Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka, vsak to iste by si pomysleli aj o mne :-D...co citam, tak väcsina tych dievcat na vysku 165 cm vazi maximalne 50kg, ked maju 52kg tak uz zhadzuju lebo 'su tucne'. Ale ja si seba samu fakt neviem predstavit s takou vahou. Jednak by som musela vymenit komplet satnik a to by bola draha zalezitost, ale to je ten mensi problem. Myslim, ze ovela väcsi problem je taku vahu dlhodobo, roky udrzat, ak nie je skutocne prirodzena pre to telo. Ja poznam vela zien, ktore su dnes chudunke, ale vzdy to tak nebolo - nezriedka bola ich prirodzena vaha okolo 60kil...takze o com to je? Nasilne schudnutie na vahu ktora je pre to telo neprirodzena. Ak ma raz niekto taku stavbu tela, ze ma viac svalstvo alebo proste tazsie kosti, tak je 50kil na 165cm velmi malo. Podla mna treba vychadzat najmä z povodnej stavby tela. Poznam dievcata, ktore su velmi drobne stavane, tak pre ne je tych 52 asi fajn...ale im to aj pristane. Vyzeraju s tym prirodzene.
Moja dobra znama ma vysku 167cm a vazi maximalne 51 aj to potom uz zasa zhadzuje...vies aka bola jej povodna prirodzena vaha? Okolo 60-62 kg. VYzerala uzasne vtedy, kocka, pekne krivky, pekne prsia - ale vyzerala ako zena. Teraz? U nej je to ale psychicky problem, lebo jej priatel leti na dievcatkovske typy...take Lolitky. Takze sa silou mocou snazi vyzerat postavou na 14 rokov aby sa mu pacila. A to ma 27!
O com to je??
Zasa je v tom chlap.
Ja by som ho najradsej chytila pod krk. To dievca jedava ako vtacatko, stale chodi do posilky, drvi sa tam...hrozne nieco.
Mne raz jeden trener povedal, ze kazde telo ma svoju idealnu hmotnost, na ktoru sa vie zapendlovat, pri spravnej zivotosprave a tu vahu treba respektovat. U mna to bolo tych 55-57kg. Vtedy som sa citila dobre a vyzerala dobre. Cokolvek, co by som mala POD 55, by bolo vynutene, musela by som sa strasne obmedzovat, neustale cvicit. Mne sa to nechce. Nikdy nebudem vyzerat ako tie babenky, co maju na tu istu vysku max 50kg, to je proste fakt a nemam problem ho akceptovat. Som zena a ako zena chcem aj vyzerat. Normalni zreli muzi maju radi zeny s peknymi krivkami. To je sexy a nic ine.Ak niekto vyzaduje pri sebe zenu s vyzorom 15rocneho dievcatka, nemoze byt v hlave normalny.
Maoam : dobru chut.Ano aj ja som citala tie temy k dietam,ze idem chudnut 5x ale teraz to zvladnem,nechapem to.Tie kg clovek nepribral za tyzden,tak sa ich ani za tyzden nezbavi.Aj ked ja tiez nie som typ,ktory by chcel chudnut 5kg pol roka,ale je lepsie ak clovek zhodi 0,5kg - 1kg za tyzden a vahu si udrzi.Ale tak ako pisala alibi,nechcem sa stale zaoberat tym,ze som tucna ale chcem uz mat peknu,vyformovanu postavu,byt spokojna a mat sa rada.Viem,ze niektore baby posadnute vahou pri mojej vyske 168cm povedia,ze aj ked budem mat 62kg aj tak som tucna.Ale pre mna to bude uspech a budem sa citit skvelo.
Carey: tak to si sa teraz zatala, co? :-DD
Baby, vy na to idete aspon tak, ze cvicite (aj ked na mna by to bolo vela kazdy den) a zdravo sa stravujete, takze ste rozumne, ale co citam v inych temach...myslim diety, 13-dnove, 90-dnove...najlepsie je, ked sa tie baby tam priznaju, ze chudnu tak uz po 10ty krat. To je o com? Tak bud schudnem zdravou formou (pomaly ale isto a uz sa len udrziavam) alebo schudnem neprirodzene a potom zasa jojo-efekt? Na co to je? Navyse sa tym pekne spomaluje metabolizmus a potom pri dalsom pokuse uz nejdu tie kila tak rychlo dole.
