Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Juchu

pekneee lucka :) a z prs ti neubudlo tak vidis :D ty musis mat peknu postavu, nechapem co mas haluzky.. mas velke prsia, pas mas z nas najmensi a boky ti vyrovnaju prsia... tak ako ma byt 90-60-90. krasna rovnomerna postava...

pocuvajte zeny, mate niekto sporttester? pouzivate ho? ci mi to zapadne prachom po case? kde ste ho kupili? ja chcem len taky najlacnejsi, staci mi ked bude merat pulz a pipat :D

Luckatucka

Maoam : dakujem.Viem co chces tym vsetkym povedat a chapem to.Vazim si to.Ano jasne,ze moje nulova sebavedomie ma svoje dovody a asi tie dovody aj poznam,ale v prvom rade musim na sebe zapracovat telesne,mat pevnu volu a dokazat sebe aj inym,ze to zvladnem.Potom mozem pracovat na svojom sebavedomi.Dakujem,si zlata a mas pravdu.

Luckatucka

Ahojte kocky.
carey : vau super,tak to gratulujem.Tebe to ide vynikajuco,len tak dalej :-)
Juchu : to bude len vaha z prejedenia,nic si z toho nerob,buduci pondelok bude vaha urcite nizsia.
Vysledky PRED / 15.8
Vaha - 67kg / 66,3kg
Prsia - 104cm / 104cm
Pás - 76cm / 73cm
Boky - 103cm / 102cm
Vysku mam 168cm a mam 25 rokov.

Maoam

Juchu: netrap sa pre ten zraci den, das dva-tri lahsie a bude to OK. Lokse su uzasna vec, boze tak by som sa ich napraskala :-D, babky vedia robit najlepsie.
Carey: vyborny vysledok za 1 tyzden, super! :-D

Lucka: no, keby si vedela, aky zivot som doteraz prezila, tak by ti bolo zle, dnesna vyrovnanost je vysledok tvrdej driny na sebe, ja som sa musela v istom momente rozhodnut ci sa necham zabit okolnostami a usliapat alebo urobim hrubu ciaru a daco so sebou zacnem robit. NIK ti nepomoze, ked pride na lamanie chleba, si na vsetko sama. Ty mas aspon skvelu rodinu, bud rada, vaz si co mas, zacni na sebe pracovat a mat sa rada. Stale ti meliem o psychologovi: myslim, ze by ti pomohli rozhovory, dala by si to zo seba von a konecne by ste prisli na ten spustac, CO za tym stoji, lebo to proste nesedi, vsetko uzasne a nulove sebavedomie. Niekde chyba dolezity clanok, mozno si to len velmi dobre potlacila a nevies si spomenut (typicke, to je vlastne sebaobrana).
Ale v tom ti pomoze len psycholog + musis chciet na sebe robit aj sama. A prestan sa lutovat. Kopa ludi ti tu pise v podstate to iste dokola - nechces to nejako prijat, teda nepustis do hlbsie do seba, sice povies ano, mate pravdu ale pokracujes v starom systeme. Model spravania musis zmenit. A aj myslenie.
Ty mas hlavne emocionalne problemy a odniekial ony pramenia, chapes? A toto je kluc k tvojmu pokrivenemu sebaobrazu, k tvojmu podcenovaniu sa, k tvojej sebanenavisti. Podla mojich skusenosti, mam o par rockov viac ako ty, sa tukom obaluju aj ludia, ktori maju STRACH. Strach z niecoho, niekoho...neveria si.
Ty musis prekonavat vlastne hranice, aby si zistila, co dokazes, preto som ti pisala ze casom odist od rodicov, uz mas 25, viem ze studujes, ale raz odist musis, postavit sa na vlastne nohy. To zvykne uzasne pomoct v sebadovere.
Nikoho za sebou uz nebudes mat... Mozno by ti pomohol rok-dva za hranicami, mimo rodiny. proste zmena prostredia a nebudes mat cas sa tak sustredit na seba samu, lebo budes musiet zvladat uplne ine veci.
Tak to je vsetko, viac k tomu nemam co povedat.

