Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Lucka ja papam aj zemiaky, ryzu, celozr.cestoviny, cicer, kuskus, psenicne klicky :))) na obed podla mna by sa mali jest aj sacharidy a vecer tiez niekedy si dam ale polku ako na obed

xdanielax

lucka, na to, ze cvicis dva krat denne jes malo - podla mna.

ja som dnes konecne bola behat, ale vnutri na pase - kvoli tomu, ako je teplo vonku a vecer by som nestihala.. teda ten pas je celkom nuda!! ale nastastie nie az taka velka ako stacionarny bicykel :DD pekne som prepotila dve tielka, a bolo. poslednu stvrthodinu mi uz skvrkalo v bruchu :D a teraz som uz konecne najedena, a idem si spravit nejaku kavicku zachvilku.

moje jedlo dnesne zatial:

7:15 - celozr. zemla,syr, sunka, paradajka, paprika
9.30 - acidko, pol parenice /50g/
pred behanim: 11:30 velka broskyna, piskotky(zopar, asi 7)

po behani 14:00: polka banana, par piskot

O 15:00- kur. prsia, celozrn.cestoviny /60g cca/, salat /uhorka, mala rajcina/
a vypila som vela vody, kavu a caj

Luckatucka

Na ranajky som dnes mala ovsene vlocky,banan a mlieko.Na desiatu broskynu.Na obed zeleninove rizoto.Robim nieco zle v mojej strave alebo je to ok?

Luckatucka

carey : Ale ved my tym babam neradime ani nic podobne,proste sme to tu len rozoberali,nic ine :-) a je to pravda,ze zena ktora sa via priblizuje k tomu normalu s postavou,tak to ma lahsie vo vsekych smeroch aj v ramci rodiny,lasky,zdravia,prace.

carey

ahojte, tak ja som pred chvilou dosla zo steperu, bolo fain, tieklo zo mna :) za 20 min bude obedik.

Myslim ze je zbytocne ze tu rozoberate tieto veci, lebo je jasne ako to je a zbytocne sa nad tym rozculovat. Tie baby co drzia mliecne diety, a rozne ine su neskusene alebo hlupe aj ked im poradite tak si robia svoje a potom mozu mat dozivotny problem

Maoam

Lucka, tato doba vyzaduje silnych ludi. Ak chces byt stastna, pojde to len tak, ze odolas vsetkym tymto tlakom a to je na tom to najtazsie. To zvladne len velmi silny clovek. Pisala som tu uz niekde o mojej byvalej kolegyni, ktora tahala na 50ku a mala anorexiu. (samozrejme to pred nikym nepriznala, nuz ale nebolo tazke to uhadnut). Ked nam pacienti v praci doniesli nejake sladkosti, Vianoce, Velka Noc a pod.tak sa toho proste nazbieralo a ona sa na to uplne vrhala. Bola schopna zozrat celu krabicku praliniek skoro SAMA za 5 min, my ostatni sme nechapali, normalne zachvaty chytala. Ale to bolo tym, ze si to iste odopierala cele dni alebo aj tyzdne, bola vyhladovela,... jej sa to hladovanie velmi odzrkadlilo na psychike, bola coraz labilnejsia a co sa organizmu tyka, viem, ze jej velmi padali vlasy, lamali sa jej nechty a najmä bola neustale nervozna a na pokraji placu. Aj odtial potom odisla, lebo nezvladala pracu, tam bolo treba byt fit...teraz sedi v kancelarii, ma administrativnu pracu, co viem...tak to asi ako-tak zvlada. No nic...a po takom dni, ked teda zozrala za krabicu praliniek v priamom prenose, tak potom sme videli...par dni za tym cely den len polka kalerabu alebo jedna mrkva..na tom ficala celu sluzbu. To sa ako da?
Inak ona vyzila na 178 cm asi 58 kg, maximum...vazila sa v praci kazdy den, aj po WC...a ona si inak myslela, ze si to nik nevsimne, ze to nik nevidi...fakt ona bola presvedcena o tom ze vsetci veria, ze je prirodzene stihla. Ona dlhe roky aj aktivne sportovala a potom uz nevladala, lebo vlastne jej uplne ubudlo svalovej hmoty, tak so sportom prestala a uz iba hladovala.
otrasne a v tom veku!
Inak u nej bol spustac jej muz, chcela si ho silou mocou udrzat, m yslela si ze ked bude plnsia, tak si najde milenku.

Luckatucka

Maoam : tak to mas uplnu pravdu.Moja sesternica ma 30 rokov,vysku okolo 175cm a vazi 50kg.Fajci,pije kavu a je velmi malo,ale ona vobec necvici.Ma priatela,ktory je vysoky,pri tele,ziadny sexi sportovec ale riadny chlap.Neviem preco ona chce za kazdu cenu byt taka stihla,nemyslim si,ze kvoli priatelovi skor kvoli sebe.Vzdy chcela byt modelka,tak asi preto.Ale tiez si kupujeme oblecenie S,XS.Nema prsia,zadok.Ked sa nenalici tak je bleda,vrasky.Ale podla mna nikdy nepriberie aby vyzerala zdravo,vzdy sa bude tyrat,ona casto robi to,ze sa jeden den preje, a potom 5 dni je zeleninu a ovocie.Neviem naco je to dobre a urcite to nie je zdrave,ale je to jej zivot,je dospela.
No ja sa uz tesim na pondelok a snad budem vazit menej kg,lebo ked uz tolko cvicim a zdravo sa stravujem,tak musia ist kg predsa dole,nie?
Dnesna doba vytvara velmi velky tlak na zeny.Musime byt sexi (to ale znamena modelky z Victoria Secret),mile,uspesne,inteligentne,nezne.
Muzi maju pred sebou vzdy fotky nadhernych zien,ktore su dokonale upravene,maju krasne vlasy,plet,dokonalu postavu,a potom o takych zenach snivaju,lebo to im pripada ako normalna zena.