Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

alibi

ja som prave docvicila hodku pilatesu a idem este chodit/behat co to da von.. mam vycitky za dnesne jedlo :D
a v pondelok mam skusku este som to nevidela vsetko je sustredene len na moje chudnutie stve ma to :(

inak lucka ten cuketovy nakyp znie super milujem cuketu cez vikend ho urobim :)

carey

xdanielax - teda pekny jedalnicek :) ja beriem akurat ten l-carnitin 1,5hod pred treningom a mam aj protein ten niekedy si dam pred spanim ked uz nechcem jest

Luckatucka

Tak docvicenie 60min trening a 15min.brucho.Citim sa fajn,idem si dat dobru kavu,bez mlieka bez cukru.
Zajtra si dam naobed cuketovy nakyp,to milujem.Ale nie kazdy to ma rad ako ja,nastruhate cuketu,okrenite,osolite,date tam 2 vajicka,biely jogurt,rozmiesate a date piect na olivovom oleji na pekac.Mnam.Mozno niekto si to da radsej este zapiect s uvarenymi zemiakmi,dole zemiaky,navrch cuketu.Ale mne to chuti bez zemiakov.
No som rada,ze trenujem 2x denne.

xdanielax

juuu tak ja som naposledy v tatrach pred par tyzdnami jedla taku plnenu papriku ze dovi MNAM! :-) ale skoro ziadna ryza tam nebola asi preto take mnam to bolo.

inak baby, beriete nejake doplnky vyzivy, vitaminy, alebo nejake napoje specialne pijete alebo tak??

xdanielax

Taak, ja som dnes nesla behat, lebo je moc teplo,a nechcela som ist az niekedy teraz..takze som sla do posilky. Dobry trapas po tyzdni som nevladala dvihat vahy na kt. som zvyknuta - dnes som mala prsia + triceps + brucho medzitym jak vzdy. To je najhorsie, ze akakolvek pauza ma posunie naspat..no ale mozno to bolo aj tym, ze aj vcera som cvicila vrch tela. Uvidim nabuduce - zajtra mam urcite pauzu :-)) a potom som si dala 20 minut bicykel - najdlhsich 20 minut dnesneho dna, to je taka nuda, ze mate moj obdiv vsetci co bicyklujete na stacionarnom. Uz som nevedela co mam robit som striedala tempa, pocuvala hudbu, ocumovala chalanov..no hruza :D

a jedalny dnesny /mam tam dvoje ranajky lebo skoro vstavam/:

R - ovs. vloc./35G/ ovocie /130g/, acidko ??g
R2- zemla, cottage, paradajka,paprika
D-banan /cca40g/, mala nektarinka, syr light /30g/
O - cestoviny /60g/, tuniak v par. omacke /mala konz./, salat: paradajka, paprika, trocha tvaroh - akoze dressing :D

pred posilkou :mala nektarinka /par piskot 5?/

po posilke banan /50g cca/ piskoty /7 tusim /

V- paradajka, uhorka, paprika /salat/, 4bielky jeden zltok na cibulke a cesnaku, polka zemle s bryndzou /moja zavislost/

vela/malo? neviem ale teraz kavickujem a je mi super :-)

carey

v pohode to je :) a obcas si treba dopriat aj "normalne jedlo" ja plnenu papriku milujem, kebyze mam tak si tiez dam

Luckatucka

carey : no bruschettu som si urobila z 3 paradajok,tak snad dost.co sa nevoslo na knackebrot,tak som zjedla ako paradajkovy salat.Ta paprika nebol dobry napad na obed lebo tam bolo dokopy pomlete masko a ryza :-( a to ma stve.Inak som si urobila svoju omacku podusila som paradajky priliala vodu a s tym som to jedla.

carey

Lucka no ja by som zvolila teda uplne nieco ine, napr. mna by ovocie na ranajky nezasytilo na 2,5-3hod, na desiatu to si mala aku proteinovu tycinku? lebo ja tiez obcas zvyknem ked mam chut na nieco sladke a co doda energy. Obed a tak v pohode a olovrant tiez, len mozno by som dala viac zeleniny...ale tot moj nazor. Ak to tebe vyhovuje tak fain.
Ja nie som odbornik, snad ti niekto lepsie poradi :)

Luckatucka

Ja som asi dnes jedla vsetkeho vela a zle.Ranajky : ovocny salat (banan,brosky,hrozno).Desiata : proteinova tycinka.OBED : plnena paprika so stavou z podusenych paradajok.Olovrant knackebrot a bruschetta.Vypila som zatial 2,5l vody a 1kavu.
Je to hrozne co som dnes zjedla?