Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

alibi

dakujem vsetkym za privitanie :)
teraz som prisla z vonku bola som trosku behat a chodit som sa spotila a ma dobre sprsalo.. idem si dat paradajky a trosicku cottage cheese lebo s krcami od hladu nezaspim a robim si kuracie prsia na zajtrajsi obed v praci :)
robite si aj vy doma obedy?

isabella

a kolko platkov zjes? tak pre porovnanie ja zjem rano 2 a vecer 3 platky takeho chleba, dam si na to vacsinou cottage, ale aj kadeco ine, ako kedy a mam 59-60kg pri vyske 171, ked si odmyslim mozno jeden platok chleba vecer a nejake ovocie cez den kedze dojcim a moje telo tym padom spotrebuje trocha viac energie ako bezne, tak si myslim, ze vecer by si si mala dat aj ten chlebik, podla mna aj 2 platky

Luckatucka

Ano presne taky chlebik jem,on je akoby tak hutny a tenucky.Nevedela som to inak nazvat,tak som napisala toast :-)

isabella

ak si das poradit, poradim ti rada, vies co myslim pod pojmom mokry chlieb? ak nie, tu je na jeden link:
www.e-potraviny.eu
tento je zrovna nie lacny, ale da sa najst podobne, v lidli za 0,69€ je razny chlieb takyto baleny v balikoch po 500g a tiez v kauflande zozenies za tu istu cenu to iste mnozstvo tohto mokreho chleba pod ich znackou... takze suche pecivo skus nahradit tymto, obsahuje vela vlakniny a je zdravsie a menej "priberavé"
k jogurtom by som ti napisala, ze radsej si kup nejake sladke ovocie a klasicky biely jogurt a ovocie si rozmixuj a daj don, pripadne aj s ovsenymi vlockami, bude mat prirodzenu chut, nebude tolko napchany ochucovadlami a Eckami a s vlockami aj pekne zasyti
mavas pocit hladu?

Luckatucka

isabella : jogurty ochutene,masko kuracie a chlieb tekvicovy,slnecnicovy taky ako toasty,nakrajany.
Asi mas pravdu,musim trosku viac pozitivne mysliet :-)

isabella

ten celozrnny chlieb to je aky? klasicky suchy alebo ten "mokry"?
a masko ako kuracie, morcacie mavas ako casto? a aj jogurty jes? ochutene ci biele?

Luckatucka

isabella : no uprimne,rada sa nemam to az ked konecne budem mat pod 65kg.Dnes?
Ranajky : celozrnny chlieb,chili natierka,paradajky, uhorky
Desiata : bananovy kolac s ovsenymi vlockami a broskyna
Obed : cuketovy privarok s volskym okom
Olovrant : ovocny jogurt
Vecera : zeleninovy salat a tuniak