Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax, hej bude brokolica so syrom, sak zajtra dam kardio a spalim to :), v podstate sa stravujem stale dobre a zdravo tak raz za cas neuskodi
carey, ale ak si das tu brokolicu a zeleninu uz len k tomu tak je to uplne okej ;-) a nestresuj. aj tuky treba.
sway : AB RIPER robim opakovania po 20 nie ako oni po 25.Cardio cvicim cele,legs and back tiez aj Kenpo.Plyometrics zatial cvicim po 3 water break a strecing.
Je to makacka to cvicenie,ale dost sa tym zlepsuje kondicka a formuje postava.
Luckatucka mozem sa spytat? Ty vladzes cvicit to P90x?
Ja som si zo srandy zacvicila na brucho a celkom makacka, bola som prekvapena...Inak ja mam celkom dobru kondicku :-) No nic,asi budem musiet viac posilnovat.
ked milujem obydve tie jedla, lenze uvazujem tak ze ryza samy sacharid a syr tuk :)) presne ako xdanielax hovoris....
nechcem sa vecer nejako vela napchat totiz a na salat chut nemam, kedze som ho mala na obed.
ta brokolica je 250g a rizoto 300g
Lebo nasi si davaju pizzu ale to fakt nechcem, zabijak diety
carey : neprehanas to?Uz teraz mas super vahu,tak si mozes v pohode dovolit vecer aj rizoto aj brokolicu,zalezi co mas rada.Nepocitaj tak drasticky kalorie u mna je to ine,ja mam velku nadvahu nie ako Ty,zhodis 2kg a uz nebudes musiet nic zhadzovat.
myslim si ze brokolica ale zas ides do restauracie tak si daj na co mas viac chut.. netyraj sa :)
carey - nieco lepsie tam nemaju? :))
neviem nakolko sa obmedzujes pri diete, ale rizoto je samy sacharid - ryza a brokolica je zas so syrom - tuk. ale ked ides raz za cas do restiky tak by si si to mala uzit ;-)
ahojte baby, potrebujem poradit, okolo 18.00 ideme do restauracie, pozerala som si menu a uvazujem nad zapekanou brokolicou so syrorm alebo zeleninovy rizotom....co si myslite ze je vhodnejsie vraci diety ??
no baby dneska som nesla do fitka, pustila som si doma hudbu a dala 45min posilnovacky na brucho a stehna a musim povedat ze to dalo riadne zabrat len take obycajne cviky, ja mam este aj skratene svaly, tak som sa trosku ponatahovala.
No hej dneska by som to nezvladla kebyze idem normalne cvicit, tak asi pojdem zajtra uvidim ako na tom budem.
Za chvilu budem mat olovrant biely jogurt a knakobrot a na veceru mozno pojdeme s rodicmi do restiky, tak to by som si vybrala daco zdrave.