To je fakt lepsie dat si cas cojaviem polrok-rok a ist na to tak, ze je mozne ten styl udrzat celozivotne ako zivotny styl....
To sa clovek potom vobec nemusi tyrat ani trapit.
U mna dnes na obed duseny kuraci gulas + zemiakove pyre (doma robene, pekne s mliekom aj s maslom, mnam).
Maoam - ja praveze som nikdy nesportovala, prirodny antitalent na sport :)))))
Ale som sa zatala a 2x denne by som nezvladla ani ja cvicit, to je na mna prilis vela. Ono ked si odcvicim to svoje tak mam fajny pocit zo seba.
Dneska si chcem spravit taky ligtik den, kedze vcera som to trosku prehnala. Na obed pangasius so zeleninou a pak este neviem co.
Ale poobede ma cakaju povinnosti, budem rozbehana, tak uvidime.
Carey, ano ste studentky a to je asi ten velky rozdiel :-D. Aj tak vas uprimne obdivujem ze mate vobec energiu a silu na kazdodenny sport. Ja ked si predstavim, ze mam cele dni cas, aj tak by to bolo na mna myslim si vela. Ale to zrejme zavisi od celkovej kondicie. Ak ste boli vzdy zvyknute na sport, tak to je potom asi prirodzene.
Maoam - hej mas pravdu a je jasne ze pracujuci clovek rozmysla nad kopou dolezitejsich veci a nemoze sa upriamit na jednu... ja sa to tiez snazim brat v pohodicke, sak ked je nejaka oslava alebo co preco si nedat, sak to je tyranie :)
Je ine ked my sme studentky a teraz cez prazdniny mame viac casu na to chudnutie a sport.
Baby co ste dnes papkali? ja R: 60 celozr.chlebik, sunka, syr a paradajky. Chystam sa dnes na steper trosku zamakat a zajtra sa ideme kupaaat do Brucku :) Tak tesim tesim, sa vyblaznim
Lucka, ano je to chore. Ked si vezmes, ze tretina zemegule hladuje a v Europe baby rozmyslaju nad tym, ze ci kuracie alebo morcacie mäso...presne, zvratene hodnoty. Ja takto nechcem skoncit. Mladost velmi rychlo prejde, zrazu mas 30-35-40 a zistis, ze si najkrajsie roky stravila s tymto...Mala som v praci kolegynu, ktora tahala na 50ku a bola tazka anorekticka. Prepadlo ju to v 30ke (udajne...co som pocula)...co je to za zivot? Najhorsie su tie psychicke a zdravotne nasledky. Podla mna je fajn, ked sa ludia pravidelne hybu a zdravo sa stravuju, ale tak fakt obcasna sladkost, alebo zmrzlina, alebo palacinky alebo riadna vecera, grilovacka, ved to je krasne...to si predsa treba dopriat. Proste neriesit...
K mojej vahe: no tak az take idealne to nie je 165/60 ale kaslem na to. Ako prislo, tak odide. Fakt sa na to nebudem teraz sustredovat, v mojom zivote su podstatnejsie veci ako to ci mam cez boky 97 alebo 95cm.
Stastnejsou ma to iste nespravi.
Citim, ze je toho viac, ale skor ide o to, ze sa mi tazsie chodi, citim ze musim vlacit väcsiu vahu a to je neprijemne, ale tak to sa spravi.
Dakujem Lucka, jasne ostanem tu pri vas a budem vas povzbudzovat ak chcete :-).
