Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no baby tak ja som po veceri, brokolicka s mocarelou bola super, nie som ani prejedena som v pohode najedena, len brucho mi narastlo dvojnasobne. Ono dost tam bolo toho syru, ale tak zajtra si zacvicim a snad to bude ok. 1/3 mi zjedla mama so sestrou, si to pochvalovali ze ake dobre. Trosku mam vycitky z toho, ale iba trosku :)
Alibi - no toto poznam aj ja, cez kramy myslim len na sladke, ja ked ma to prepadne si vzdy daco dam a idem radsej von alebo sa dako treba zamestnat.
Lucka - no ja sa budem vazit asi az o ten dalsi tyzden kedze teraz mame svoje dni, tak ak by tam bolo okolo 63 len nie 65 tak budem rada :) super ze tak pekne cvicis, urcite budes mat ubytky z cm.
Juchu - ja som aj prekvapena ze si isla cvicit, ked ti je zle, lebo ono to moze byt dost neprijemne celkovo. Tak super ze mas ten sportester, ti to velmi pomoze aspon na zaciatku a neboj sa ze hned nevydrzis 40min alebo co, to vsetko postupne pojde.
Ja idem zajtra na steper hihi, som zvedava co to da :)
alibi : ja ked mam taku chut na sladke dam si kavu s mliekom :-)
Ako sa Ti dari?Aj cvicis?
boze baby mne dnes totalne prepina...som tyzden bez sladkosti ale mam neskutocnu chut dnes neviem sa na nic sustredit dala som si ovocie a celozrnu susienku ale nic nepomaha uplne som tym posadnuta neviem co mam robit asi si nieco male dam :(((
okrem toho tyzden sa zdravo stravujem a citim sa o tucnejsia ako predtym :(
jasne ze bude, ked si to uz tvoja maminka vsimla, tak ta vaha to zaregistruje urcite, neboj nic :)
Juchu : gratulujem k cviceniu.Super!!!!!!!!!!!!!!!Dakujem,snad to v pondelok bude vidiet aj na vahe a ubytku cm,ze chudnem :-)
čaute kočky.. no konecne som si dnes na vas nasla cas :) kedze dnes som nebola v robote, mala som menej volneho casu :D
vcera som si bola kupit ten sporttester - nakoniec sa mi podarilo zohnat za 30E.. tak som ho vcera chcela len nastavit, tak som sa s tym dobre natrapila, kedze navod bol dost na prd...
ale tak dnes som uz cvicila :D myslela som si, ze ten "idealny"tep dosiahnem zachvilocku, no cha cha... Kedze som uz asi mesiac necvicila, mala som straaaaasne problemy sa vobec dostat na tu hranicu (cvicila som na steppery, myslim ze pri behu by to islo lahsie - zajtra pojdem mozno skusit) a ked sa mi to konecne po 10 min podarilo, tak som si este 10 min odcvicila a uz som nevladala.. Vcera vecer som dostala menstruaciu a dnes mam take krce v bruchu, hlava ma boli - mozno aj preto dnes to umieranie na steppery :D
a lucka - dnes som tiez robila tvoj kolacik z ovsenych vlociek. kedze sme doma nemali oriesky, tak som tam pokrajala slivky a je mnam :D lenze, som tam dala o jedno vajce viac, pretoze sa mi to zdalo to cesto take divne a teraz to z vrchu vyzera ako prazenica :D ale je dobry - aj ked si ho jem sama...
a este luci ti chcem pogratulovat k mame :D no vidiiiis, ze sa umudrila a pochvalila ta, velmi ma to potesilo, ked som to citala...
tak nech sa vam aj nadalej dari baby, pridem vas potom zajtra este mrknut ;)
carey : nerozculujem :-) len Ty to nepotrebujes pocitat kazda kcal.Ved takto budes mat o chvilku o 10kg menej.
Luci, ja sa v piatok dozviem pravdu :D takze uvidime ci nemam 5 kil navyse :)) to ze sa tak necitim, este neznamena ze to tak nie je! :DD
carey, ja zas jedavam bryndzu, a ta je teda tucna poriadne:D Ale mi chuti a navyse je velmi velmi zdrava.
A na veceru mozes jest aj sacharidy, aj ked menej nez na obed, ale ked mas teraz dietu tak chapem ;-)
viete, zas telo ked nema dost jedla tak si potom uklada zasoby dieta nedieta :))
Lucka sa mi zda ze sa trosku nad tym rozculujes :)) ja potrebujem tiez dake 3-4kg este, ja viem ze 2 mi je malo schudnut.
Iba som chcela vediet ze co je asi zdravsie, nic viac v tom nebolo.
tak ja idem majte sa
carey,xdanielax : kocky,Vy mate najmenej nadvahy zo vsetkych bab co tu chudnu.Nemyslim si,ze brokolica so syrom by bola pre Vas strasna na veceru.Ved to sa az tak tyrat nemozete.Je nevravim keby Vam trebalo dat dole 5kg a viac,ale Vy mate super vahu a to co potrebujete trosku sformovat 1kg-2kg tak to zmaknete.