Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
a aku mate dnes naladu baby?? :-)
Ahojte,tak ja som si rano dala 30min.stacionarny bicykel a 15 min.cviky na brucho,potom sprcha a super ranajky,kopec cerstveho ovocia.
Maoam - ked vies,ze si pribrala zo sladkosti,tak ked ich nebudes jest rychlo zhodis.Inak tie miery nie su vobec hrozne a stehno 55cm tak to je moj sen :-)
Juchu : tak vidis,dnes uz mas 67kg.Super,vaha pojde dole uvidis.
Ahojte kocky, no konecne som docitala co ste tu popisali :D
- alibi - aj ja ta vitam medzi nami
No moja vcerajsia ovocno-zeleninova dieta bola jemne narusena. Vecer hladna ako svina som si narychlo uvarila sojove kocky s koreninami a urobila som si mnam "tortily" - do keloveho listu som napchala par sojovych kociek a k tomu som nastruhala ciernu redkovku (dnes mam nieco podobne prichystane na obed)
- a vcera som sestre robila pecene zemiaky v rure (na oleji), tak som si tam supla jeden zemiak pre seba (bez oleja) a z neho som zjedla polku s maslom a so solou...
No a dnes som sa rano vazila a vaha bola 67kg, tak som radaaaa (som sa bala, ze mi z minuleho tyzdna nic neubudlo, pripadne pribudlo)
a vcera som si kupovala ovsenu kasu s malinami - co sa zalieva vodou (aby som si to mohla v robote urobit) a teraz ju jem.. Len je prilis sladka, tak som kukla zlozenie:
- bielkoviny - 6,1g
- sacharidy - 45,4g
- tuky - 4,7g
takze uz si ju nekupim.. skoda, lebo je celkom dobra :)
maoam, mala by si sa sustredit na vahu co mas doma, lebo kazda vazi inak a iba ked sa budes stale vazit na jednej budes vediet ci si pribrala, ci schudla a pod a samozrejme centimetre nepustia
Tak a aby ste mali uplny obraz, pridam aktualne miery z dneska,
prsia: 93, pas: 74, boky: 97, stehno: 55
takze nabrala som vsade a dost teda.
Ahojte babule :-D, tak dnes sok cislo dva, bola som u vseobecnej na krv, aj mi merala tlak + vazila ma (prehliadka) a mala som na sebe len tenke tricko a lahunke gate, viac ako 0,5kg to nemohlo vazit fakt...tak ja mam doma klasicku staru vahu, nie digitalnu, zrejme vazi zle, lebo u lekarky na digitalnej bez topanok rovnych 60,5kg ked odratam oblecenie, tak 60kg nalacno podotykam...tak vyzera to tak, ze som sa dost zanedbala (+ 3kg), ale to je tym, ze ja som sa nikdy nesledovala, teda myslim tak ako sa baby zvyknu, ze vzdy presne vedia kolko meraju a vazia, kolko cm a tak...to nebol moj pripad, no ale posledne mesiace mi velmi chuti a bola som leniva na pohyb, odrazilo sa to teda riadne. Som trocha znechutena, predsa len 165/60 je uz dost...tak co uz no.
Lucka tak to si dobra potom:)
POjdem pomaly spat, uz sa tesim na zajtrajsi jedalnicek bude mnami :) tak bru noc
isabella : dakujem
carey : mne to pride normalne
jezis maria, lucka, ako ti moze byt za tyzden 0,7kg malo? ved snad vies o tom, ze casom sa chudnutie prirodzene spomaluje a to je uplne zavratna rychlost podla mna, takto ked pojdes dalej tak za mesiac si uplne v pohode dosiahla to co si chcela, podla mna je to super
Lucka to by som ani ja nedokazala vstat skor a cvicit a nalacno to uz vobec nie, ja by som asi odpadla... sa musim najest a po dvoch hodkach mozem az cvicit