Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Maoam - pocuj tebe na tom bike aj ukazovalo kolko si spalila kalorii za urcity cas? lebo ja som si dnes isla takym pohodovym tempom 2-3 rychlostou 1hodinu a vyslo mi 330kcal

xdanielax

sla som do posilky:
5 minutiek steper na zahriatie, potom chrbat, ramena, medzitym v pauzach brucho, a nakoniec 20 minutiek stepper - to ked si dam na zaver tak mi je vzdy uplne super potom, nechapem :D hodinka a pol uletela ani som nevedela ako. este by som bola ale uz som nechcela, netreba to prehanat ;-)
a potom vecera: mala konzerva tuniaka zmiesana s par kuskami sojoveho masa /co mi ostalo zo vcera :D /, kapusta (dusena), polka celozrn.zemle a mala paradajka.

xdanielax

ja som si tak super zacvicila baby !!! myslim ze endorfiny ucinkuju este aj teraz :-) tesiiiim. som sa uz nemohla dockat dnes a stalo to za to! :-)

a alibi, vitam ta aj ja ;)

Luckatucka

carey : super.Ja som cvicila Plyometrics,som cela mokra a idem do sprchy.No moja sesternica je ako doska,vysoka 174cm,vazi 51kg a zije o kave,cigaretach,energy drinkoch a jednom jedle denne.Ale ona vobec necvici.

carey

ahoj Alibi taktiez ta vitam medzi nami :) inak presne toto aj mna nebavi nosit volne oblecenie a zakryvat brucho...

Lucka - no nakoniec som bola cvicit, ale dala som si taku hodinku pohodicky na stac.biku, vobec sa mi nechcelo navyse isli mraky ...ako som dobehla do posilky zacalo prsat, potom z posilky som isla do obchodu kupit zasoby a ako som prisla domov zasa prsalo :) tak som to vymakla. Dneska tam bola taka baba ona je tam casto a je hrozne chudunka, ona ani nema stehna ako keby ma rovne nohy uplne a mala take sortky ze kazdy jej pozeral na zadok a cvicila vyse hodiny, a pila pri tom redbul. No su rozne baby, ale tak ja som sa pozerala von okienkom na dazd a slapala som si svoje tempo :)

alibi

jj zmeram sa ale musim si kupit meter.. uz teraz sa toho desim... co bude v pase :DDD ale cvicim len kratko takze svaly tu vahu urcite nerobia :)
baby vsetky schudneme a potom si kupime nechutne sexy oblecenie uz sa na to tesim :D

alibi

no ja neviem kocky ze ako to je... ale tak ked meriam 164 tak by som mala tam cca 54 kil ci ako to je nie? cely zivot s tou vahou bojujem a aspon jedine co mi moj ex dal pozitivne do noveho zivota je ze ma tak neskutocne nasral ze to MUSIM schudnut inak ma rozdrapi :D hlavne z brucha tam je lozisko problemu :D nebavi ma nosit volne veci aby nebolo vidno co tam skryvam :D