Juchu

carey no parada :) tak gratulujem, pekne rovnomerne chudnes a dokonca aj z lytok?? to je super aj ja chceeem :)))) 1,5 kg nie je vela za tyzden? ja chcem tak 0,5 kg (teraz sa mi podarilo 0,5 kg za tyzden pribrat :D ale uz som dnes bola na wc a brusko vyzera uz troska lepsie...)
ale ak to bude 1,5kg tak sa nenahnevam :) zajtra sa odvazim este raz.. myslim,ze teraz mi fakt vela pridala nestravene pecene kura jedene o pol osmej vecer

carey - napis mi prosim nieco o tom bicyklovani.. ako casto chodis? merias si pulz? kolko minut bicyklujes? aky mas teren??? lebo som aj ja chodievala bicyklovat, no nemala som pocit ze by mi to v ramci chudnutia nejako pomahalo.. zadychala som sa troska, ale velmi som sa nespotila a ani som nebola unavena...

carey

ahojte kocky, no takze 7.8 co je pred tyzdnom som mala miery:
Váha - 66,4kg, (mám váhu ktora meria aj tuky, ale na to sa nespolieham, tuk - 32,4)
Brucho cez boky - 100
pás 3cm nad pupkom - 76
stehno - 62
lítko - 38

dnes - 15.8. po tyzdni cvicenia a stravy
Váha 64,8kg (tuk 31,1)
Brucho cez boky - 99
pás - 75
stehno - 60,5
lítko - 37,5

No tesim sa, lebo viem ze je to zdrave chudnutie, 1,5 za tyzden pohodicka :)) aj stehno ide dolu :) to asi ten bike, tie boky by mohli ist lepsie, ale odtial to pojde asi najhorsie.
Dneska mam volno, idem pobehat lekarov tak si chcem vydychnit a nacerpat novu silu.
Pojdem ranajkovat 35g ovsaky, 150ml mliecko a bananik :)

Juchu - to nic, ked si par dni zacvicis a upravis tu stravu, tak das pekne dolu to co si pojedla cez vikend.

Juchu

no a vyska - 168 cm, pre upresnenie, vek 23 :D

kocky som zvedava ako sa dari vam.. ja dnes idem kupit sporttester a makaaaaaaaaat

Juchu

Tak... a mame to tu... po mojich vikendovych preslapoch a hlavne po vcerajsku, ked som jedla len same nezdrave veci sa moja vaha dost zmenila :((((
- na upresnenie - nedelu rano (sobotu som jedla naposledy o 17,00 cize rano som sa vazila uuuplne nalacno - 66,5kg)
dnes rano:

- vaha - 68kg (zleeeeeee, verim, ze to bol len plny zaludok a plne creva a nie tuky...)
- prsia - 96 cm
- pás - 74 cm
- boky - 102 cm
- stehno - 60cm

takze dnes mam cisto zeleninovy a ovocny den, vsetku tu pliagu co som vcera zozrala musim vyprazdnit, nie ze sa mi ulozi do tukov... kurnik, dnes sa citim kvoli tej vahe a vikendovemu prejedaniu zle.. obliekla som sa do volneho oblecenia a vyzeram na 100kg

mima2011

luci, nehnevaj sa ale ty uz s tym jednym a tym istym problemom vypisujes do roznych for uz asi 3-4 roky. Prepac ze ti to hovorim ale mne sa zda ze problem je inde nehnevaj sa ale nemyslis ze by si potrebovala terapiu na redukciu vahy? pretoze sa tym nesmierne trapis a zasahuje to do dalsich oblasti tvojho zivota, schudnut sa zda ze vies a nemas s tym problem ale nevies si vahu udrzat lebo bas emocne problemy a myslim ze toto hlavne treba riesit ked to poriesiis budes sa moct koncentrovat na diety a schudnes podla mna.
prepac mi tu uprimnost ale podla mna je problem inde aj ked ide o sladkosti je to citovy problem hlavne ked sa toto poriesi pride aj pebna vola .