Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam : ano je to pravda,velmi mi zalezi co si o mojom vyzore mysli okolie.Dokonca aj sesternice mam stihle ako prutik obe maju okolo 50kg.Ked sa k nim postavim na fotke,tak oni su ako modelky a ja :-( Nezavidim im,mam ich rada len potom sa pri nich este viac podcenujem,citim sa zle,tucna.Ale tak pevne verim,ze do konca augusta budem mat menej ako 65kg.Dufam,ze s chudnutim sa mu zvysi aj sebavedomie a zacnem sa mat viac rada,uvidime.
Luckatucka.Dakujem za radu !! budem sa snazit jest 5 krat denne v maly poriach !:) odkukam aj tu od vas daky jedalnicek :)
Dufam ze tie dve kila schudnem a potom by som este chcela na tych 57:) drzim aj tebe palce aby si dostala vytuzenu vahu a mieri :)
Peta_a : pretoze mas len 16 rokov a chces dat dole kolko?2kg?Tak pre Teba je najvhodnejsie jest pekne vsetko,5 malych porcii denne a obmedzit sladkosi,mastne a vyprazane.Pridaj si 3x tyzdenne sport a za 2 tyzdne mas 60kg.Zober kamosky na kupalisko,chodte si zahrat tenis,volejbal.Mate prazdniny,tak sa vyblaznite sportom a ani sama nebudes vediet ako pojdu kg dole.Len sa hlavne neobmedzuj,si mlada a ZIADNE DIETY!!!!!!!!!!!!!!! Pokazis si zbytocne metabolizmus.A k Tvojej vahe,podla mna super,ale ak chces daj dole 2kg.
Juchu
No vsak to je to ze neveceriam :D ale vies zase je to tak sesternica cvicila a iba co nejdla po 18 00 a schudla ani neviem kolko kilo ale proste za mesiac bolo na nej vidno ze schudla dost :) dovolim si povedat ze aj 6-7 kg :D ale to si mylsim ze aj koli tomu ze sa rozisla s priatelom s ktorym chodila 4 roky a aj koli tomu ze prestala brat antiku :Dale dost bolo o nej :)
Ale hadam ze mne sa tiez podari schudnut aspon na tych 60kg do zaciatku skoly pretoze mi vadi moju tucne brucho !!!!:Dkedze mam pas 74!:( co je hnus na moj vek :DD:)
ahoj peta :) tak ta vitam medzi nami, aj ked ty si chudulinka :) a priprav sa na to, ze ta baby spucuju ze nevecerias :) posledne jedlo by si mala mat tak 2 - 3 hodinky pred spanim, kvoli metabolizmu... Ale ja som ticho, lebo ja jem tiez nespravne :D
jeejo, tak vidim ze sa dari, Lucka tiez ti gratulujem, sak super za chvilu mas postavicku ako lusk :))
Juchu - ja slapem na stacion.biku a tak ze menim rychlosti ale idem radsej lahsou a dlhsie do tej hodinky, viac nie. Ale ja si to tak striedam ze raz steper, bike, lebo potom by ma to asi prestalo bavit. Ja mam aj ten sportester, priatel mi kupil, zo zaciatku som ho pouzivala stale, teraz menej, ale je to fain :)
Ja asi budem musiet este pozriet nejake cviky na boky na doma, to bude fuska, ak ste si vsimli ja som nepisala miery prsia, lebo je mi to jedno, mam male :) ale nie je to moj zmysel zivota... takze sa sustredim na ostatne, ja by som svoju postavu charakterizovala ako hore chuda, dolu siroka :))
No baby idem ja k lekarovi, tak sa drzte, ozvem sa poobede :)
ahojte chcela by som sa k vam pridat :) Ja mam vysku 169cm a vazim 62kg a mam 16 rokov..Pred prazdninami som mala 60kg no vasksom bola na dovolenke a tam som sa nehorazne prezierala(aj ked nie z vlastne vole ale musela som jest aby som na plazi vydrzala) tak su tu dve kila na vyse:DSnaila som sa drzat tu 13 dnovu dietu no vydrzala som dva dni kedze moje telo neni vobec pripravene na dietu ma strasne bolela hlava a krutila sa mi.Tak som skoncila teraz už 6 den cvicim a to tak ze 35 minut tancujem zumbu .. 1 som bola behat a cvicim cviky na brucho stehna a zadok.Pred dovolenkou som chodila pravidelne behat 2,5 km:)a este sa teraz pokusam od 17 00 nejest a ked tak si sam o 18 00 daku zelninu,ovocie :) neviete mi prosim vas poradit ako by som mohla zhodit este skor dake kila cchela by som mat vahu aspon 57kg :) dakujem za odpovede!!!:)
