky ze som sa prezrala... Ale dnes ked som rano vstala, bezala som kuknut na vahu a mala som 66,5 :D (pondelok ked som sa vazila to bolo 67,5), takze ma to velmi prijemne potesilo, aj ked si uvedomujem, ze to bolo preto, ze som mala uplne prazdny zaludok. No a dnes som sa s priatelom strasne pohadala, isiel domov (inac byvame kazdy osobitne, ale teraz je u nas, lebo nemam doma 2 tyzdne rodicov) a tak ja som bezala do lidlu, kupila som si 2 litre zmrzliny, pizzu (lebo som vobec nemal chut varit) a tak som dnes jedla - ranajky - 2x hrianka s maslom a vajcom natvrdo, desiatu som vynechala, obed - pizza z lidlu, olovrant - zmrzlina (iba kusok, nemala som chut), kusok zlteho melona a kusok hrozna, no a na veceru som si dala pecene kuracie stehno s ryzou a kukuricou.... Bolo mi fuk ci priberiem, ci sa stravujem pravidelne a tak... S priatelom sme sa uz udobrili a teraz ma moj nezdravy den mrzi... tak to budu zajtra dobre miery a vaha... Zajtra rano (radsej nalacno) sa vazim a meriam a davam vediet :)

Luckatucka

Mam super rodicov,super kamaratov,ktori vsak na mna nemaju tolko casu lebo maju priatelov.Tym padom vacsinu casu travia s nimi.Venujem sa sportu,skole,chodim do kina,na koncerty proste to nie je o tom,ze sedim doma.Ale nemam ziadne sebavedomie.

Maoam

No ale ty tiez nemas 90...ste velmi porovnatelne co do mier. Ide o pristup. Ona sa ma rada a ty nie. Preco sa nemas rada, preco sa nenavidis - je ta klucova otazka a odkedy, co to spustilo? to ci mas 50, 55 alebo 62 kil je uplne druhorade. Ty si schopna sa nemat rada aj s 55 kilami, urcite by si zasa nieco na sebe nasla, co by ti vadilo. Aky bol tvoj byvaly k tebe, mal ta rad? Alebo ti sposobil dake komplexy? Ak chces raz byt v zivote stastna, musis prist na to, co spustilo tvoju sebanenavist a to moze byt pekne hlboko ukryte, mozno je to este daco z detstva. Len TY VIES co a len ty mozes potom daco s tym robit. Ak je to nieco velmi zle, s cim si sama neporadis, tak su tu psychologovia. Ale nesmies sa uz tolko lutovat a zhadzovat. Si mlada, urcite pekna baba (aspon priemerne pekna), nie si obezna, nic take, si zdrava - tak to vobec nie je take strasne. MOzno mas len depresie a vtedy clovek vsetko vidi uplne nakrivo a nespravne. Mas dobrych priatelov? Chodis von? Mas nejake konicky, okrem sportu?

Luckatucka

Mam 25 rokov,kde momentalne byvas?Pisala si,ze niekde v zahranici.Ano je to o sebavedomi,ale zase keby mala 90kg tak asi taka sebavedoma nebude.

Maoam

Kolko mas vlastne rokov? Inac este som chcela napisat, ze ono je to fakt najmä o tej sebalaske a sebavedomi. Dnes som videla fotky z dovolenky mojho byvaleho spoluziaka. Jeho zena ma asi tvoju vysku a teda ma fakt nejake to kilo navyse, ale nie vela, proste je troska plnsia. Ale do tvare mimoriadne prijemna, taka zlata. No ona na tych fotkach ma take sebavedomie...normalne v plavkach, som az nechapala...vsade sa smeje, uvolnena...vesela, co som chcela ale napisat, tak ja som zena ale ona posobila neskutocne pritazlivo. Prave pre to jej sebavedomie a vyzarovanie. Ma peknu farbu vlasov, na kazdej foto bola pekne upravena, ale tak vsetko v ramci normy. Ona si absolutne zjavne nerobi problem z toho, ze nema idealne miery...a je stastna. Iste, ma toho spravneho chlapa vedla seba...on je inak vysportovany, presne ten typ co pises, 180cm a bude mat okolo 80 kg odhadujem. Ale asi sa velmi maju radi, co na nich vidno- ona nema ocividne ziadny problem. Tak vidis....je to fakt o tom, ako sa clovek citi, ci sa ma rad taky aky je, ci sa prijima taky aky je. Ona urcite nema nudzu o muzov, teda myslim tak ze ta ked ide po meste, tak sa za nou musia otacat. Ja som zena a otocila by som sa asi tiez.