Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

jenny232

ahojte baby..:) do diskusie sa zapajam prvykrat, doteraz som to tu len sledovala...chcela by som sa k vam pridat,ak vam to nebude vadit..paci sa mi,ako sa tu povzbudzujete a radite si..to ja velmi potrebujem...mam 20 rokov, meriam 166 cm a vazim 65 kg..takto pred rokom som vazila 58 kg a bola som so sebou v celku spokojna,ale potom som nejako zlenivela,prestala som cvicit,jedla som hluposti a tak som pribrala...samozrejme som skusala aj rozne diety pocas roka,ale to bola dalsia hlupost a vzdy nastal jojo efekt...posledne 3 tyzdne sa stravujem zdravo,formou 5x denne,chodim korculovat,cvicim zumbu,ale zatial vaha nejde dole..musim byt trpezliva a verim,ze s vami sa mi podari zhodit na tych povodnych 58 kg..:)

xdanielax

juchu - hlavne pozri viacere internetove obchody a porovnaj si ceny. Mozno objavis zaujimavu akciu :-) Pokial nepotrebujes vediet vzdialenost behu, tak tie sporttestery maju celkom znesitelne ceny - okolo 50€.
co sa tyka tej tepovej frekvencie pozri tu : -odkaz odstránený-
v pripade ze mi to tu zmazu, klikni si na sportujeme.sk vlavo v liste "kalkulacky" a je tam aj vela zaujimavych clankov o tepovej frekvencii atd, ale dobre to pocitas a vo vseobecnosti by si mala mat tu frekvenciu na chudnutie medzi 65 - 75 percentami, niekde som citala do 80 .. ja sa snazim drzat toho, aj tak sa musim pribrzdovat :D

lucka - v piatok idem na to :) a mam 180cm, ked som vazila 58 tak som bola kostra, teraz mam o dost viac svalov a aj tuk :))

Luckatucka

Prave pozeram jeden film,no a on ju ocari na plazi nie svojou inteligenciou,tym aka je to osobnost ale sexi vypracovanou postavou,opalenou pokozkou.Ten chalan je na zozratie :-) a presne o to idemten clovek Vas musi zaujat najprv vzhladom,a potom zistujete ci je to osoba,s ktorou si budete rozumiet.O to naozaj dnes ide.Takze aj to je ciel mojho chudnutia,pacit sa inym,zaujat a tym ziskat sebadoveru,sebavedomie.

Juchu

xdanielax - a prosim ta - mam spravny vzorec na vypocet tepu?
220 - vek = maximalna tepova frekvencia, z toho 70% je idealna na chudnutie (mne to vyslo 137,9) a mam sa pohybovat +-3 (cize 134,9 az 140,9)???

Lebo niekde som citala, ze je vhodne nad 70% pri chudnuti, niekde ze od 50 do 70%..

Ved som stale vahala nad tym sporttesterom, chcela som pockat kym ho budu mat v lidli, lebo inak je drahy a neviem ci ho budem pouzivat. Ale vcera aj carey a teraz aj ty odporucate, tak co, investujem :)

Luckatucka

xdanielax : v piatok budes vediet miery,vyku,vahu?Alebo si sa uz odvazila?No ak mas 170cm a si so sebou spokojna,tak asi viac ako 59kg nemas.

xdanielax

ja celkom super dnes :-)

Juchu, ten sporttester je vyborny napad! ja ho nosim stale pri behani aj ked obcas mi pekne lezie na nervy jak to furt pipa ze idem rychlo :DD

dnes mam v plane ist niekam do lesa so psom a vecer, ked nebude teplo, by som si aj sla zabehat, ale neviem ci nebudem po tej prechadzke leniva, tak este uvidim :-))

Juchu

ja mam dnes dobru naladu :) ale sere ma, ze vsetky cvicite a ja som sa k tomu stale nedonutila... vcera som bola na 1000,000% rozhodnuta, ze idem, ze si kupim aj sporttester a hned ho pojdem vyskusat... len som dako nestihala. ale tak dnes som tento tyzden posledny krat v robote, budem mat teraz cas, tak hadam uz nebudem leniva :) a ty xdanielax ako? :D