Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam : Kolko si zhodila?Za aky cas?Priatela si si nasla az ked si schudla?Ako si sa motivovala ked prisli tie dni,ze preco to robis,ved aj tak sa nikomu nepacis...
Ked som vtedy zacinala, bola som sama...
carey : tak super,ze si bola cvicit ja som dnes cvicila KENPO P90X.Takze aj Ty mas priatela,aj Juchu,aj xdanielax aj Maoam.To mate asi aj vacsiu chut a motivaciu cvicit,aby ste boli pre priatelov sexi.Ale ked ste sami aku motivaciu mate mat?
ahojte, ja som si dnes bola zacvicit aj napriek tomu, ze sa mi nechcelo a citila som ze som uplne vo forme, ale akonahle som zacala slapat do tych pedalov, tak to bolo fain :) ale dosla som domov pred hodinou a uz som ani hladna nebola, tak som si dala kalerab a mlieko (ja viem super kombinacia) ale nemala som uz chut jest.
Vidim, ze dnes je to tu psychologicki naladene. Inak ja mam 23 rokov a s priatelom sme uz spolu 7 rokov :)) my sme uz skoro ako manzelia, dnes ma pekne odviezol do posilky a on isiel tiez cvicit, ale po skusenosti viem ze je lepsie ked cvicime kazdy inde :) viac sa sustredime a tak.
Dufam ze zajtra budu dobre vysledky.
Juchu - musis jest aj po 17.00 ja jem aj o 21.00hod. Netrap sa uz dneskom, zajtra bude lepsie. Ja som si vcera dopriala aj kolac ale som aj rada, asi by som si to aj vycitala kebyze si nedam :))
Tak... dnes som to zase cele dokafrala... Vcera som od navstevy u starkej nejedla nic (cize posledne jedlo okolo 17,00) lebo som mala vycitky ze som sa prezrala... Ale dnes ked som rano vstala, bezala som kuknut na vahu a mala som 66,5 :D (pondelok ked som sa vazila to bolo 67,5), takze ma to velmi prijemne potesilo, aj ked si uvedomujem, ze to bolo preto, ze som mala uplne prazdny zaludok. No a dnes som sa s priatelom strasne pohadala, isiel domov (inac byvame kazdy osobitne, ale teraz je u nas, lebo nemam doma 2 tyzdne rodicov) a tak ja som bezala do lidlu, kupila som si 2 litre zmrzliny, pizzu (lebo som vobec nemal chut varit) a tak som dnes jedla - ranajky - 2x hrianka s maslom a vajcom natvrdo, desiatu som vynechala, obed - pizza z lidlu, olovrant - zmrzlina (iba kusok, nemala som chut), kusok zlteho melona a kusok hrozna, no a na veceru som si dala pecene kuracie stehno s ryzou a kukuricou.... Bolo mi fuk ci priberiem, ci sa stravujem pravidelne a tak... S priatelom sme sa uz udobrili a teraz ma moj nezdravy den mrzi... tak to budu zajtra dobre miery a vaha... Zajtra rano (radsej nalacno) sa vazim a meriam a davam vediet :)
Mam super rodicov,super kamaratov,ktori vsak na mna nemaju tolko casu lebo maju priatelov.Tym padom vacsinu casu travia s nimi.Venujem sa sportu,skole,chodim do kina,na koncerty proste to nie je o tom,ze sedim doma.Ale nemam ziadne sebavedomie.
No ale ty tiez nemas 90...ste velmi porovnatelne co do mier. Ide o pristup. Ona sa ma rada a ty nie. Preco sa nemas rada, preco sa nenavidis - je ta klucova otazka a odkedy, co to spustilo? to ci mas 50, 55 alebo 62 kil je uplne druhorade. Ty si schopna sa nemat rada aj s 55 kilami, urcite by si zasa nieco na sebe nasla, co by ti vadilo. Aky bol tvoj byvaly k tebe, mal ta rad? Alebo ti sposobil dake komplexy? Ak chces raz byt v zivote stastna, musis prist na to, co spustilo tvoju sebanenavist a to moze byt pekne hlboko ukryte, mozno je to este daco z detstva. Len TY VIES co a len ty mozes potom daco s tym robit. Ak je to nieco velmi zle, s cim si sama neporadis, tak su tu psychologovia. Ale nesmies sa uz tolko lutovat a zhadzovat. Si mlada, urcite pekna baba (aspon priemerne pekna), nie si obezna, nic take, si zdrava - tak to vobec nie je take strasne. MOzno mas len depresie a vtedy clovek vsetko vidi uplne nakrivo a nespravne. Mas dobrych priatelov? Chodis von? Mas nejake konicky, okrem sportu?
Mam 25 rokov,kde momentalne byvas?Pisala si,ze niekde v zahranici.Ano je to o sebavedomi,ale zase keby mala 90kg tak asi taka sebavedoma nebude.
Kolko mas vlastne rokov? Inac este som chcela napisat, ze ono je to fakt najmä o tej sebalaske a sebavedomi. Dnes som videla fotky z dovolenky mojho byvaleho spoluziaka. Jeho zena ma asi tvoju vysku a teda ma fakt nejake to kilo navyse, ale nie vela, proste je troska plnsia. Ale do tvare mimoriadne prijemna, taka zlata. No ona na tych fotkach ma take sebavedomie...normalne v plavkach, som az nechapala...vsade sa smeje, uvolnena...vesela, co som chcela ale napisat, tak ja som zena ale ona posobila neskutocne pritazlivo. Prave pre to jej sebavedomie a vyzarovanie. Ma peknu farbu vlasov, na kazdej foto bola pekne upravena, ale tak vsetko v ramci normy. Ona si absolutne zjavne nerobi problem z toho, ze nema idealne miery...a je stastna. Iste, ma toho spravneho chlapa vedla seba...on je inak vysportovany, presne ten typ co pises, 180cm a bude mat okolo 80 kg odhadujem. Ale asi sa velmi maju radi, co na nich vidno- ona nema ocividne ziadny problem. Tak vidis....je to fakt o tom, ako sa clovek citi, ci sa ma rad taky aky je, ci sa prijima taky aky je. Ona urcite nema nudzu o muzov, teda myslim tak ze ta ked ide po meste, tak sa za nou musia otacat. Ja som zena a otocila by som sa asi tiez.
Mala som 2,5 roka vztah.A teraz som sama rok aj nieco.