Vies Lucka, ako som vcera bola v tom odd oblecenia, tak to bolo proste tak markantne u toho dievcata, vek odhadujem tak okolo 20-24, inak velmi pekna baba, asi tak vysoka ako ja, stihlunka ako prutik (viac ako 48-50kg fakt nemohla mat), oblecenie tip-top, vlasy tip-top (bohuzial prilis na blond, az platinova, taka peroxidova velmi), gelove nechty tip-top :-D, vsetko tip-top a v tvari smutok. Pripadala mi velmi smutne. V odd bolo X zrkadiel, ona zastala fakt asi pred kazdym jednym, otacala sa zo vsetkych stran, ako keby chcela ist na istotu, ze pred kazdym zrkadlom vyzera rovnako a nie tucnejsie ako pred zrkadlom cislo 3...mne to prislo uplne chore. Nic nekupila, ked sa na nu niekto pozrel alebo sa k nej priblizil, okamzite odisla, okamzite taky ten obranny postoj...proste vsetky tieto baby maju problem aj s kontaktmi, inymi ludmi - akoby chceli byt same, uplne len a len koncentracia na seba samu a nic ine ich nezaujima. Len ona, jej vaha, jej vyzor, jej centimetre, jej jedalnicek...je to smutne. A tak som si povedala, ze boze, do tohoto clovek moze fakt velmi rychlo vhupnut, staci ze je labilnejsi alebo ze ma v okoli dakeho magora, co povie ze si tucna, mala by si schudnut a pod. Ta baba bola tak pekna, stihlunka ako prutik, upravena, ale tvar vrcholne nestastna. Ani naznak uvolnenia, napäta, ...ach jaj. Co je toto za zivot? A to su prazdniny.
Maoam : no mne by si tu chybala :-) a mas pravdu,posadnutost vyzorom nie je ok.A pekne to s podprsenkou a nohavicami.Ja sa tesim na pondelok ked si snad tiez urobim radost.
Ano je to pravda,pocitat kazdu kcal,obmedzovat sa,rozmyslat ci si dat kuracie alebo morcacie maso.Na druhej strane Ty na tom nie si zle,par kg naviac pojdu dole aj sami,ked obmedzis sladke a sem tam sport.Ty to zvladnes aj tak a hlavne mas spravny pristup,mas sa rada,si pozitivne naladena,to je super.
Ahojte baby,
tak vidim, ze ste to vzali takmer vsetky riadnym zaberom, cvicite denne, niektore aj 2x za den, mate moj uprimny obdiv :-))). Co sa mna tyka, tak som si uvedomila, ze asi to cele beriem nejak inak, nie som schopna vsetku svoju energiu a pozornost obratit len na tuto jednu oblast, mam toho dost vela (ineho, doleziteho) a tak to beriem tak, ze ked budem mat cas na pohyb, tak sa tomu budem venovat (stacionarny), co sa stravy tyka, tak nic nebudem obmedzovat, az na to ze to sladke chcem zredukovat a inak ostane vsetko ako bolo. Vcera som bola poobede v meste a isla som si nieco kupit na seba a videla som dievca, ktore sa cely cas obzeralo skoro uplne v kazdom zrkadle v oddeleni...bola uz velmi stihlucka, pekna, fakt to nemala za potreby, ale proste som si uvedomila, co to znamena posadnutost vyzorom a vahou a urputna snaha schudnut. Ja nie som typ na toto - vcera som si preklikla na forum anorexia/bulimia a az mi zle prislo, co tam tie baby stvaraju, ako hrozne to sleduju, kazdu kaloriu, robia si plany na den dopredu co presne budu jest...to nie je predsa zivot. Myslim, ze moje telo si zapendluje tu svoju vahu, pri ktorej som sa citila dobre same od seba, nebudem ho nicim znasilnovat a chcem sa viac tesit zo zivota. Kazdy den posilka alebo sport by som nemala sancu zvladat pri povinnostiach a celkovo si myslim, ze to je sialene tempo...to nemoze byt pre telo dobre. Kedy tie svaly maju regenerovat?
Viem, ze by som mala co upravovat, ale tak nech si ludia o mne myslia co chcu, aj muzi...ja mam svoje telo rada a nechcem mu robit nasilie.
Vcera som si teda kupila novu krasnu podprsenku + jedny uzke nohavice...tym sa potesim, ked sa do toho vpracem :-) ale necham tomu uplne volny priebeh.
Budem Vas tu vsetky sledovat, podporovat - ak teda chcete :-)).
Drzim vam vsetky palce.