Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax : dakujem,snad v pondelok bude ta vaha 65kg,preto teraz cvicim 2x denne.
no cvicenie je stres pre telo, takze treba oddychovat a dostatocne spat, a takisto jest.
a Luci, gratulujem k uspechu, ze uz aj mamina si vsimla ze lepsie vyzeras ;-) ozaj, a tu cuketu skusim aj ja, mam jednu mega velku v chladnicke :)
Mozno ta unava aj preto,lebo ak clovek uz nema tolko nadvahy a clovek cvici,obmedzuje nedzrave veci,kontroluje si stravu,tak telo asi reaguje unavou.
carey, mozno to chce len den oddychu aj od cvicenia :-)
isabella, ja sa stravujem v pohode, len som nevyspata tak preto sa tak citim. Inak mi je fain, a teraz mi je omnoho lepsie ako rano.
carey, ked sa citis vycerpana a bez energie castejsie, tak niekde robis chybu, lebo pri zdravom stravovani aj pri chudnuti sucasne by si sa mala citit super a plna energie, zrejme ti nieco chyba, aky mas ubytok vahy tyzdenne? a ako sa stravujes?
hej, pisala, ja som si tvrdy syr nastruhala navrch, trosicka som to ale obmenila a dala som len jedno vajcko a popucila som do toho par zemiakov, uz sa na to tesim, dam si to s klickami :)
dobre ranko :), ja som zatial len ranajkovala ovsaky 35g, 150ml nizkotuc.mliecko, par orieskov a polku jablka.
Citim sa dnes nejako slabo, nemam tolko energie, rano ma zobudili robosi, lebo nam zatepluju barak uz dost dlhu dobu a zacali o 7.00 a este si aj hlasnu hudbu pustili :/
Mozno si dnes hodim len relax, na obed sa chystam mat cicerovy salat.
Inak baby aky mate nazor na musli tycinky? ja vzdy pozeram na zlozenie a kcal, nasla som vcera 25g a ma 94kcal, tuky 1,7, sachace 16g... ze ked ma dostane chut na sladke tak ci si mozem dat vramci desiaty bo olovrantu...
Bbaby a este k tej cukine ak chcete nastruhajte k nej tvrdy syr a neviem ci som napisala,ze cuketu tiez nastruhat :-)
Luci..musim aj ja vyskusat tie tvoje recepty,mas dobre napady...ja som mala na ranajky celozrnnu zemlu so syrom a s rajcinou, na olovrant si dam nejake ovocie a kedze chodim do prace, jedavam v restauracii a vzdy sa snazim vybrat nieco zdrave z obed. menu,takze este neviem,co to dnes bude....ked pridem domov jedavam vacsinou nejaky salat a kuracie masko alebo tuniaka alebo len ovocie- ako kedy, potom cvicim a po cviceni si davam cottage cheese so zeleninou alebo nejaky tvrdy syr alebo len jogurt....myslis,ze to je dobre??co by som mala zmenit?