Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Juchu: aj ja som si to vytlacila :-DDD

Lucka: mas dve moznosti:
1. zmenis to a prestanes bojovat o jej priazen a uznanie
2. povedz jej do tvare svoj nazor na jej spravanie k tebe a povedz jej ako velmi ta to zranuje, ak ta ma rada tak sa nad sebou zamysli, nikdy sa netrap a nedus to v sebe len v zaujme akoze dobrych vztahov...dobre vztahy vydrzia aj konflikt

Luckatucka

No a zase mam naladu o nicom,isla som mamke povedat kolko som schudla cm a ona,ze no jasne.Ani jedno slovo,ze dobre vyzeras,vidno ze chudnes,nic.Ja takto nevladzem,pre nu by som bola kocka keby som vazila 50kg.To,ze clovek schudne nejake 3-4kg pre nu nie je nic,musela by som schudnut 25kg aby si to vsimla :-(

Luckatucka

1banan - 250g nizkotucneho tvarohu - 2PL praskoveho cukru - 1 vajicko - vsetko zmixovat dokopy.
2PL orieskov - 2 PL ovsenych vlociek - 4PL hl.muky - 1CL kypriaceho prasku - trosku kakaa na farbu - vsetko rozmixovat dokopy.
Obe hmoty zmiesat.Teflonovy plech natriet olivovym olejom - vyliat cesto (ak sa je prilis huste,doliat mlieko-nie vela) a piect pri 190stupnoch 25-30min.
Ak chcete poliat cokoladovou polevou po upecenie.Kolacik je ovela nizsi ako ste zvyknute pri klasickych kolacoch.

Juchu

tych par gramov naviac nevadi, to skoro zhodis neboj nic :)
obedovat som mala povodne o 13,00 len uz som nevydzala a vajce s kelom som zjedla... a uvidime ci vydzrim :) ale jeden fakt dietny den neuskodi, mohla by som :) zajtra dam vediet ako som to zvladla

Luckatucka

Juchu : no obdivujem Ta,ze to vydrzis,ja by som si na Tvojom mieste dala aspon kuracie masko na vode na obed.
Ja som mala na ranajky celozrnny chlieb,paradajku,uhorku a chili natierku.Na desiatu som si dala banonovy kolac s ovsenymi vlockami,ktory som vcera piekla.Je podla dietneho receptu a je mnam.Na obed kuracie masko a zeleninovy salat.Poobede este neviem.Dnes zase cvicenie.Trosku ma stve vaha :-( myslela som si,ze uz budem vazit max.66kg :-(

Juchu

Boze, dnes si pripadam ako nejaka anorekticka :)
chcem spotrebovat to, co som zozrala za vikend, preto mam dnes ten zeleninovo-ovocny den.
- rano - banan
- olovrant - 300g zlteho melona + kusok hrozna
- obed si dam - kel + vajce
- desiatu si dam - hrozno
- vecera - kel + citron a nejaku zeleninu domiesam

zajtra sa uz budem stravovat normalne... ale co sa mi za tento vikend roztiahol zaludok tak som hladna ako svina... po dlhom case citim hlad, uz sa tesim na obed :)
bala som sa, ze vela vyfajcim, ked budem dnes menej jest, ale ani fajcit mi nechuti, tak je fajn... jaaaaj nech uz je zajtra

Juchu

peta - este ak ti povedat jednu vec co som sa dozvedela - cim menej budes jest, tym budes tazsia. Funguje to asi takto - ked jes pravidelne tvoje telo je pripravene na to, ze vtedy a vtedy dostane jedlo, takze sa neboji a to co si spapala sa ti pekne stravi.
Ale ked ty budes jest nepravidelne a malo, tak tvoje telo si povie, hiii teraz tu mam jedlo, musim si ho odlozit do buducnosti, lebo ako poznam petu, zase nebude cely den jest. Tak sa vytvaraju tuky, preto jedz radsej pravidelne a v mensich davkach, aby sa telo naucilo pekne potravu stravit a neukladat ju vo forme tuku...