PS:nestravujem sa pravidelne ale mam to tak ze okolo pol 10 ranajky a okolo pol 1 obed
Ach jaj, tak to vie cloveka velmi ranit...zvlast ak je citlivejsej povahy a to ty si, co som si zatial vsimla. Problem je v okoli, to som ti pisala uz vcera rano, menej v tebe - ty vlastne len reagujes na ich podnety. No ex je prec, jeho sestra tiez, ale stale to v tebe rezonuje. Ako naschval mas okolo seba ludi, ktori su prehnane kriticki a velmi zatazeni na vzhlad. TEbe chyba najmä UZNANIE od rodiny. O to ty stale bojujes a zda sa, ze bezvysledne. Podla mna by si mala urobit nieco uplne opacne. A to je prave to najtazsie, strhnut volant do protismeru. Ale to je jedina mozna cesta pre teba. Ty sa musis stat viac sebeckejsia a viac zamerana na seba samu, SEBE musis dokazat, ze na to mas, ze za to stojis a uplne kaslat na ostatnych, na okolie, aj na to co si mysli rodina. Cim menej budes zavisla od ich hodnotenia, tym väcsi respekt budu mat (to pride casom). Takto s tebou mozu lahko manipulovat. Moja mama mi robila este horsie veci a viem ako to boli. Je to strasne. Teraz? Teraz mi zavidi...a teraz si pyta rady odo mna, ako ma schudnut ona...chapes? predtym ma roky drvila, hoci je to davno. Karta sa obratila, ibaze ja som si vytvorila uz uplny odstup a ona davno pochopila, ze mi je uplne jedno, co si o mne mysli, proste je to teraz tak, ze ona bojuje o moju priazen, o moju lasku k nej. Ty musis ukazat okoliu, ze OD NEHO VOBEC NEZAVISIS. A to co si zazila, tak psycholog, psycholog a este raz psycholog.
Maoam : Je to aj tym,ze som na SS,VS nikdy nepatrila k tym kockam,s ktorymi sa kazdy kamaratil,ktore boli obdivovane.Jasne je to blbost porovnavat sa s niekym na zaklade vahy,vyzoru.Potom ide aj o to ako sa niekedy sprava ku mne mamka.Niekedy staci,ze si idem dat na navsteve cukor do kavy a uz vidim ako sa na mna pozrie,a co to znamena.Na jednej strane ma pravdu a som rada,na druhej strane to cloveka mrzi.Napr.teraz ked sa snazim chudnut,ludia z okolia mi povedia,ze ako som schudla ale mamka nie.Aj preto jej chcem dokazat,ze dokazem zhodit tolko kg,aby mi aj konecne ona povedala,vyzeras super.Dalsim dovodom je moj expriatel,ten mi znizil sebavedomie na nulu.Bolo by to na dlhe rozpisovanie,ale on myslel vzdy na seba,clovek by sa pre neho rozkrajal a on to bral ako samozrejmost.Chcela som chudnut,nikdy ma v tom nepodporil.Ma sestru,ktora je zatazena na vyzor a vzdy ked sme k nej isli,tak si ma premeriavala od hlavy po paty a viem co si myslela (ako s nou moze chodit,ked je obezna).Jeho kamarati mu pisali sms o mojom velkom zadku atd.
Nemas za co, Lucka. Ty posobis ako fajn baba, preto mi je luto, ze takto sa trapis, si mlada - nema to vyznam, ked budes mat nejakych 35 tak si budes hlavu tlct o stenu, ze si premrhala najkrajsie roky takymto nezmyselnym trapenim...mohla si si uzivat mladost, bez zaväzkov a tak...preto sa fakt oplati to robit, lebo zivot je kratky, ani sa nenazdas, budes mat po 30ke, budes mozno ch ciet mat rodinu, dietatko, pridu uplne ine starosti a vtedy zistis, ze si na SEBA nemala cas, rsp. si si neuzila tie slobodne roky ako si mohla...a to je skoda! Cas ide rychlo...ver mi...blbe je,ze clovek zacina uvazovat inak tak okolo 30ky a zacne veci vidiet inak, dovtedy je to vnimanie take povrchnejsie, skreslene, alebo sa clovek trapi pre uplne blbosti. A premrha krasne roky.
K tvojim mieram: vyborne...wow, z pasu 3 cm...uzasne.a schudla si aj z bokov, aj z vahy. Tak vidis, IDE TO.
A daj vediet, ako na tom si. je dobre, ak vies, co za tym je (asi nam nepovies, ze? - ale nevadi, nemusis), tak ked clovek vie s cim bojuje, je to uz lahsie.