Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ja som si na veceru dala tofu to jedno balenie + paradajky+ 25g celozr.cestoviny.. mnam dobre to bolo.
Maoam - pocuj tebe na tom bike aj ukazovalo kolko si spalila kalorii za urcity cas? lebo ja som si dnes isla takym pohodovym tempom 2-3 rychlostou 1hodinu a vyslo mi 330kcal
sla som do posilky:
5 minutiek steper na zahriatie, potom chrbat, ramena, medzitym v pauzach brucho, a nakoniec 20 minutiek stepper - to ked si dam na zaver tak mi je vzdy uplne super potom, nechapem :D hodinka a pol uletela ani som nevedela ako. este by som bola ale uz som nechcela, netreba to prehanat ;-)
a potom vecera: mala konzerva tuniaka zmiesana s par kuskami sojoveho masa /co mi ostalo zo vcera :D /, kapusta (dusena), polka celozrn.zemle a mala paradajka.
xdanielax: a co si cvicila? :)
ja som si tak super zacvicila baby !!! myslim ze endorfiny ucinkuju este aj teraz :-) tesiiiim. som sa uz nemohla dockat dnes a stalo to za to! :-)
a alibi, vitam ta aj ja ;)
carey : super.Ja som cvicila Plyometrics,som cela mokra a idem do sprchy.No moja sesternica je ako doska,vysoka 174cm,vazi 51kg a zije o kave,cigaretach,energy drinkoch a jednom jedle denne.Ale ona vobec necvici.
ahoj Alibi taktiez ta vitam medzi nami :) inak presne toto aj mna nebavi nosit volne oblecenie a zakryvat brucho...
Lucka - no nakoniec som bola cvicit, ale dala som si taku hodinku pohodicky na stac.biku, vobec sa mi nechcelo navyse isli mraky ...ako som dobehla do posilky zacalo prsat, potom z posilky som isla do obchodu kupit zasoby a ako som prisla domov zasa prsalo :) tak som to vymakla. Dneska tam bola taka baba ona je tam casto a je hrozne chudunka, ona ani nema stehna ako keby ma rovne nohy uplne a mala take sortky ze kazdy jej pozeral na zadok a cvicila vyse hodiny, a pila pri tom redbul. No su rozne baby, ale tak ja som sa pozerala von okienkom na dazd a slapala som si svoje tempo :)
jj zmeram sa ale musim si kupit meter.. uz teraz sa toho desim... co bude v pase :DDD ale cvicim len kratko takze svaly tu vahu urcite nerobia :)
baby vsetky schudneme a potom si kupime nechutne sexy oblecenie uz sa na to tesim :D
alibi : no dolezite su miery,tak sa radsej zmeraj.Ak cvicis mozes vazit viac,svaly su tazsie ako tuk.
no ja neviem kocky ze ako to je... ale tak ked meriam 164 tak by som mala tam cca 54 kil ci ako to je nie? cely zivot s tou vahou bojujem a aspon jedine co mi moj ex dal pozitivne do noveho zivota je ze ma tak neskutocne nasral ze to MUSIM schudnut inak ma rozdrapi :D hlavne z brucha tam je lozisko problemu :D nebavi ma nosit volne veci aby nebolo vidno co tam skryvam :D