Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

carey - ja som amino nikdy nejedla, okrem toho glutaminu, tak nechcem trepat nejake hluposti :)) ale ja som to pochopila tak, ze tie aminace maju ochranit svalovu hmotu a tym padom su prave aj do diety dobre. opras kludne aj ten glutamin

Luckatucka

Baby ja som pozerala spalovace tuku,myslite si,ze to ma vyznam kupit si to?Ja si objednavam proteinove tycinky Weider protein bar,je to super niekedy na desiatu.Alebo myslite,ze z toho priberiem?

carey

xdanielax - taze myslis ze by som si ho mala davat? ked mi povies ze hej tak kludne mam amino5600 tusim, priatel mi z nich dal, stacia mi 2 tie tobolky?

xdanielax

carey - lebo ja mam pocit ze amino su dolezite pri aerobke prave aj z dovodu aby neodchadzali svaly. minimalne ten glutamin tak posobi, preto ho aj mam /aj ked obcas som leniva si ho dat/ :D

carey

xdanielax - lebo si myslim ze pri aerobke to netreba brat, kebyze posilnujem s cinkami tak je to aj nevyhnutnosti si myslim a glutamin mam tiez vlastne v skrini mi zapadol prachom :)

xdanielax

ku mne uz cestuje postou protak aj nejaky proteinovy napoj co ma byt "nahrada jedla". sa tesiiim! tak to si tiez planujem davat do mlieka ked bud budem dlhsie mimo domu alebo pojdem vecer behat a potom uz nebudem chcet robit normal. veceru. Tiez uz som mala protein predtym, ale nakolko sa mi zda, ze bielkovin mam bezne v strave dost, tak to nejako neplanujem zaradovat po cviceni atd, lebo sa mi zase zvacsi zadok ako prvy :D

a preco si teraz vysadila aminace napr? ja mam este glutamin. ine aminace neuzivam aj som to studovala.. ale myslim ze to nepotrebujem aspon nateraz.

carey

xdanielax - no mne sa zda ze ucinkuje :) ale neviem to naisto, lebo teraz som taka odhodlana cvicit ze jednoducho idem a makam. A protein je odskusany :) ja dakedy vecer s mlieckom dam jednu odmerku, ale teraz si nedavam, skor nejaku zeleninku, som prave dojedla polku kalerabu

xdanielax

carey - dakujem :)

ja som si tiez kupila minule l-carnitin, ale teda podla mna to nejako neucinkuje..aspon sa mi nezda ze by to nieco robilo :)) uz si to urcite nekupim, aj som potom citala na forach, na niekoho to ma efekt, na niekoho nie - asi placebo alebo co :D ty citis nejake ucinky??
raz som mala aj nejaky spalovac tuku, v tom bolo tolko barcoho ze som nemohla ani kavu pit, a aj tak nic :D lebo mne sa chce cvicit vzdy, takze to ze som mala nejaku chut a energiu neberiem do uvahy :)) a ziadne extra vysledky neboli.
este mam asi rok na skrini nejaky prasok, co mi ma dodat energiu pred vykonom, tak ten tam je tiez taky chudak, hrudkovy uz :D no mozno si ho dam ked nabuduce pojdem nalacno behat :)) aj ked podla mna.. proteinu verim asi jedinemu